Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 02-23-11, 10:03 PM   #1
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
"女拳" 3月7日 21:30-22:30 首播 演出 劉 璇、黃宗澤、馬國明、黃浩然、 姜大偉、岳 華、林嘉華、陳法拉

類型 民初武打
演出 劉 璇、黃宗澤、馬國明、黃浩然、
姜大偉、岳 華、林嘉華、陳法拉
主唱 劉 璇
集數 32

製作:
年份 2010年7月-10月
製作統籌 羅婉霞
監製 羅永賢
編審 劉枝華
外景 香港

無綫電視翡翠台首播
播出日期 2011年3月7日-2011年4月17日
播出時間 逄星期一至五 21:30-22:30(連廣告)
4月1日 暫停播映
4月16日 20:30-21:30
4月17日 20:30-22:30

無綫電視高清翡翠台首播
播出日期 2011年3月7日-2011年4月17日
播出時間 逄星期一至五 21:30-22:30(連廣告)
4月1日 暫停播映
4月16日 20:30-21:30
4月17日 20:30-22:30

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-11, 12:09 AM   #2
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
睇廣告...劉璇係咪演村姑版十三姨......

仲有...黃飛鴻大戰榮德?!

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-11, 07:18 PM   #3
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
波士高+黃浩然+法拉 呢排係咁出combo, 每隔一套就有佢地

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-11, 10:56 PM   #4
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: W!LL 查看文章
波士高+黃浩然+法拉 呢排係咁出combo, 每隔一套就有佢地
證明佢地拍左唔少貨仔...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-11, 09:00 PM   #5
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
套野破紀錄做完一集都無人理

舊 03-08-11, 09:57 PM   #6
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
明串高鐵?

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-11, 10:00 PM   #7
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
點解會有華英雄?

舊 03-08-11, 10:02 PM   #8
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
特警終於做番次正人君子......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-11, 11:31 AM   #9
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
暫時覺得ok喎~

感覺是串現在某一些年輕一輩
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-11, 09:57 PM   #10
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
頭先

兩兄妹夜晚收工去買宵夜,聽到黃飛鴻要去比武
之後鏡頭一轉,已經睇緊佢打,不過已經係日光日白…成天光哂
睇完之後-> "啊~忘了拎宵夜番去"

我開頭以為係第2日黎…

舊 03-09-11, 10:13 PM   #11
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
劉璇真係幾得意,一d都睇唔出3字頭
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-11, 10:18 PM   #12
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

嚇親, 雷剛話黃飛鴻逼死佢老婆, 因為年輕時既黃飛鴻由特警做, 差d諗錯隔黎

大乱闘X
舊 03-10-11, 10:21 PM   #13
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
嚇親, 雷剛話黃飛鴻逼死佢老婆, 因為年輕時既黃飛鴻由特警做, 差d諗錯隔黎
我都係 sosad

舊 03-10-11, 10:28 PM   #14
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 搖搖 查看文章
我都係 sosad
年長既黃師傅仲要話飲醉酒搞既禍, 更容易令人諗錯

大乱闘X
舊 03-10-11, 10:31 PM   #15
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
引用:
作者: MS331 查看文章
劉璇真係幾得意,一d都睇唔出3字頭
同感......

劉璇真係幾靚女
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-11, 10:38 PM   #16
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
同感......

劉璇真係幾靚女
係呀
係佢先有D動力睇下 (睇人唔係睇劇情
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-11, 04:08 AM   #17
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
年長既黃師傅仲要話飲醉酒搞既禍, 更容易令人諗錯
我當時真係以為特警重操故業
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-11, 09:53 AM   #18
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
尋日因為返老家所以睇(聽?)左一集(平時呢個時間一係未歸家一係就睇nhk),劉璇

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-11, 10:19 PM   #19
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

黃飛鴻無雙

大乱闘X
舊 03-19-11, 05:25 PM   #20
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
睇黎呢套野都係垃圾
做左兩星期推唔到一頁

又係古裝/文初個d推反霸權政黨既熱血片.....

http://www.gamerankings.com/

DLC=DISK LOCKED CONTENT
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-11, 12:58 AM   #21
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

註冊日期: Dec 2005
3DS Friend Code3909 8573 2961
XBox Live Gamertagwc3tom
引用:
作者: metal snake 查看文章
睇黎呢套野都係垃圾
做左兩星期推唔到一頁

又係古裝/文初個d推反霸權政黨既熱血片.....
我覺得ok 喎
有少少期待馬明黑化
TOMCHEUNG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-11, 05:54 PM   #22
joeypong

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: TOMCHEUNG 查看文章
我覺得ok 喎
有少少期待馬明黑化
人地以呢度吹左幾多野定佢係唔係垃圾...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-11, 10:39 PM   #23
tigerj
Crazy Gamer
讓我舔舔你的血~

註冊日期: Sep 2003
諗緊劉璇嫁左比黃飛鴻真係唔多襯! 雖然現實是一樣...

舊 03-22-11, 10:34 PM   #24
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: tigerj 查看文章
諗緊劉璇嫁左比黃飛鴻真係唔多襯! 雖然現實是一樣...
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E8%8E%...A1%82%E8%98%AD

60歲

大乱闘X
舊 03-23-11, 07:11 AM   #25
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

PSN  IDARMY_Momo
梁烈唯都幾好身手wor
仲以為佢會同劉璇有發展tim :o)

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] "Only You 只有您" 21/02/2010 20:30~21:30首播 主演:李司棋、蒙嘉慧、鄭嘉穎、田蕊妮 Busconcamp Neo Entertainment TREND 70 04-05-11 07:01 PM
[TVB] "隔離七日情" 24/01/2010 20:30~21:30首播 主演:馬浚偉,郭羨妮,黃宗澤,鄧健泓,元華,羅敏莊,呂慧儀 Busconcamp Neo Entertainment TREND 63 02-21-11 11:43 PM
[TVB] "仁心解碼" 10/01/11起 逢一至五 21:30~22:30 主演:方中信,徐子珊,黃浩然 Busconcamp Neo Entertainment TREND 88 02-06-11 09:33 PM
[TVB] "居家兵團" 27/12/2010 20:30~21:30首播 主演:汪明荃,夏雨,鄭嘉穎,廖碧兒 Busconcamp Neo Entertainment TREND 25 01-22-11 01:11 AM
[TVB] "囧探查過界" 29/11/2010 20:30~21:30首播 主演:王喜,鍾嘉欣,黃浩然,李思捷,石修,苑瓊丹 Busconcamp Neo Entertainment TREND 204 01-02-11 06:21 PM

現在的時間是 09:13 AM

手機版 | APP版