Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 
H-GAMEの部屋>新圖蟲進[蛀]
小昭Teddy 04:35 PM 09-04-02
多多指教^^
T.K. 04:39 PM 09-04-02
可惜...可惜...呢便好少貼圖,動漫就多d,新手上場,有無進貢?

http://vbb.yuihome.net/showthread.php?s=&threadid=10819

http://vbb.yuihome.net/showthread.php?s=&threadid=12140
小昭Teddy 04:41 PM 09-04-02
動畫好少喎@@"
漫畫都有十幾gb既....(H漫)
小昭Teddy 04:44 PM 09-04-02
呃, 仲有, 我係夜勤既小戀Fans>o<
T.K. 04:50 PM 09-04-02
我鐘意ova既小戀多過game既小戀....h比重大好多:-)
小昭Teddy 04:54 PM 09-04-02
作者: :
Originally posted by T.K. :
我鐘意ova既小戀多過game既小戀....h比重大好多:-)
都係小戀0者, 嘿嘿, 不過OVA果個有時畫到走左樣><
T.K. 05:07 PM 09-04-02
h漫有咩種類?同人?商業誌?我要鬼畜.....嘿嘿.....
小昭Teddy 05:09 PM 09-04-02
h漫有咩種類?同人?商業誌?我要鬼畜.....嘿嘿.....
乜都有....-__-鬼畜都有....
我有d cg專畫死屍...畫得好靚....-_-
Yakumo Fujii 05:10 PM 09-04-02
Originally posted by 小昭Teddy :

乜都有....-__-鬼畜都有....
我有d cg專畫死屍...畫得好靚....-_-
告死o既信徒!?:-)
T.K. 05:11 PM 09-04-02
告死天使?鬼畜講d名黎聽聽。
Yakumo Fujii 05:13 PM 09-04-02
告死天使?鬼畜講d名黎聽聽。
冇錯!!:-)
告死以前貼獵奇系圖的!! :-)
冇人知!? :-)
小昭Teddy 05:14 PM 09-04-02
告死....同佢唔熟....佢個網都少去囉....d密碼一係太簡單....一係太難....
T.K. 05:15 PM 09-04-02
唔知,我早期買原裝,中期d/l日網,近期先去中港台。
小昭Teddy 05:17 PM 09-04-02
我早期去日網, 而家就乜網都有去....不過多數都係用ftp做交流@@"
T.K. 05:19 PM 09-04-02
唔識用ftp......
小昭Teddy 05:26 PM 09-04-02
呵呵, 開ftp係好事黎架, 又唔洗自己去找畫, 間唔中就有人upload俾你, 哇架架架, 不過最近好少理呢d野囉, 最多間唔中去h bar吹吹水
Peter Yu 06:22 PM 09-04-02
Originally posted by 小昭Teddy :
呵呵, 開ftp係好事黎架, 又唔洗自己去找畫, 間唔中就有人upload俾你, 哇架架架, 不過最近好少理呢d野囉, 最多間唔中去h bar吹吹水
H Bar仲有野睇嗎?
早一兩年Vince站長搵人代理之後,好耐冇更新
跟住就冇去過lu~網址都冇埋:-)
T.K. 06:29 PM 09-04-02
我都h-bar網址.....
小昭Teddy 06:35 PM 09-04-02
H Bar今年年頭開始更新番, 不過就唔係太多漫, 多數都係一d有去開既人係留言版吹水多@@"最近Vince好似番左黎, 留言版成日見到佢@@"
小昭Teddy 06:37 PM 09-04-02
http://home.kimo.com.tw/hbar_tmp/indexv.html
H Bar
彩子 08:10 PM 09-04-02
歡迎先~~!! (我諗呢度會餓死你.... :-) )

>> 我有d cg專畫死屍...畫得好靚....-_-

圖魂D區級數o既?? :-)
小昭Teddy 08:31 PM 09-04-02
Originally posted by 片桐彩子 :
歡迎先~~!! (我諗呢度會餓死你.... :-) )

>> 我有d cg專畫死屍...畫得好靚....-_-

圖魂D區級數o既?? :-)
有d有過之而無不及....
T.K. 08:37 PM 09-04-02
我對死物無興趣:-)
小昭Teddy 09:03 PM 09-04-02
我有-__-
某F 11:59 PM 09-04-02
hbar d漫多數會係不歸貼圖區出現,所以唔駛去個處:-)
用鬼畜呢個字來形容告死實在太睇低佢啦:-)
1 2 

返回主題版面