Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-04-10, 02:21 AM   #1
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
岸本斉史「NARUTO -ナルト-」Vol.15丨サスケがついにあの男と邂逅!!果たして…!?

第一部
漫畫 卷1-27
動畫 第1-135話

動畫原創任務篇
第136-220話

第二部
漫畫 卷28開始
動畫 疾風伝 第1話開始

NARUTO-ナルト-どっとこむ
http://naruto.com/j/

テレビ東京・NARUTO-ナルト- 疾風伝
http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/naruto/

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....

此篇文章於 11-03-11 01:38 AM 被 DevilElvis 編輯。
DevilElvis 目前離線  
舊 06-04-10, 02:26 AM   #2
泡菜
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDpakpak4872
鳴門哈利波仔大戰九尾佛地魔!!!
泡菜 目前離線  
舊 06-04-10, 02:27 AM   #3
天空
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
好好睇呀今話
完全估唔到阿媽會出黎,好有驚喜呀,真係估佢唔到呀
完全估唔到可以咁老土 

岸本!!!! you win

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線  
舊 06-04-10, 06:01 AM   #4
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
個阿媽出黎既timing完全唔掂
有時都分唔出岸本係腦殘定係求其
沙翁 目前離線  
舊 06-05-10, 12:46 AM   #5
泡菜
Crazy Gamer

引用:
作者: SaY~<セイ> 查看文章
個阿媽出黎既timing完全唔掂
有時都分唔出岸本係腦殘定係求其
timing唔係問題,不過毫無先兆咁彈個媽媽出黎,有d怪

係九尾過左D怨恨比鳴門先睇到定係點架?
泡菜 目前離線  
舊 06-05-10, 08:03 AM   #6
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 泡菜 查看文章
timing唔係問題,不過毫無先兆咁彈個媽媽出黎,有d怪

係九尾過左D怨恨比鳴門先睇到定係點架?
之前彈過阿爸,老老土土都算啦
而家又大同小異咁彈埋阿媽

我覺得呢d橋段似搞笑漫畫多d

舊 06-05-10, 09:14 AM   #7
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
有冇人覺得佩恩篇幾好睇?
過左佩恩篇之後我唔多知佢做乜,剩係對佐助打團藏有少少印象.....

http://www.gamerankings.com/

DLC=DISK LOCKED CONTENT
metal snake 目前離線  
舊 06-08-10, 04:27 PM   #8
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
你當E家鳴仔打EVENT BOSS升LV會易明好多

舊 06-08-10, 08:25 PM   #9
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
你當E家鳴仔打EVENT BOSS升LV會易明好多
幾時會進化 再 變形?

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線  
舊 06-08-10, 11:49 PM   #10
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: metal snake 查看文章
有冇人覺得佩恩篇幾好睇?
過左佩恩篇之後我唔多知佢做乜,剩係對佐助打團藏有少少印象.....
個人覺得佩恩篇都係不知所謂
準確d其實係由第二部開始已經不知所謂

舊 06-09-10, 12:10 AM   #11
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: 爽神 查看文章
第二部最好睇係鹿丸VS飛段
我覺得水準拍得住第一部架

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線  
舊 06-09-10, 01:30 AM   #12
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
作者: 爽神 查看文章
果3個痛痛到我不知所謂......超求其囉個開戰理由

舊 06-10-10, 12:19 AM   #13
DevilElvis
The One
還我香港!!

298情報圖 父母的回憶

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 06-10-10, 12:50 AM   #14
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
岸本,你終於畫到一個我睇得上眼既女角喇

原來啊媽D頭髮好長

此篇文章於 06-10-10 01:00 AM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線  
舊 06-10-10, 04:38 AM   #15
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
水門好潮

著 adidas

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線  
舊 06-10-10, 09:26 AM   #16
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
引用:
作者: 天空 查看文章
水門好潮

著 adidas
大笑鳥
tylau 目前離線  
舊 06-10-10, 11:52 AM   #17
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
水門好潮

著 adidas

呢集又有愛的抱抱,到底仲可以出幾多次
Fean 目前離線  
舊 06-10-10, 01:08 PM   #18
泡菜
Crazy Gamer

如果相比起以前,今集我覺得好左少少(可能係講鳴人家族既野吧)
不過仲係講得太少

鳴門媽:我是你娘,給我賣火柴九尾!!!
鳴門:火...咦?
泡菜 目前離線  
舊 06-10-10, 01:17 PM   #19
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
水門好潮

著 adidas

九尾下集會俾人無視 ?

Nelly 目前離線  
舊 06-10-10, 01:30 PM   #20
Eking

註冊日期: Feb 2006
今話完全冇人理隻小動物......XD

舊 06-10-10, 02:28 PM   #21
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: Eking 查看文章
今話完全冇人理隻小動物......XD
俾 d "特殊卓羅" 縛住嘛
下集應該快快手收伏埋,跟住唔知做乜 lu ~

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線  
舊 06-10-10, 02:52 PM   #22
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
俾 d "特殊卓羅" 縛住嘛
下集應該快快手收伏埋,跟住唔知做乜 lu ~
當然係賀意 vs 鯊魚啦

舊 06-10-10, 03:08 PM   #23
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
雖然今集又係廢話
不過感覺好warm
成功過上之老豆顯靈

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 06-10-10, 05:01 PM   #24
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
只係話俾大家聽
主角戀母

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
舊 06-10-10, 06:19 PM   #25
泡菜
Crazy Gamer

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
雖然今集又係廢話
不過感覺好warm
成功過上之老豆顯靈
我驚下1,2集連老豆出黎玩一家團聚+收服九尾
泡菜 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Naruto 3DS ittihad 手提遊戲機討論版 27 04-13-11 10:58 PM
NARUTO-鹿丸 udon Cosplay同人MIX討論區 7 04-28-07 05:20 PM
NARUTO!~~COSPLAY seraph Cosplay同人MIX討論區 12 08-29-04 08:40 PM
NARUTO-- jerry 電視遊戲討論版 4 07-16-04 09:44 PM
NARUTO Ψ★HYSKOA★Ψ 收藏品討論版 2 06-04-03 02:05 AM

現在的時間是 08:27 AM

手機版 | APP版