Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-22-08, 09:38 AM   #1
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
辭職

從今日起,我將辭去街機遊戲討論版及心得交流討論版版主一職,直至管理團隊確認後生效.

早前HikariY被ban一事,我身為版主及事主男友均有所失職,令事件未有及時平息,實感懊悔萬分.
因我對此事處理失機,令我在公在私均已承受極大壓力,亦讓我反思自己是否勝任版主一職.
我未能在版務及私人問題上取得平衡,有負當初雪大所託,謹此深表歉意.

誠如某版大所說,版主是義務工作.
可惜的是,近半年我已甚少涉足街機,而版務亦不見得能妥善處理.
這次事件後,我已對這份義務工作失去當初的熱誠,是故希望退位讓賢.

即日起我將暫停執行版務,亦希望各位街機版友繼續自律,維持良好討論氣氛,感謝.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線  
舊 05-22-08, 09:51 AM   #2
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
你係果件事上做得非常好呀,唔需要辭職

舊 05-22-08, 10:04 AM   #3
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
你係果件事上做得非常好呀,唔需要辭職
好在哪?
1. 成個topic嘈足一星期,我知情未報結果出事先搵A.Mod來鎖post,此乃版務上失職.
2. 女友被人言辭騷擾冇第一時間企出來,此乃男友失格.

件事搞成咁冇人想,我揹唔起咁大責任,當我淆底好乜都好,我真係冇晒心機再理個版主位.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線  
舊 05-22-08, 10:21 AM   #4
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
>好在哪?
你呢個回答令我好滿意,自問我自己一定唔得
http://www.gaforum.org/showpost.php?...0&postcount=74

>1. 成個topic嘈足一星期,我知情未報結果出事先搵A.Mod來鎖post,此乃版務上失職.
你唔可能24online,會員唔自律,睇唔到處理唔到一d都唔奇,唔係全都是你責任喎

舊 05-22-08, 10:55 AM   #5
wongja0708

註冊日期: Dec 2004
上網o者...
駛唔駛咁

wongja0708 目前離線  
舊 05-22-08, 05:35 PM   #6
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
個個topic我都有同個個m字頭嘈過,(之前係其他topic嘈得仲勁)
只係HikariY俾佢挑釁到啫.
經過今次要學下幾時要收火,同埋要無視d人身攻擊既post.

機動盜賊首領-電 目前離線  
舊 05-22-08, 05:46 PM   #7
stonechi
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
今次過去既事唔評論唔提了,
但既然出現不愉快事件以致影響心情&信心去擔當版主,
咪做回普通人有時間或興趣時咪參與討論囉~
總之感謝你之前的服務!
版主是義務工作, 但要做的東西不少,
而且容易比人當箭靶罵, 沒什麼好處(充其量是在 GAF 的一些權力(ban人之類)...
stonechi 目前離線  
舊 05-22-08, 06:01 PM   #8
未註冊
Guest

男友失格唔關gaf事掛
但冇所謂啦,既然你決意走,冇謂強留人

舊 05-22-08, 07:07 PM   #9
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 碧克 查看文章
-skip-
唔怪得你話我抽水
TCS_disable 目前離線  
舊 06-06-08, 08:26 PM   #10
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
公私不分就真係要負責任既

舊 06-06-08, 10:00 PM   #11
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 某F 查看文章
公私不分就真係要負責任既
唔使咁樣抽水下嘛?
單眼皮男孩 目前離線  
舊 06-06-08, 10:30 PM   #12
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
都過左成幾個星期,而家係黎抽水?遲唔遲d呀

你係咪唯恐天下不亂姐
小嘉 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本語便利店(二店目) Janus 學術文化綜合研討區 662 01-24-12 11:52 AM
辭職時機.. [KIT] ~清談館~ 20 09-23-07 06:44 PM
日本首相安倍晉三辭職 nelson888 ~清談館~ 51 09-18-07 11:33 PM
奧拉利(列斯領隊)辭職!!!!!!! boy 體育版 15 06-30-02 03:45 AM

現在的時間是 10:06 AM

手機版 | APP版