Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電影版>The Amazing Spider-Man 2 (May 2014)
Metal Gear NT 02:39 PM 01-12-10
http://www.superherohype.com/news/sp...ws.php?id=8976

Peter Parker is high school student again
Based on Ultimate Spider-man?

早前只係話劇本、奸角人選方面Sam Raimi同Sony傾唔掂要延期
Tobey Maguire仲話小問題,Peter一角仲有好多發展
依家你兩個都唔駛撈

我覺得都可以係好事
只要俾到Marvel Studio參與的話......
Suda 02:52 PM 01-12-10
wow,MJ終於可以換人
希望佢新系列會拍埋Secret Wars or Clone Saga
yeah yeah 03:17 PM 01-12-10
即係同batman一樣?
重新開始
Bigwater 03:38 PM 01-12-10
作者: Suda:
wow,MJ終於可以換人
希望佢新系列會拍埋Secret Wars or Clone Saga
呢個先係最
大情大性武大帝 03:39 PM 01-12-10
我覺得可以比個弱雞D既人做仲好…而家果個太強壯…
\ot_to/ 04:00 PM 01-12-10
即係可以唔洗睇 (越黎越唔鍾意睇荷里活主流電影)

對隔離賣廣告果套Smokin' Aces 2興趣大好多
ahleung 04:27 PM 01-12-10
咁快就reboot? batman相隔咗好似有10年吧?
邪氣小貓 04:35 PM 01-12-10
作者: ahleung:
batman reboot 唔係因為時間問題喇.....
Suda 04:38 PM 01-12-10
作者: ahleung:
Batman效應+ 製作團體同Sony傾唔掂 +早排敵視你收購左Marvel,好似唔盡快拍戲版權會被回收
DevilElvis 05:09 PM 01-12-10
我覺得都係好事,因為第三集感覺己經開始有衰落之象
三刀流路飛 05:24 PM 01-12-10
有錢佢搵 仲唔趕住咩
kin~kin 07:30 PM 01-12-10
我反而覺得隔多幾年先仲好, 而家有少少膩
大粒麥 02:22 AM 01-13-10
作者: kin~kin:
我反而覺得隔多幾年先仲好, 而家有少少膩
同意啊~ 好似隔離topic Toy Story 3 ,
隔左咁多年, 今次Trailer入面有少少回憶錄, 攪到好期待
initial 09:00 AM 01-13-10
咁快reboot? 駛唔駛ar?
信長 10:08 AM 01-13-10
又由頭拍過....
....
想點....
Metal Gear NT 10:38 AM 01-13-10
其實原本打算拍埋4都會reboot
不過依家傾唔掂就提早reboot
所以Sony話已經有晒劇本

另外Sam Raimi原本想拍到第三集好唔一樣風格
但Sony say no, 仲要加Venom
Sam Raimi只好向第四集埋手
但最後一樣下場(有說Sony想Sam Raimi第四集拍3D)
\ot_to/ 10:56 AM 01-13-10
作者: initial:
唔夠Incredible Hulk快
信長 12:03 PM 01-13-10
幾時reboot 龍珠,doa,street fighter....
豪傑公子 08:37 PM 01-13-10
不如REBOOT HARRY POTTER~~
sgouki 11:06 PM 01-13-10
豬豬俠絕對係呢十年最成功o既 SUPER HERO 片之一, 同時亦係佢帶返起同類片o既潮流, 頭兩集好正丫, 係第三集吾掂姐, reboot 都吾見得好過上一輯..........
動漫遊戲迷 09:14 AM 01-14-10
要Reboot不是問題,但首先係將蜘蛛俠的蜘蛛絲變返做自己發明。
大情大性武大帝 09:16 AM 01-14-10
作者: initial:
我都想變型金鋼 reboot多次!!

因為個頭開得唔好…
小白熊 10:06 AM 01-14-10
作者: Metal Gear NT:

但最後一樣下場(有說Sony想Sam Raimi第四集拍3D)
谷佢部 3D cam?
ahleung 10:16 AM 01-14-10
作者: 小白熊:
谷佢部 3D cam?
谷晒成個3D陣型吧: 3D電視, PS3, Bluray.

將來佢D notebook, 手機都可能會以「睇到3D電影」為賣點.

又, 3D眼鏡亦可能發展成一個好多產品推出既市場.
dasw123 10:57 AM 01-14-10
作者: Metal Gear NT:

the evil dead 版spiderman
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面