Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
影音館>藍營紅營聯合炫耀區 (04) (紅/藍碟交流用)
KTN 09:16 PM 12-07-10
繼續

上回03
joeypong 09:25 PM 12-07-10

買左呢兩隻
我係我 09:33 PM 12-07-10
正喎,畫面清唔清?幾銀?
joeypong 09:34 PM 12-07-10
作者: 我係我:
正喎,畫面清唔清?幾銀?
125蚊一隻,畫面我覺得算可以,不過咁多年o既港產片畫面一定冇新片咁好...
我係我 09:35 PM 12-07-10
作者: joeypong:
125蚊一隻,畫面我覺得算可以,不過咁多年o既港產片畫面一定冇新片咁好...
其實我都想儲返星爺d戲既BD,希望佢繼續出落去...
joeypong 09:37 PM 12-07-10
作者: 我係我:
其實我都想儲返星爺d戲既BD,希望佢繼續出落去...
之前都出左百變星君同大內密探零零發,有冇買呀?大內密探零零發而家90幾一隻
我係我 09:40 PM 12-07-10
之前都出左百變星君同大內密探零零發,有冇買呀?大內密探零零發而家90幾一隻
之前見2隻都係百幾蚊有d買唔落手.....
又驚佢畫面唔掂orz....

但e家9x既話又買得過喎..
草薙さん 09:43 PM 12-07-10
假以時日一定會出box set Ga bo...
joeypong 09:44 PM 12-07-10
作者: 草薙さん:
我是但儲到一套就ok架啦...
HON HON 10:02 PM 12-07-10
我都係咁話, 咁出法實會整個boxset出黎

雖然某d片都幾爛下, 但出boxset的話會支持既.
草薙さん 12:26 AM 12-08-10
盗梦空间(蓝光碟BD50+D9)(steelbook铁盒) (2010)
在2010年12月10日有货
http://www.amazon.cn/%E7%9B%97%E6%A2...ref=pd_sim_d_2

...a
W!LL 01:52 AM 12-08-10
又押後兩日既? 話時話隻碟係咪全區先
HON HON 10:46 AM 12-08-10
盗梦空间(蓝光碟BD50+D9)(steelbook铁盒) (2010)
在2010年12月10日有货
http://www.amazon.cn/%E7%9B%97%E6%A2...ref=pd_sim_d_2

...a
又要等....個價好似貴左BOR, 係咪?
草薙さん 10:54 AM 12-08-10
作者: HON HON:
又要等....個價好似貴左BOR, 係咪?
咦, 真係貴左
之前 ¥169
而家 ¥185

预计到达日期 : 2010年12月16日→2010年12月22日
聖誕節前到就算
irismong 12:10 PM 12-08-10
話說AMAZON真係好鬼快 =0="
今日已經DISPATCHED左 =0="
HON HON 02:26 PM 12-08-10
咦, 真係貴左
之前 ¥169
而家 ¥185

预计到达日期 : 2010年12月16日→2010年12月22日
聖誕節前到就算
嗰時入戲院睇完套戲想快d出碟睇多次, 但依家出左碟可能過左度氣又唔急睇, 慢慢唔急~

作者: irismong:
話說AMAZON真係好鬼快 =0="
今日已經DISPATCHED左 =0="
時快時慢.

我上次5日後就收貨, 快到我都唔信.
irismong 03:01 PM 12-08-10
作者: HON HON:
嗰時入戲院睇完套戲想快d出碟睇多次, 但依家出左碟可能過左度氣又唔急睇, 慢慢唔急~

時快時慢.

我上次5日後就收貨, 快到我都唔信.
我上次uk amazon寄盒eva鐵盒版黎都ok快~
不過都係美國快少少 - - 英國佬真係手腳慢
日本就多數出貨後3, 4日到
我係我 03:23 PM 12-08-10
頭先lucnh無聊行下cd鋪無端端見到隻50 first dates,二話不說就買左...
好鐘意呢套戲

跟住又忍唔到手買埋inception....
joeypong 03:32 PM 12-08-10

今日入手bd...
W!LL 09:57 PM 12-08-10
不能說的秘密, 色戒 終於減價了...
joeypong 10:01 PM 12-08-10
作者: W!LL:
大約幾錢?
W!LL 10:13 PM 12-08-10
大約幾錢?
$135, 暫未知是否供應商清貨, 見o岩價就好入了
joeypong 10:14 PM 12-08-10
$135, 暫未知是否供應商清貨, 見o岩價就好入了
知唔知霍元甲有冇減呀?
HON HON 10:24 PM 12-08-10
不能說的秘密一早買左睇左幾次LU~
W!LL 10:25 PM 12-08-10
知唔知霍元甲有冇減呀?
係唔係同一個發行商?

我立眼見到三隻咋, 第三隻係

唔知有冇其他, 聽日去入隻不能說的秘密先
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面