Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
收藏品討論版>[16th]初音.....
亍 ◣ 10:42 PM 02-10-10
以VOCALOID名義開TOPIC都係毒坑一個:-)
God Gundam 10:48 PM 02-10-10
你好心急喎:-)
亍 ◣ 10:53 PM 02-10-10
唔急///呢個moment都仲未開:-)
★星人44★ 11:18 PM 02-10-10
作者: jaVaj ◣:
唔急///呢個moment都仲未開:-)
我大細都開佐:-):-):-)
亍 ◣ 11:51 PM 02-10-10

真係有d驚佢會出晒四季:-)
★星人44★ 11:58 PM 02-10-10
-Del-
亍 ◣ 12:03 AM 02-11-10
作者: ★星人DX★:
-Del-
ok....認命啦只有:-)

好似咁:-) (假的....)

★星人44★ 12:09 AM 02-11-10

肯定係:-)

重有Figma同大ミク都可出四季版:-)
Super Bus 03:01 AM 02-11-10
入左幾多 $$

死...我又想入... :-)
darknessmana 10:06 AM 02-11-10
幫佢地諗埋個造型 唔該晒....

project diva都好多造型出 大家唔駛急....個坑有幾深你地唔會睇得到

cd set bid左仲未拎 應該等過年

大野都係等6月...今年咁豐盛要節省少少
darknessmana 10:09 AM 02-11-10

都已經跳左坑 出乜都要包晒佢架啦....

其實我係講緊自己....
怪盜小G 10:23 AM 02-11-10
夏係乜...:-)??

椰子樹定夏威夷恤:-)
Q-  12:13 PM 02-11-10
貧乳tube top\:-)/
riceking 10:23 AM 02-12-10
作者: 怪盜小G:
夏係乜...:-)??

椰子樹定夏威夷恤:-)
夏天當然係煙花啦 :-)///

我都好堅強 :-)/

Rice
★星人44★ 10:33 AM 02-12-10
作者: riceking:

Rice
無外加雪花m9:-)
riceking 04:17 PM 02-12-10
作者: ★星人DX★:
無外加雪花m9:-)
:-)############

我搵人做俾我 :-)######

Rice
亍 ◣ 07:45 PM 02-12-10
作者: riceking:

Rice
我的愛不夠.....我只對迷你版有興趣....:-)

:-)
仲有我唔係好人
不過一籠頂隻半,好想量產:-)

windart 08:27 PM 02-12-10
早兩日我都係星人度拎左(大),呢隻數埋已經係我第5隻黏土初音:

有兩隻比我重新噴過:-)
zzzdx 08:32 PM 02-12-10
作者: windart:
早兩日我都係星人度拎左(大),呢隻數埋已經係我第5隻黏土初音:
春季版同秋季版:-)
亍 ◣ 09:52 PM 02-12-10
作者: windart:

http://i19.photobucket.com/albums/b157/windart/v-team.jpg[/IMG]

要加d花紋:-).................仲有消光:-)
windart 10:21 PM 02-12-10
要加d花紋:-).................仲有消光:-)
用鑵裝噴油,冇得玩咁多野:-)
darknessmana 11:09 PM 02-12-10
我的愛不夠.....我只對迷你版有興趣....:-)

仲有我唔係好人
不過一籠頂隻半,好想量產:-)
我既愛都唔夠 所以等6月:-)

好大籠八爪魚刺身 好似好好味....幾錢碟:-)

剛剛雪ミクcd set 入手6百頭 比街價平 好在一早bid定
亍 ◣ 11:21 AM 02-13-10
http://www.goodsmile.info/product/ja...%E3%82%AF.html

菌出左?街見到未??拍賣已見有人放....
darknessmana 12:38 PM 02-13-10
http://www.goodsmile.info/product/ja...%E3%82%AF.html

菌出左?街見到未??拍賣已見有人放....
等我今日出旺角行一轉搵下....話時話之前隻トエト匙扣街貨係咪已經冇晒
yyleung85 12:39 PM 02-13-10
我想問出面仲有冇初音果一set盒蛋?
2月9係咪黎左第二批再販?
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面