Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15
ALEX CHOW 10:03 PM 12-23-12

土龍登場(更新獸爺4披風圖)

2號騎士~仁藤攻介,役者公開!
雜誌圖一張

凍檸茶 11:22 PM 12-23-12
仁滕攻介
有種三叔蟹型拳既感覺
魔璃 12:49 PM 12-24-12
今集睇幾分鐘陳法拉當睇完 :-)
Suda 06:08 PM 12-24-12
未等班友絕望我就已經絕望左
死都要用火打鳳凰累到條友被絕望,之後先訓醒用水龍ko人地,真係攞來搞

不過今集故事叫好左少少
超合Game魂 06:36 PM 01-03-13
:-)唔知點解已經唔想睇落去...可能我好憎見到個跟班

睇了平成大部份rider第1次咁快唔想睇:-)
qhxu 08:02 PM 01-03-13
短短十幾集WIZARD就多次用完全唔對應既形態去同人打
家陣係咪冇左supporter就唔識形態運用:-)
Dangerous-boy 09:13 PM 01-03-13
作者: 超合Game魂:
:-)唔知點解已經唔想睇落去...可能我好憎見到個跟班

睇了平成大部份rider第1次咁快唔想睇:-)
+1
由昭和到平成,所有拉打都睇過哂,這套係第二套冇心機睇(第一套係真)!:-)
exiazero 09:25 PM 01-03-13
作者: Dangerous-boy:
+1
由昭和到平成,所有拉打都睇過哂,這套係第二套冇心機睇(第一套係真)!:-)
+2
今次都不知點解
去到5~6話都無心機睇:-)
如果不是MOVIE大戰有FOURZE份, 我真係無甚麼心機睇TV版:-)
今次個徒弟跟班都係敗筆之一:-)
Dangerous-boy 10:28 PM 01-03-13
作者: adrian_shum:
+2
今次都不知點解
去到5~6話都無心機睇:-)
如果不是MOVIE大戰有FOURZE份, 我真係無甚麼心機睇TV版:-)
今次個徒弟跟班都係敗筆之一:-)
現在只係為了唔想俾WIZARD打爛齋砵(昭和至平成所有拉打都看過),才能勉強繼續死撐...:-)
Sito 11:32 PM 01-03-13
作者: Dangerous-boy:
現在只係為了唔想俾WIZARD打爛齋砵(昭和至平成所有拉打都看過),才能勉強繼續死撐...:-)
我都只是看在女角,連戰鬥場面我都跳過不看……
wgzc 02:25 AM 01-04-13
今集連d 資料都懶得去睇:-)
ALEX CHOW 02:23 PM 01-16-13
電王系列新作??

鷹柳 03:07 PM 01-16-13
作者: HONDA:
電王系列新作??

合左體個隻又好似幾好咁喎 咩來架~
kaimankg 03:23 PM 01-16-13
電王加W??
Sito 03:27 PM 01-16-13
直情似電王續集咁款……定係又劇場版?
qhxu 04:35 PM 01-16-13
http://blogs.yahoo.co.jp/fishrenzu/53052399.html
你地係咪坐den-liner落錯站:-)
滅龍士 08:22 PM 01-16-13
幪面超人電王W,呢個第N套劇場終於有番睇頭:-)
exiazero 06:27 PM 01-20-13
土龍都出左場
今次終於SHOW左兩位拉打的分工
OP都轉左畫面
都係果句.......仲係好悶:-):-)
下兩回是否不死鳥退場:-)
動漫遊戲迷 08:40 PM 01-20-13
我發覺W在香港播放時有多個星期出現在Yahoo人氣搜尋榜的頭十名,某程度代表劇集除了吸引年輕觀眾,原來頗教成年觀眾受落。
a147852987 02:05 AM 01-21-13
一個比一個腦殘係想點
ALEX CHOW 04:26 PM 01-21-13
作者: a147852987:
一個比一個腦殘係想點
仁藤兄:-):-)
Sito 07:56 PM 01-21-13
d主角成班都係白痴來的……
qhxu 11:40 PM 01-21-13
雖然話呢套係戰隊班底
但唔好搞咁多性格浮誇既角色好嗎:-)
rapperjohnny 03:22 PM 01-24-13

2月開始有HD化Black!!!:-)
pet3 03:24 PM 01-24-13
作者: rapperjohnny:

2月開始有HD化Black!!!:-)
終於有得睇 ?
亞視播果時我都未出世
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面