Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 12-01-10, 12:07 AM   #926
柚原このみ
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
新手想問
打完大會最遲可以幾時領糧?

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-10, 12:11 AM   #927
腦內神人
Junior Member
腦內聖帝紅天王

註冊日期: Dec 2010
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
你咁睇我架

睇番香港羅剎比賽準決賽
兩邊都真係派:clown:放題...
烈風wara對剎怪wara...
我以為睇緊太尉對決... 雖然話大賽緊張者...

講到咁易打 又唔見你嬴個稱號返黎?:clown:
腦內神人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-10, 12:16 AM   #928
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 腦內神人 查看文章
講到咁易打 又唔見你嬴個稱號返黎?:clown:
你邊隻眼睇到我話"易打"? 腦內神人果然神

我呢D廢J 攞唔到咪唯有係到UP下囉

閣下又係邊個既分身account呀?
攞稱號靠你啦, 神人
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-10, 12:18 AM   #929
腦內神人
腦內聖帝紅天王

引用:

攞稱號靠你啦, 神人
你咁勁就係你打4強比人批評唔係人打4強比你批評啦www
舊 12-01-10, 12:20 AM   #930
腦內神人
腦內聖帝紅天王

引用:

攞稱號靠你啦, 神人
人地話哂都有稱號玩家 你都話打到似太尉
閣下應該有日本皇帝級水準
我自問就冇咁既能力話人啦

咁同fb群組成日批評頂上個個神人有咩分別www
舊 12-01-10, 12:27 AM   #931
6eo
美波様!

引用:
你咁勁就係你打4強比人批評唔係人打4強比你批評啦www
我幾時又有話自己勁?
你腦內真威

引用:
人地話哂都有稱號玩家 你都話打到似太尉
閣下應該有日本皇帝級水準
我自問就冇咁既能力話人啦

咁同fb群組成日批評頂上個個神人有咩分別www
唔通上位唔可以一場半場表現差?

你d羅輯真係勁, 者係講波佬個個腳法要勁過施丹先得
舊 12-01-10, 12:29 AM   #932
腦內神人
腦內聖帝紅天王

引用:
我幾時又有話自己勁?
你腦內真威

貶意批評唔好公開講囉,最少我未聽過講波佬live兜口兜面屌人踢波屎wwwwww

講波佬都唔會講一個英超球員連英甲水準都無囉,紅天王大大
舊 12-01-10, 12:30 AM   #933
腦內神人
腦內聖帝紅天王

引用:
我幾時又有話自己勁?
你腦內真威

人地差都高証過你啦 太尉級你都講得出
講波佬會唔會施丹踢波似小學生? 如有的話 請神人大大post link
舊 12-01-10, 12:30 AM   #934
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
名句:
有三個缺點
無速度,跑得慢同唔夠快...

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-10, 12:31 AM   #935
腦內神人
腦內聖帝紅天王

引用:
作者: luciferyan 查看文章
名句:
有三個缺點
無速度,跑得慢同唔夠快...
缺點 = 水準? wwwww

護主犬出場~~~~~~
舊 12-01-10, 12:33 AM   #936
腦內神人
腦內聖帝紅天王

姐係咁,你可以話c狗踢親大賽都無表現,但我未聽過有一場c狗踢得差比講波佬話佢英甲都不如囉 wwww
舊 12-01-10, 12:40 AM   #937
6eo
美波様!

引用:
缺點 = 水準? wwwww
護主犬出場~~~~~~

fc死左, 冇得種花生, 估唔到有人咁得閒走過黎種
舊 12-01-10, 12:42 AM   #938
LR猫
ˊ_>ˋ

個重點係呢度係討論區唔係傳聞媒體
我地提出個人意見又洗乜理邊台立場?

我好鍾意話阿鬼係品級架喎,咁都係我得罪阿鬼又唔會影響GAF/三國志大戰/SEGA嘅

鏟手遊保平安
舊 12-01-10, 12:42 AM   #939
腦內神人
腦內聖帝紅天王

引用:

完=[[[[[[[[[[[[[[[[[[
舊 12-01-10, 12:43 AM   #940
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:

友台好似無得新開ACC

鏟手遊保平安
舊 12-01-10, 12:43 AM   #941
腦內神人
腦內聖帝紅天王

引用:
個重點係呢度係討論區唔係傳聞媒體
我地提出個人意見又洗乜理邊台立場?

我好鍾意話阿鬼係品級架喎,咁都係我得罪阿鬼又唔會影響GAF/三國志大戰/SEGA嘅
哦,網上講野唔係付責任,明白

唔怪得知上網講炸中聯辦要比人拉
舊 12-01-10, 12:44 AM   #942
腦內神人
腦內聖帝紅天王

咁如果wc d人pk飛機
可唔可以話"我以為睇緊校隊對決... 雖然話大賽緊張者..."
舊 12-01-10, 12:47 AM   #943
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
哦,網上講野唔係付責任,明白

唔怪得知上網講炸中聯辦要比人拉
幾時講過唔洗負責??????
學下語理分析先啦

話阿鬼品級>得罪阿鬼 咁阿鬼可能嬲咗我咁我咪要負責囉我完全無話過唔洗負責喎

所以上網話炸中聯辦呢啲影響社會安全呢啲緊係要查清楚要拉人啦

鏟手遊保平安
舊 12-01-10, 12:49 AM   #944
腦內神人
腦內聖帝紅天王

引用:
幾時講過唔洗負責??????
學下語理分析先啦

話阿鬼品級>得罪阿鬼 咁阿鬼可能嬲咗我咁我咪要負責囉我完全無話過唔洗負責喎

所以上網話炸中聯辦呢啲影響社會安全呢啲緊係要查清楚要拉人啦
比人拉個條友話自己都係講下ga ja =[

我反而唔明你講咩=[

不如講番足球啦,咁鐘意用講波佬批評球員黎做例
舊 12-01-10, 12:51 AM   #945
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
比人拉個條友話自己都係講下ga ja =[

我反而唔明你講咩=[

不如講番足球啦,咁鐘意用講波佬批評球員黎做例
我唔係波牛,完全唔睇波
個句名句係出名到唔睇波嘅我都知咁啫

所以咪叫你學下語理分析囉

鏟手遊保平安
舊 12-01-10, 12:52 AM   #946
腦內神人
腦內聖帝紅天王

睇波=波牛呢d未眨意囉
舊 12-01-10, 12:57 AM   #947
6eo
美波様!

講講下有人理虧又冇point就唯有拉開話題

又攞d 咁極端既例子出黎
話人打得差唔犯法, 話炸中聯辦有機會有人傷亡加犯法, 兩樣野咁又可以用黎比較
舊 12-01-10, 01:00 AM   #948
腦內神人
腦內聖帝紅天王

係你用講波佬批評球員做例子,但你無回應到XD
舊 12-01-10, 02:46 AM   #949
chris0386
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2010
想問...d糧有上限架?超過左係咪即係冇左架喇?
chris0386 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-10, 09:12 AM   #950
LR猫
ˊ_>ˋ

http://am.sega.jp/utop/eservice/sangokuw_101201.html

大會,XMAS EVE至BOXING DAY
新服飾會唔會聖誕惡搞嘢~?

鏟手遊保平安

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 06:51 PM

手機版 | APP版