Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 
電影版>新片 天凶之城
遊戲怪 10:28 PM 11-16-10
大家點睇呢套戲, 有無期待:-)
Rv250 10:58 PM 11-16-10
IMDb rating 5.0/10

不過都係會入場:-)
Suda 11:07 PM 11-16-10
睇台灣反應話好雷

呢套野既特效係偷用Sony另一套未上映既戲(Skyline導演的兄弟係呢間特效公司老闆),依家俾Sony告緊
naytk 11:17 PM 11-16-10
作者: Suda:
睇台灣反應話好雷

呢套野既特效係偷用Sony另一套未上映既戲(Skyline導演的兄弟係呢間特效公司老闆),依家俾Sony告緊
你指呢套?
Battle : Los Angeles
http://www.battlela.com/
Suda 11:21 PM 11-16-10
作者: naytk:
你指呢套?
Battle : Los Angeles
http://www.battlela.com/
係,據說Skyline部份特效原本係用在呢套戲,依家俾人食左頭啖湯
Metal Gear NT 11:31 PM 11-16-10
但係睇Battle:LA trailer緊湊好多(夜視鏡個幕幾唔錯)

Skyline原本俾幕"吸人太空艦"吸引到有少少想睇
但外國報導話雷得極嚴重...都係慳返啦
反正今個禮拜有必睇既The Social Network,其他可以行埋一邊先
Sgodkyo 11:32 PM 11-16-10
淨係睇 trailer 都知係垃圾
原來仲要係偷人d野用:-)
irismong 11:35 PM 11-16-10
dun even know what the hell is that = =
W!LL 12:05 AM 11-17-10
作者: Sgodkyo:
淨係睇 trailer 都知係垃圾
原來仲要係偷人d野用:-)
我唔使, 見到廣告已經覺
張poster仲要唔見演員樣, 睇黎都唔好得去邊 :-)
Metal Gear NT 12:08 AM 11-17-10
作者: W!LL:
咁又唔一定既
District 9, Colverfield都係冇演員樣(嚴格講外星人樣都冇)
都係近年最好睇既外星生物片:-)

只不過佢個廣告成日提住霍金講既野有少少煩,而且好抽水成分咁
Sgodkyo 12:19 AM 11-17-10
作者: W!LL:
又唔一定有明星樣先叫好電影o既

不過個 trailer ....
幾個演員走黎走去 + 一大堆GC
一睇就知係 B 級格局
有乜可能呢類電影會冇一百幾十個路人甲o既畫面:-)
泰利 12:26 AM 11-17-10
預左係睇特效, 只驚佢開頭講到d外星人咁勁, 到ending埋唔到尾.
大粒麥 01:11 PM 11-17-10
會唔會又係頂唔順地球的疾毒同細菌:-)
草薙さん 06:44 PM 11-17-10
本身都鍾意睇呢類災難片
想入場睇下, 點知片長得92分鐘
好少西片得呢個長度:-)

都係睇左social network先
J+1 06:46 PM 11-17-10
講到咁雷....仲想聽日去睇:-).....

作者: 大粒麥:
會唔會又係頂唔順地球的疾毒同細菌:-)
人類已經係最強病毒:-)?
可能d外星人頂唔順呢班麻煩的地球人,最後放棄佔領地球:-)
lunn 08:52 PM 11-17-10
得92分鐘?? 雖然片長同套戲好唔好睇,冇咩直情既關係…不過如果真係咁雷既…我都係睇左其他戲先喇
死啦…仲約左FD星期六去睇…大獲…
赤目黑龍 09:31 PM 11-17-10
唉......
呢鋪真係中伏......

可惜已經買咗飛
好後悔.........:-):-):-)

跌錢呀!!!!
Metal Gear NT 10:07 PM 11-17-10
作者: :
得92分鐘?? 雖然片長同套戲好唔好睇,冇咩直情既關係…不過如果真係咁雷既…我都係睇左其他戲先喇
死啦…仲約左FD星期六去睇…大獲…
改睇The Social Network
呢套冇可能唔好睇:-)
二伍 12:56 AM 11-18-10
作者: 赤目黑龍:
唉......
呢鋪真係中伏......

可惜已經買咗飛
好後悔.........:-):-):-)

跌錢呀!!!!
劇透下唔該
lunn 09:23 AM 11-18-10
今日上喇!!!:-)bbb
赤目黑龍 06:01 PM 11-18-10
呢套嘢........
啱啱睇完
實在........................太垃圾喇~~!!!:-):-)

根本唔駛劇透
因為根本冇故事可言......:-):-):-)
睇完呢套片
感覺上佢根本係未拍完嘅電影......:-):-)

垃圾!!!
已經用嚟形容呢套戲嘅最溫和評價!!!:-):-)

溫馨提示
唔想浪費時間
唔想浪費金錢
唔想自己唔開心
切勿入場觀看[SKYLINE(天凶之城)]此片!!!!
HON HON 06:17 PM 11-18-10
好極端bor....

但又想入地獄.....
lunn 09:10 PM 11-18-10
作者: HON HON:
好極端bor....

但又想入地獄.....
唔知點解我都有相同既想法…想入去開一開眼界…:-)
亍 ◣ 09:16 PM 11-18-10
除非佢做得成最下位,唔係都係pass了:-)
STRIFE 09:21 PM 11-18-10
笑左.....估到個個睇左都會話雷

可以節省時間了:-)
1 2 3 

返回主題版面