Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
PC電腦遊戲討論版>軒轅劍online 討論區
打得少 10:13 PM 09-02-02
有玩的人快來自我介紹......(我知呢道好少人玩)
我咪打得少lo~~~2x lv魔刀~~~一刀劈你 3xx.....死未~~
01:29 AM 09-03-02
我係鈞
lv 30 魔刀用緊 d 垃圾 items
JEREMY 07:40 PM 09-03-02
請問隻點計數法??
雖然現在免費,但第時幾錢ga?
打得少 01:27 PM 09-04-02
釣.....你打大宇全保呀???
死左呀????呵呵~~我睇到你條屍呢~
02:14 PM 09-04-02
俾你睇到 tim v.v
02:15 PM 09-04-02
係鈞呀
金一
我打左幾隻點知有一隻失手....
等風仔得閒叫佢黎七成我先.....
05:55 PM 09-04-02
收獲
JEREMY 10:41 PM 09-08-02
我係新手請問有乜要註意既地方??
打得少 11:28 PM 09-09-02
點講得晒呀~大佬..有咩你問la
Kojiro Fuuma 11:52 AM 09-11-02
我想玩..
但一去到CHOOSE人物時就自動LOGOUT..WHY~??
:-)
03:55 AM 09-13-02
點自動 logout 法?彈出 windows?
Kojiro Fuuma 09:27 PM 09-13-02
係呀..
一去到個CHOOSE人物個畫面,揀左人物襟ENTER就自動彈左出WINDOW..
06:40 AM 09-15-02
你唔用 windows mode 試下?
係 patch 個畫面左上角有個方格
唔 click 佢就 ok
一係你去 updata 下個 display driver
JEREMY 03:47 PM 09-16-02
有無人可以比d錢我ar....> . <
我叫Jeremy, 女魔刀,修人...
打得少 09:15 AM 09-17-02
我都冇水........我計過la.....如果開新地方...要買晒d 正野..
要$180000:-) $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

返回主題版面