Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-10-09, 01:24 AM   #1
貓又股宗
Ultimate Gamer
K on本命~

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDsiusiufai
~ REVOLTECH Vol.4 ~ Revoltech NEO ~!特攝玩具篇!

官網

Ver.3.0

剛剛先開始出3.0新世代骨架既涼宮,
無人開新post既??

唔可以比山口式沉下去!

等我開第一!!哈哈哈

有靚靚Topic名記住講聲!!

此篇文章於 04-22-10 12:04 AM 被 貓又股宗 編輯。
貓又股宗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-09, 01:36 AM   #2
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
3.0有咩特點呢?
隻手臂可以提高D…
好耐無玩。

舊 02-10-09, 01:43 AM   #3
貓又股宗
K on本命~

條腰扭得易d~~.掛~~
扭到近似微"S"型。

買左涼宮未乜深入玩過。

舊 02-10-09, 01:44 AM   #4
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
TOPIC名
逆襲之Revoltech
雖然個人覺得, 係人型上無可能嬴....

舊 02-10-09, 01:55 AM   #5
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
會唔會有機會出到女王呢...
仲有一直都好想出o既GGG又係應該無咩機會ga喇...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-09, 07:45 AM   #6
AnTeD
Senior Gamer
模型(自家用)山積中

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
會唔會有機會出到女王呢...
仲有一直都好想出o既GGG又係應該無咩機會ga喇...
我想佢出埋真三一2咋
AnTeD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-09, 10:30 AM   #7
貓又股宗
K on本命~

引用:
作者: luciferdark 查看文章
TOPIC名
逆襲之Revoltech
雖然個人覺得, 係人型上無可能嬴....
不過又咁講~~

如黑F 牌既人型係90/100 分既話

R 牌既人型之前個d係50/100既,
依家出到優子、涼宮,
我覺得已經有75/100既水準~~

進步緊嫁啦...haaha

舊 02-10-09, 10:38 AM   #8
貓又股宗
K on本命~

隻所以劇場版優子係51勞動節出,

多左d槍同埋放長頭髮
一陣又炒你百六蚊,真係......

舊 02-10-09, 10:47 AM   #9
奇蹟少年J
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 貓又股宗 查看文章

多左d槍同埋放長頭髮
$160 ok wor

u think $50 is a fair price ?

舊 02-10-09, 10:18 PM   #10
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
3.0有咩特點呢?
隻手臂可以提高D…
好耐無玩。
唔得, 我都對呢一樣好失望...
未入bunny涼宮, 只有game送的那隻
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-09, 11:41 PM   #11
貓又股宗
K on本命~

引用:
作者: 奇蹟少年J 查看文章
$160 ok wor

u think $50 is a fair price ?
最大問題係...
同之前個隻差唔多~~80%相同

舊 02-10-09, 11:44 PM   #12
奇蹟少年J
高登駐GAF特派社員

引用:
最大問題係...
at least i feel the faces are better now

舊 02-10-09, 11:48 PM   #13
Mebius
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
引用:
最大問題係...
個 bra 打左結,谷起左個胸...
Mebius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-09, 11:53 PM   #14
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: AnTeD 查看文章
我想佢出埋真三一2咋
萬能俠系列我無咩興趣...
同佢o地無咩共嗚呢
之前隻ryu都想買ga...不過個波動拳=_="

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 01:28 AM   #15
AnTeD
Senior Gamer
模型(自家用)山積中

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
萬能俠系列我無咩興趣...
同佢o地無咩共嗚呢
之前隻ryu都想買ga...不過個波動拳=_="
岩岩狂煲三一,有朋友俾左初版(1974)、新三一(最近果套)、真三一、真三一對neo三一
唔中毒都唔得
機械人我就等緊佢超銀河紅蓮…
ryu果個系列原本都想買既
但係睇話個個人個比例都唔同,穌聯佬個頭細個ryu個頭一半
即刻無興趣買
AnTeD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 02:26 AM   #16
IDGAF
The One

引用:

多左d槍同埋放長頭髮
引用:
最大問題係...
啱晒,去年錯過咗第一版YOKO~!!!

引用:
作者: irismong 查看文章
唔得, 我都對呢一樣好失望...
未入bunny涼宮, 只有game送的那隻
咁就真係差D了。

舊 02-11-09, 09:11 AM   #17
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
3.0有咩特點呢?
隻手臂可以提高D…
好耐無玩。
希望對腳可以遞高d

舊 02-11-09, 10:52 AM   #18
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
佢D人咁核凸, 專出Robot咪算囉....至少Bandai只会出Gundam, Revoltech 仲有dd生存空間.
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 11:06 AM   #19
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
不過又咁講~~

如黑F 牌既人型係90/100 分既話

R 牌既人型之前個d係50/100既,
依家出到優子、涼宮,
我覺得已經有75/100既水準~~

進步緊嫁啦...haaha
Sorry, 今日先記得入番嚟...

其實R F 版第一隻女
隻REI我覺得OK GA
我都有KEEP一隻, 但之後個D, 主要係個面相問題
其實有D人鐘意斜JOINT多個FIGMA個種JOINT
再加埋, 山口式配件又的確係有誠意過FIGMA好多
都唔係無得打GE
講番面相, 人人審美觀唔同
有人同我講榎木雕涼宮系列雕得好好
雖然我真係接受唔到...

舊 02-11-09, 12:40 PM   #20
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
引用:
作者: ZeroChow 查看文章
佢D人咁核凸, 專出Robot咪算囉....至少Bandai只会出Gundam, Revoltech 仲有dd生存空間.
d女我覺得被figma比下去,男人就出得唔錯!想佢出多d街霸人物
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 02:51 PM   #21
luminezxa
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDlumine913
誌上限定紅美希出左未?
訂左仲未收到電話
luminezxa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-09, 12:49 AM   #22
奇蹟少年J
高登駐GAF特派社員

引用:
作者: luminezxa 查看文章
誌上限定紅美希出左未?
訂左仲未收到電話
i think i saw it in ship 2 weeks ago

舊 02-15-09, 09:50 AM   #23
IDGAF
The One

我想問下街霸隻阿龍之前賣幾錢?

我見SF4 GAME出咗之後,
賊船賣成$188…
同系兩隻不知名的就$48。

舊 02-15-09, 06:01 PM   #24
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: luminezxa 查看文章
誌上限定紅美希出左未?
訂左仲未收到電話
出咗好耐啦﹗
信已經有得買

舊 02-18-09, 01:18 AM   #25
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
黎緊今個月出邊隻山口?
and
Neo getter幾時出?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
~ REVOLTECH Vol.3 ~ kog 收藏品討論版 1001 02-03-09 09:50 PM
~ REVOLTECH Vol.2 ~ kog 收藏品討論版 1012 05-14-08 08:37 PM

現在的時間是 08:58 AM

手機版 | APP版