Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-13-12, 10:22 PM   #1
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
「鬥氣冤家」之迷?

「鬥氣冤家」之迷?

唔知無線電視劇太深入民心,還是D女仔既品味係咁,又或是鍾意發姣,就係鍾意玩「鬥氣冤家」,因為我細個開始從來遇D女仔(教堂好還是青年中心果類),來來去去都係玩果幾種,如拿左我D野,但又知係佢拿的(特登在你面前羊羊下),跟住就玩介乎於比番你同唔比之間,係要搞到我好煩,繼而「威脅」你同佢一齊,做到個效果,就係「唔一齊咪搞煩你囉」…

其實,D女仔有無諗過這樣「粗監」有邊次work?你地有無試過?

又或者,有無人真係受既呢?而真係一齊到既呢?

ps:係人都知男仔通常都鍾意「乖乖女」型既女仔架喇!

舊 04-13-12, 10:43 PM   #2
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
感情台都有鬥氣冤家.....

舊 04-14-12, 11:18 AM   #3
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
係咪我記憶有問題,點解我好似記得清談咪開過一個類似的topic?

舊 04-14-12, 12:08 PM   #4
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
大帝閣下之意為:很多女生喜歡你,故以戲弄你,希望獲得你的芳心?

即係咁...這樣的行為不上是女生是這樣的,很多男生也會跟喜歡的女生玩玩...
沒法子,希望跟他/她玩得開心點...令他/她感到自己的愛意吧?

咁反點一句啦,你對喜歡的女生又會如何表達呢...?
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-12, 04:04 PM   #5
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 尼路 查看文章
係咪我記憶有問題,點解我好似記得清談咪開過一個類似的topic?
上次好似係話公司同事針對MA

可能過左一排發覺原來唔係針對,係對佢有意思

回正題,呢D野中學時期先會做

舊 04-15-12, 09:49 PM   #6
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: 小草 查看文章
上次好似係話公司同事針對MA

可能過左一排發覺原來唔係針對,係對佢有意思

回正題,呢D野中學時期先會做
唔一定,有時即使拍左拖後總會有點少吵咀
唔係太過份的都係一種情趣黎
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
sata+power to esata 之迷? 大情大性武大帝 手機資訊/電腦軟硬討論 3 03-03-12 05:00 PM
「玩」之迷? 大情大性武大帝 ~清談館~ 9 01-01-12 06:20 PM
USB2.0卡之迷? 大情大性武大帝 手機資訊/電腦軟硬討論 0 04-19-06 10:32 PM
數字之迷! KIM ~清談館~ 23 04-04-04 02:07 PM
Dreamcast之迷! 田華 電視遊戲討論版 3 12-16-03 12:45 AM

現在的時間是 08:19 AM

手機版 | APP版