Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-10-10, 07:03 PM   #476
gafstar
Insane Gamer
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
作者: ericwpk 查看文章
sorry, 打(字) 英知打 得太興奮
知勇一轉先啱

其實英知舞 + 知勇一轉有無得諗呢 ??
ps. 唔駛理我了, 唔知點解之前睇左 英知舞係 知力徐徐上昇 ...............6+1 了............................

+ 兩方
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 07:05 PM   #477
GateHacker
God of Gamer
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: b_boy 查看文章
聽講3.59A下修0左個TIME, 得番6C左右...?
本身好似都係6C
唔用亂,見人玩過佢搭決起車輪都幾好力
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 07:09 PM   #478
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: GateHacker 查看文章
本身好似都係6C
唔用亂,見人玩過佢搭決起車輪都幾好力
無記錯的話之前起碼有7C

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 07:56 PM   #479
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
今日又一條多少少中閃.........SR徐庶
另外日本0個邊d玩家真係幾肯砌deck,唔會好公式
今日打過一場對面用孫吳大號令+飛將呂布
佢谷完孫吳用埋軍師衡軍再用飛將加到80埋城門XD
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 08:23 PM   #480
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
昨日,都見到日本玩家用囡囡deck...

真是好有意思..........可惜對朱雀用二分+名君

舊 07-10-10, 08:59 PM   #481
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
又堅輸中金+跌品……不過今次係丹下叔
去到現時點竟然無曹仁,換左龐娥

另外去左油麻地金龍望,個場ok,有廁所而且仲算乾淨
除左多煙之外機唔算污糟,環境光猛,仲要好少人打,下晝去都有空機
不過放機兩批分開放……

舊 07-10-10, 10:07 PM   #482
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: Rotagen 查看文章

除左多煙之外機唔算污糟,環境光猛,仲要好少人打,下晝去都有空機
不過放機兩批分開放……
咁已經可以唔洗去

今日行過好旺角
的確比以前少煙(以前試過入去唔夠一分鐘對眼就被啲煙整到好唔舒服
不過都係有少盡煙味(但無油麻地GZ咁勁

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 10:09 PM   #483
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:

不過放機兩批分開放……
同大執之前既好MK比邊間大煙D
好過好MK既話都可以考慮去
maxwaver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 10:18 PM   #484
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
好煩,夠未
要鬧人就開名指名道姓搞掂佢
有D人自以為自己好威係大人物, 佢有咩事都係全世界既事, 一舉手一投足都受萬千注視架嘛
引用:
作者: b_boy 查看文章
聽講3.59A下修0左個TIME, 得番6C左右...?
我覺得未必有, 5C左右啦我估
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 10:25 PM   #485
傻仔一名
Banned
草草上身

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
有D人自以為自己好威係大人物, 佢有咩事都係全世界既事, 一舉手一投足都受萬千注視架嘛
大家咁認為我無辦法
但條友2代個時竟然做左d大家無法置信既事
若然唔係d金無記認,我報左警好耐
之後同佢對質佢竟然再用埋晒d邋渣手段對付作為苦主既我
但我真係唔想連累同件事無關既Norm大

事隔咁耐,而且香港都上左3代
我無打算要返d野,但都要個合理交代
但佢卻繼續屈我

此篇文章於 07-10-10 10:33 PM 被 傻仔一名 編輯。
傻仔一名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 10:32 PM   #486
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 傻仔一名 查看文章
大家咁認為我無辦法
PM啦,唔好將私人思怨帶入黎呢邊ok?
呢度又唔似打交會無得pm

舊 07-10-10, 10:35 PM   #487
傻仔一名
Banned
草草上身

引用:
作者: maxwaver 查看文章
PM啦,唔好將私人思怨帶入黎呢邊ok?
呢度又唔似打交會無得pm
佢無理到我,仲竟然惡人先告狀
將俾佢害過既苦主ban出Game3Talk
十足十似足吹水王「淋郝泳」

就係知Norm都係GET網既版主,
所以我唔想佢無端端覺得自己俾人鬧
因為佢的確係無辜既

呢件事我只會提埋呢次,
當事人肯理就算,唔理就罷,
反正佢同「淋郝泳」一樣都係走狗。

我兩次講野露白,唔係代表乜野,
而係希望無關既人士無視,
估唔到會被人拎出黎講,
但呢個網既文化就係咁崎形,
就呢個文化差異先講聲不好意思

同埋我未上過打交會
基本上打交會發生過咩事,我唔清楚

此篇文章於 07-10-10 10:50 PM 被 傻仔一名 編輯。
舊 07-10-10, 10:42 PM   #488
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: maxwaver 查看文章
同大執之前既好MK比邊間大煙D
好過好MK既話都可以考慮去
好難差過好旺角

声望値:15%
三連敗
實驗證明唔好去玩演武場...

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 10:53 PM   #489
Junior Member

註冊日期: Jul 2009
引用:
大家咁認為我無辦法

事隔咁耐,而且香港都上左3代
我無打算要返d野,但都要個合理交代
但佢卻繼續屈我
其實你係唔係當錯我係另一個人? 阿 Norm, 同認識我嘅機友, 都知道我嘅名, 咁你知唔知我叫咩名? 你講出黎確認一下, 好嗎?

