Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-18-11, 10:00 PM   #1
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
三國志大戰討論區 Vol.XXXVI

上代: http://www.gaforum.org/showthread.php?t=213710
官方網站: http://www.sangokushi-taisen.com
演武場: http://enbujyo.3594t.com/
三国志大戦 wiki: http://www.wikihouse.com/sangokushi
頂上対決@youtube: http://www.youtube.com/ohtamasato

チーム名:GAF

総人数:19人
チームBOX参加人数:5人
チームランク:師団
知名度 郡☆☆
次の知名度上昇まであと名声1378pt
殿たちの名声が高まり「郡」に響き始めております。
名声 28622 pt
全国順位・・・1192位 (前日順位・・・ 1198位)
パスワード【gaf00】

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 10:04 PM   #2
hidelemon
Insane Gamer
緣份是甚麼

註冊日期: Dec 2010

您輸入的資訊太短。至少要有 5 個英文字元或漢字。

(⊙ Θ ⊙)つ││

三國志大戰3代卡盒春華周姬文姬王異50@1
hidelemon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 10:09 PM   #3
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
今日又小虎

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 10:12 PM   #4
hidelemon
緣份是甚麼

引用:
作者: 風音 查看文章
今日又小虎
中小虎仲想點

(⊙ Θ ⊙)つ││

三國志大戰3代卡盒春華周姬文姬王異50@1
hidelemon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 10:13 PM   #5
sai00872003
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDsai00872003
引用:
作者: 画伯 查看文章
二隻黃忠都難打..金忠打唔到多血又唔一定守晒

我有漏ic咩大大係打二分粘果位
我唔見果張係好耐之前唔見架喇
依家.net
不過我電腦上唔到轉稱都唔得
依家地天拿到使都唔知
我以為你講緊果張,sor

係呀,就係果位@@..
我唔係大大,只係新手
憂國轉玩二分粘之後
睇.net 甘寧用左28場贏得12場 www

堅輸中
sai00872003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 10:13 PM   #6
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
作者: 孫策伯符 查看文章
馬單反而比較易...
有混元,又有下斬+滾...
只要肯龜D其他還算OK
龜夠士氣先上?
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 10:30 PM   #7
石原夏織

引用:
作者: sai00872003 查看文章

係呀,就係果位@@..
我唔係大大,只係新手
憂國轉玩二分粘之後

堅輸中
我講得唔好姐
二分粘難打要慢慢壓線努力
舊 07-18-11, 10:33 PM   #8
鬼東東
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDanthony_tung99
引用:
作者: sai00872003 查看文章

係呀,就係果位@@..
我唔係大大,只係新手
憂國轉玩二分粘之後

堅輸中
憂國好打d lol >.<
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 10:41 PM   #9
sai00872003

引用:
我講得唔好姐
二分粘難打要慢慢壓線努力
控兵唔好,開左二分+精兵壓上去 我都可以比人打返轉頭

引用:
作者: 鬼東東 查看文章
憂國好打d lol >.<
我唔識鬼哥d magic嘛

其實係因為想試下轉deck同見佢出晒成副二分粘出黎先玩
之後就一直只係中吳既SR
舊 07-18-11, 10:42 PM   #10
魔靈娘
Game Master
葵千尋

Wii U IDilovecardcaptor
魔靈娘動畫集20 (野戰闇金大會) 羅剎狩り-関東B編
http://www.youtube.com/watch?v=KEvL7reuEG0

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 10:50 PM   #11
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
今日頂上...皇帝俾霸者泊車打爆真係正

舊 07-18-11, 10:55 PM   #12
stevenfan
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: Norm 查看文章
今日頂上...皇帝俾霸者泊車打爆真係正
D留言好惡毒

引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
http://www.youtube.com/watch?v=KEvL7reuEG0
魔劍美神X小櫻

此篇文章於 07-18-11 10:58 PM 被 stevenfan 編輯。
stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 11:03 PM   #13
石原夏織

魏國得106220幾時先master
我team有第二既
用電話上到.net
舊 07-18-11, 11:08 PM   #14
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: stevenfan 查看文章

