Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 08-25-02, 05:54 PM   #1
URA
God of Gamer
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
HMV 唱片銷量榜懸案

HMV 唱片銷量榜 日期: 11/08-17/08

1 ON THE ROAD 麥浚龍
2 八度空間 周杰倫
3 黑色柳丁 陶吉吉
4 TIFFANY LEE EP 李龍怡
5 上一次流淚 鄭秀文
6 流星花園METEOR GARDEN OTV
7 HAPPY BIRTHDAY Cookies
8 LINE UP 陳奕迅
9 吉他手GROUPIES 陳綺貞
10 CROSS OVER 張國榮、黃耀明

條數實係有人煲出黎,
問題係唱片公司,歌手既姨媽姑爹,定係歌手自己做數.

此篇文章於 08-25-02 05:59 PM 被 URA 編輯。
URA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-02, 06:16 PM   #2
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
恐龍?!係真唔係呀......

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-02, 09:31 PM   #3
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
唔...HMV都係得幾間姐~
無緊要~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-02, 12:34 AM   #4
steve

註冊日期: Aug 2002
Juno has bought all the CD by himself?
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-02, 12:53 AM   #5
卓羅
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2002
會不會是juno爸爸出錢幫個仔買碟呢?
卓羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-02, 01:02 AM   #6
chun chun d d
Game Master
格鬥天王異靈靈異(初)

註冊日期: Jan 2002
佢真係咁多FANS ???
chun chun d d 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-02, 01:22 AM   #7
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
juno 第日d 碟可能$5 隻都唔定
可能買環球, 正東, 新藝寶既碟送juno 既碟都唔定

舊 08-26-02, 01:29 AM   #8
Game Master
格鬥天王異靈靈異(初)

咁又唔會咁快既.

公司布心捧佢就實紅既,不過唔知紅幾耐

再加埋有$老豆就實唔衰得
chun chun d d 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-02, 01:33 AM   #9
達比

註冊日期: Jul 2002
冇可能,做晒馬...
達比 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-02, 01:40 AM   #10
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
hmv成日都傳造馬架啦...
信佢不如叫助理版主Jacky兄報料好過......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 08-26-02 01:43 AM 被 餈瑞咱摮Sleepy 編輯。
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-02, 02:07 AM   #11
JACKY
Moderator

引用:
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
hmv成日都傳造馬架啦...
信佢不如叫助理版主Jacky兄報料好過......
童子, 你仲熟過我喇
你d 音樂資料都好update, 我個d 都左抄右抄搵番黎

舊 08-26-02, 02:44 AM   #12
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Originally posted by JACKY :
童子, 你仲熟過我喇
你d 音樂資料都好update, 我個d 都左抄右抄搵番黎
我咪又係抄的多......

我呢邊的唱片消息唔準架
本殖民星d唱片店入貨好慢
廣東碟都要慢成日
國語碟仲慘,冇間舖入台灣特別版的碟

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 08-26-02, 03:03 AM   #13
炎尾燃
Game Master
HONO MOYUR

早前B2都試過打低Twins上?蘵MV 唱片銷量榜第一位啦,後尾俾雜誌踢爆係唱片公司自己dum錢買番晒?羉苤A借勢搏宣傳,我諗呢單case都係一樣隉K
炎尾燃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-02, 03:04 AM   #14
Game Master
格鬥天王異靈靈異(初)

我記得以前b2做過馬!係hmv個度~~
舊 08-26-02, 03:05 AM   #15
Game Master
格鬥天王異靈靈異(初)

好呀~~唔該你>_<
舊 08-26-02, 03:12 AM   #16
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Originally posted by JACKY :
咁你上次GIGI 隻透明咪冇水晶特別版
是的
提起就傷心......

死神Lv.3能力覺醒
舊 08-29-02, 04:16 PM   #17
URA
盡皆過火 盡是癲狂

PSN  IDyungandrew
上星期五我問一間cd鋪老闆
佢話賣左一兩隻咋

舊 08-29-02, 05:42 PM   #18
Crazy Gamer
Grabber

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by 浦島景太郎 :
佢話賣左一兩隻咋
咁都賣到一,二隻!?
白 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-02, 10:23 PM   #19
Game Master
格鬥天王異靈靈異(初)

一,二隻??佢咁大量宣傳得果一,二隻?

咁jay呢?
舊 08-30-02, 02:32 AM   #20
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
佢話賣左一兩隻咋
公起

死神Lv.3能力覺醒
舊 08-30-02, 08:16 AM   #21
JACKY
Moderator

引用:
佢話賣左一兩隻咋
又係一兩隻乍
我個friend 話拎左兩隻, 買左1 隻咁大把

舊 08-30-02, 08:37 AM   #22
沉默是金

報紙講買左二萬隻,我真係吾信AR~~~一首愛上隻狗就可以買得咁好,云鬼信AR~

舊 09-03-02, 11:08 PM   #23
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

我唔相信麥仔有咁好銷量
Abale~姬絲汀小美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-02, 11:09 PM   #24
Astaroth
Moderator
上善若水

PSN  IDAstaroth_Tsz
寫多左2個零

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-02, 03:21 PM   #25
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

好明顯.....
太假啦....
點睇周杰倫同陶吉吉都好過佢啦

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
HMV Supreme Neo Music UNIVERSE 5 01-15-04 09:20 PM

現在的時間是 07:43 PM

手機版 | APP版