Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-29-08, 03:49 PM   #1
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
狐忍 連載討論區卷十二《父子同心,前程似咁?》

第一部
漫畫 卷1-27
動畫 第1-135話

動畫原創任務篇
第136-220話

第二部
漫畫 卷28開始
動畫 疾風伝 第1話開始

NARUTO-ナルト-どっとこむ
http://naruto.com/j/

テレビ東京・NARUTO-ナルト- 疾風伝
http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/naruto/

過去既討論區
卷十一
卷十
卷九
卷八
卷七
卷六
卷五
卷四
卷三
卷二
卷一

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 03:51 PM   #2
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
423情報圖 卡卡西死得?你唔係信呀嘛

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 04:32 PM   #3
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
一粒鼻屎都彈死你??

xx之死好似係naruto入面都出現左好多次

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 05:40 PM   #4
綱之小子
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDjoybe
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
423情報圖 卡卡西死得?你唔係信呀嘛

如果係真的話, 我諗好多人會反桌....
綱之小子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 06:29 PM   #5
cyberfox
God of Gamer
凡骨

註冊日期: Nov 2002
出事la~~出事la~~~
點解我對狐忍死的人無無咩感覺ge
下........死左la....哦...

但人地只係燒左架船我就眼濕濕咁

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 06:31 PM   #6
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
唔會咁兒戲掛……
對上3次猿飛/自來也/鼬都打o左成幾話先肯死

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 06:54 PM   #7
darren
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2008
鳴門又唔知要用幾多集黎回憶
darren 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 07:23 PM   #8
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Astaroth 查看文章
一粒鼻屎都彈死你??

xx之死好似係naruto入面都出現左好多次
這是老梗

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 08:07 PM   #9
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
卡卡西真面目都未出,邊有咁快死
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 08:11 PM   #10
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: Eternal Wind 查看文章
卡卡西真面目都未出,邊有咁快死
無埋鹿驚既火影, 仲有也前途

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 08:12 PM   #11
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
topic名似乎劇透喎
唔想被捏可以唔入尼, 但topic名冇得避

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 08:20 PM   #12
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
個人覺得卡卡西無咁快死。
之前唔係話過個d柱/釘既物體好似係查克拉(定叫咩卓羅)信號器之類,唔排除變相控制左個人...
再說好色仙人被支柱插中時蛙仙人都話佢體內既查克拉好似被影響到....
講錯唔好插
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 08:29 PM   #13
風之將

註冊日期: Jan 2005
冷靜d,大家又中左幻術啦
都未解釋佢點解有萬華鏡點會咁快走

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士

此篇文章於 10-29-08 08:31 PM 被 風之將 編輯。
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 08:33 PM   #14
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
佢一定唔會咁就死...
可能無左隻眼JA...HAHAHA..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 08:42 PM   #15
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: darren 查看文章
鳴門又唔知要用幾多集黎回憶
加埋自來也都未回憶
如果卡卡西死 加埋可以用一期單行本黎回憶

舊 10-29-08, 08:45 PM   #16
Whirlwind
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2008
佐助之死...
最後咪又係無事
火影入面死既定義真係有趣
Whirlwind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 08:50 PM   #17
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
快d 真係死啦,死左我可以安心cut書

舊 10-29-08, 09:08 PM   #18
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: BEGD 查看文章
快d 真係死啦,死左我可以安心cut書
x 2, 卡卡西已經係我仲追緊狐忍0既唯一原因
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 04:09 AM   #19
勇者仁傑
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 風之將 查看文章
冷靜d,大家又中左幻術啦
笑左
勇者仁傑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 10:02 AM   #20
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
引用:
作者: williamsiusuper 查看文章
加埋自來也都未回憶
如果卡卡西死 加埋可以用一期單行本黎回憶
最慘連回憶都不感動.

只係重畫重畫同一個SCENE N次
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 10:38 AM   #21
recosuke
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDisaaccyl
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
佢一定唔會咁就死...
可能無左隻眼JA...HAHAHA..
咁就睇下冇左邊隻眼喇
冇左寫輪眼就變返正常人
冇左正常果隻眼平時就要做盲佬
打架果陣先開眼
recosuke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 12:38 PM   #22
光之颱風
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
其實咪又係影分身

舊 10-30-08, 01:18 PM   #23
KARO
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
最初既狐忍...我真係會覺得佢故事會比龍珠好睇....但而家睇黎...
KARO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 01:24 PM   #24
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

快用最強忍術替身術啦

舊 10-30-08, 11:03 PM   #25
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
反而覺得..如果佢真係死左先有驚喜....

但會咁諗係咪因為已經對此劇....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB]Naruto (火影忍者)討論區~ cloud 日本動漫畫討論版 319 09-28-08 12:02 PM
狐忍 連載討論區卷十 うちは一族の近親相殺 bbmanonline 日本動漫畫討論版 1004 04-29-08 03:00 PM

現在的時間是 07:16 AM

手機版 | APP版