Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
Neo Music UNIVERSE>Twins Ichiban興奮演唱會
URA 01:15 AM 09-14-02
東方日報:
http://orisun.com/ent/ncbrke00_20020913221158.html
05:30 PM 09-14-02
無講到唱成點...
URA 08:02 PM 09-14-02
Twins Ichiban 興奮演唱會 Rundown (13/9/2002)
01.ICHIBAN興奮
02.二人世界盃
03.魔法王國
04.飛線
05.你是我的UFO
06.一面之緣(Duet with Joey Yung)
07.啜泣(Joey Yung)
08.健康歌
09.跅跅步哈姆太郎
10.200%咒語
11.有所不知
12.梨渦淺笑
13.談情說愛(Duet with Sally Yeh)
4.活著VIVA(Duet with Eason Chan)
15.給愛麗斯(Duer with Eason Chan)
16.隨意門(Eason Chan)
17.愛情當入樽
18.明愛暗戀補習社
19.熱力節拍Woo Boon Ba(Duet with Grasshopper)
20.戀愛大過天
21.朋友仔
22.大浪漫主義
23.眼紅紅
24.你愛我像誰(Dicky Cheung)
25.學生手冊
26.哥哥
27.神奇兩女俠
28.大紅大紫
29.Medley:魅力移動+仲有最靚既豬腩肉+舊歡如夢+熱咖啡+皆大歡喜
30.和平日
31.我們的紀念冊
32.女校男生
33.ICHIBAN興奮
昏迷童子Sleepy 03:03 AM 09-15-02
To版主:
你真係有入場睇呀?
URA 04:23 PM 09-15-02
作者: :
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
To版主:
你真係有入場睇呀?
冇呀
昏迷童子Sleepy 04:26 PM 09-15-02
To版主:
仲以為你真係諗住"我不入地獄,誰入地獄",入去報料俾我地聽添!
亞飛 10:47 PM 09-15-02
真係冇人去睇呀?
仲想睇相tim
boy 01:22 AM 09-16-02
之前想睇架,不過搵唔到人陪...

同埋我唔覺得twins差...
11:28 AM 09-16-02
報紙的評語好似不太好喎
迪仔 06:22 PM 09-16-02
i see jor la the first day~~~~~~~~~~

Snap World 12:27 PM 09-17-02
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
To版主:
仲以為你真係諗住"我不入地獄,誰入地獄",入去報料俾我地聽添!
i went ~___~

but quite good wor....!! :ggod:
昏迷童子Sleepy 06:34 PM 09-17-02
依你地咁講
似乎比我預想中好喎......
炎尾燃 06:49 PM 09-17-02
睇?鷒V晚娛樂大搜查?鴾軉q已經夠皮,完全唔係自己?鶞M茶…:@_@":
昏迷童子Sleepy 07:02 PM 09-17-02
Originally posted by 炎尾燃 :
睇?鷒V晚娛樂大搜查?鴾軉q已經夠皮,完全唔係自己?鶞M茶…:@_@":
我直頭片都冇睇......

返回主題版面