我唔知你係邊個, 阿 Norm 同我講, 佢都唔知你係邊個. 可能, 你根本唔知我係邊個. 成年人講嘢要負責任.

http://www.gaforum.org/showpost.php?...3&postcount=76
舊 07-10-10, 10:57 PM   #490
傻仔一名
Banned
草草上身

引用:
作者: avatar 查看文章
其實你係唔係當錯我係另一個人? 阿 Norm, 同認識我嘅機友, 都知道我嘅名, 咁你知唔知我叫咩名? 你講出黎確認一下, 好嗎?

我唔知你係邊個, 阿 Norm 同我講, 佢都唔知你係邊個. 可能, 你根本唔知我係邊個. 成年人講嘢要負責任.
你係唔係張飛春代先?
害我者我不知其名,
只知其GET名為張飛春代

你同佢講既野如出一轍
所以我已經懷疑你就係張飛春代

同埋呢個網,咁多人有分身account做不同版既版主
我好難判斷邊個係邊個架播。

此篇文章於 07-10-10 11:05 PM 被 傻仔一名 編輯。
舊 07-10-10, 11:43 PM   #491
Junior Member

註冊日期: Jul 2009
引用:
你係唔係張飛春代先?
害我者我不知其名,
只知其GET名為張飛春代

你同佢講既野如出一轍
所以我已經懷疑你就係張飛春代

同埋呢個網,咁多人有分身account做不同版既版主
我好難判斷邊個係邊個架播。
我都想知邊個係張飛春代.

但我而家知道:
1) 你完全唔知我係邊個.
2) 你完全唔知張飛春代係邊個

但你就將 我=張飛春代. 你嘅邏輯係咪運用錯咗?

既然我已經確認你我互不相識, 我唔想再討論落去, 唔想阻住其他網友講 game 吹水.

http://www.gaforum.org/showpost.php?...3&postcount=76
舊 07-11-10, 12:00 AM   #492
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
作者: darkvolver 查看文章
昨日,都見到日本玩家用囡囡deck...

真是好有意思..........可惜對朱雀用二分+名君
囡囡deck好多人用嫁

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 12:02 AM   #493
Ralf
Senior Gamer
武神達人...

註冊日期: Jan 2003
由於想要ex大喬, 已經找人bid左5張, 應該過2星期會到我手...
現放4張出來大家分享, 1張自己儲, 每張$120 (除開每張既價錢, 因有手續費同運費). 有興趣請pm小弟. thx

我的交換帖
Ralf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 12:06 AM   #494
傻仔一名
Banned
草草上身

引用:
作者: avatar 查看文章
我都想知邊個係張飛春代.

但我而家知道:
1) 你完全唔知我係邊個.
2) 你完全唔知張飛春代係邊個

但你就將 我=張飛春代. 你嘅邏輯係咪運用錯咗?

既然我已經確認你我互不相識, 我唔想再討論落去, 唔想阻住其他網友講 game 吹水.
拿,當初係WCCF既人話你係張飛春代
我都只係道聽途說
既然係我信錯左人,對唔住,我向你道歉

至於呢件事,[del]我唔知Sambroma知唔知
但[/del]我肯定Sambroma、吹水王等人,
同埋跟隨以上兩位過檔佢地兩個有份成立GET網既玩家網人,
包括張飛春代,都一定唔係正人君子
因為見過你響WCCF版出過聲
所以我都係奉勸你最好少d過去WCCF版個邊同班癲佬o9落去

---------------
00:20消息:
經曾經是玩家網大當家的明教教主掌摑王確認,
張飛春代正是曾經是玩家網的當家之一,
目前是Game3Talk WCCF區分區版主的Sambroma,
連同Amorbmas亦同是其衛星戶口,
至於avatar的身分,掌摑王表示不認識。

基於曾是同事身分的人確認,avatar並非Sambroma,
因此本人再次向無辜受罪的avatar致歉。

同時,我相信我已經非常清楚自己會對以WCCF作為基線來發展的Game3Talk抱有甚麼態度。
---------------

Topic is over,大家繼續

此篇文章於 07-11-10 12:22 AM 被 傻仔一名 編輯。
舊 07-11-10, 12:25 AM   #495
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
反白大_哂咩
你自己發_完神經就話over,咁又乜態度

此篇文章於 07-11-10 12:28 AM 被 Rotagen 編輯。
Rotagen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 12:26 AM   #496
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
我就黎想上天台投訴
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 12:30 AM   #497
傻仔一名
Banned
草草上身

引用:
反白大_哂咩
引用:
我就黎想上天台投訴
對唔住,為左小事大興問師之罪
件事已經終結,我唔希望大家再將呢件事拎上黎講搞到大家更唔愉快,
但我必須俾當事人一個交代,
就將呢個reply當做the very last reply for this topic
ok?

大家繼續吹水
舊 07-11-10, 12:33 AM   #498
darkvolver
頹冗

引用:
我就黎想上天台投訴
你等下norm出來講兩句先啦

舊 07-11-10, 12:35 AM   #499
darkvolver
頹冗

引用:
對唔住,為左小事大興問師之罪
件事已經終結,我唔希望大家再將呢件事拎上黎講搞到大家更唔愉快,
但我必須俾當事人一個交代,
就將呢個reply當做the very last reply for this topic
ok?

大家繼續吹水
你又不好這樣講洗下太平地是需要
始終有問題要解決

舊 07-11-10, 12:36 AM   #500
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
今日收到風信和有大喬本野賣,點知去到都係白行
結果去0左新城玩0左條幾, 中0左第一張SR
逆境張郃