魔劍美神X小櫻

初代萌王是神物

爆裂吧! 肝臟!!
舊 07-18-11, 11:09 PM   #15
silvermoya
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2010
成日都堅輸不中金既-口-
靠王平個証爭先有得上番21...
第5張荀灌 朝LEO哥努力中-W-

IC:奈澄(霸王50)
目標:荀血MASTER
現時deck:擺脫唔到英知詛咒
放換post 新增狼顧
停止更新的荀にゃんと一緒に覇道を進む
影片1影片2
神奇的11111
silvermoya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 11:10 PM   #16
sai00872003

引用:
BGM好懷念www
中出城門真係好痛~
挑撥都好精彩>.<
舊 07-18-11, 11:11 PM   #17
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
LOK咁快又做返征霸呀...

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 11:14 PM   #18
何英
↓米奇老鼠

註冊日期: Dec 2001
引用:
我team有第二既
用電話上到.net
嗚呀呀呀終於冇自動logout鳥
(smartone

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 11:15 PM   #19
tongmak

註冊日期: May 2008
引用:
初代萌王是神物
講開講
我有齊dvd同漫畫
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 11:24 PM   #20
石原夏織

大家幾多point?我106220要咩條件先升到master
引用:
作者: 何英 查看文章
嗚呀呀呀終於冇自動logout鳥
(smartone
我用android機改地區就上到
舊 07-18-11, 11:25 PM   #21
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: tongmak 查看文章
講開講
我有齊dvd同漫畫
DVD 我有
漫畫得古羅咭篇
仲有

http://www.hlj.com/product/KDA10498

爆裂吧! 肝臟!!
舊 07-18-11, 11:28 PM   #22
石原夏織

引用:
BGM好正
舊 07-18-11, 11:32 PM   #23
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
回番上個post d野先
引用:
哦?UC黃忠Wara印象中真係未對過...
蠻勇Wara應該重難打D吧?
蠻勇Wara好打好多, 冇妨害計, 專心指/追殺張悌就ok
我係指以前3.0個副忠wara, 我開咩計佢都可以用變化守/攻... 基本上許褚係打唔到城門
平時又怕佢雷許禇...

引用:
閣下打得贏馬單?
咁唔開好過啦
新ic問題係又要練過軍師
而我正路又唔會打番舊deck
日日都link馬單
贏唔到就唔使升証

其實我覺得魏礎微下風, 4:6左右啦

我話想開新IC係3.1個時已經咁諗
結果最後都係冇開到

引用:
馬單反而比較易...
有混元,又有下斬+滾...
只要肯龜D其他還算OK
我又真係冇試過打混完
下斬我覺得有d蝕, 係就完場守先會用,
平時中段對面5隻神速, 21武淵又唔係真係好有優勢...
對面放低一隻之後走, 礎未必打到城
之後大家散功就麻煩

引用:
作者: luciferyan 查看文章
我唔明白你唔以為個奈係指奈奈,同你係正常人有乜關係
仲要用"yoooooooo"
我就理解唔到阿鬼幾正常囉
算吧啦wwwwww

引用:
龜夠士氣先上?
有9-10粒就打得
12粒反而唔係太好
引用:
我team有第二既
用電話上到.net
我12萬
引用:
作者: luciferyan 查看文章
LOK咁快又做返征霸呀...
皇帝好難企得穩
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 11:32 PM   #24
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
我有漫畫+新裝版!
poster box
cardcaptor sakura complete vocal collection
同一堆小櫻台版cd
台版畫集4本!
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
回番上個post d野先

蠻勇Wara好打好多, 冇妨害計, 專心指/追殺張悌就ok
我係指以前3.0個副忠wara, 我開咩計佢都可以用變化守/攻... 基本上許褚係打唔到城門
平時又怕佢雷許禇...
變化時間耐,連環個圈都大, 守城黑忠老當, 2伏, 白馬陣, 仲有梁仔, 都幾全面!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".

此篇文章於 07-18-11 11:38 PM 被 冬雨 編輯。
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 11:34 PM   #25
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
我中學雞個時都迷過sakura一輪, 個時都唔知咩係萌
我曾經都有齊一套漫畫, OVA個兩套DVD同OST

之後有追翼, 追追下我放棄左
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 02:06 PM

手機版 | APP版