Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
Neo Music UNIVERSE>Fw:全年最高銷量:Twins...?
URA 01:12 AM 08-31-02
twins8月尾又會出新碟...
1月一隻雙生兒ep,2月再出新版
5月一隻我們的紀念冊大碟,6月出新版
8月又出一隻大碟...

3個月一隻大碟...但似乎隻隻都仲要好賣...
無啦,年尾最高銷量係佢地啦...

kelly,sammi,eason都只出了一張廣東碟...無得鬥啦...本來我以為克勤有機添...不過...唉...
08:51 AM 08-31-02
佢地出碟的數量好密=_=
達比 10:04 AM 08-31-02
難聽d叫"呃錢"
希索加 01:08 PM 08-31-02
我覺得對twins 既 歌迷係好事黎既~
而我個人就覺得ok啦~~~
我本身係佢地歌迷~~~~哈哈
YeeeSSS 04:49 PM 08-31-02
但係之前就話係ep,出密d當出隻大碟...
估唔到而家連大碟都咁密..... :-) :-)
Hitomi 07:54 PM 08-31-02
我覺得除左我們的紀念冊呢隻碟比較有誠意之外~
其他都麻麻~

(我們的紀念冊做到真係幾畢業FEEL~設計幾好~睇得出幾用心~
其他碟就.....)
integrator 10:22 PM 08-31-02
都唔太算呃錢既...話哂twins佢地都叫做有做過下野....
(.v - )v 02:34 PM 09-01-02
作者: :
Originally posted by 無聊人雲長 :
都唔太算呃錢既...話哂twins佢地都叫做有做過下野....
遲早比英重渣乾~:-)
auntiethird 05:31 PM 09-01-02
amazing album又會有ver. 2....
Y2K 06:15 PM 09-01-02
我估年尾又會出多隻
KTN 05:13 PM 09-02-02
不過對人荷包不善
英皇向性風格
有風駛盡利
Twins好快楂乾楂淨
2個女孩挨殘指數以幾何級數上升
過多2,3年見到佢地,一定殘個鬼個人
比英皇咁摧花法

不過咁耐以來都無買過佢d碟,任何有關既野都無買
本身對佢無興趣,唱功麻麻..所以佢出幾多隻碟都關唔到我事

作者: :
Originally posted by 希索加 :
我覺得對twins 既 歌迷係好事黎既~

昏迷童子Sleepy 05:29 PM 09-02-02
[廢話]時間自然會證明一切的[/廢話]:-) :-) :-)
t-cup 06:25 PM 09-02-02
根本而家香港樂壇賣 image
早幾年已經開始係咁... :-)

唱得果o的好似 曹操 隻馬咁 "絕影"
Abale~姬絲汀小美 10:40 PM 09-03-02
twins出得太多碟,變左d碟唔多值錢:-)
auntiethird 12:15 AM 09-05-02
成日有兩個ver...
好影響ver . 1 的銷量..
Freeman02hk 04:57 PM 09-14-02
Two year later, they will 沈.

返回主題版面