Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 02-08-09, 02:38 PM   #651
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
要返學
原來未唱, 我以為你地o岩o岩果個星期唱左tim

人少咪多d機會唱lor, 好事黎

舊 02-10-09, 09:34 AM   #652
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
遲左覆.SORRY...
今日先確實到果晚要OT.....黎唔到SORRY...
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-09, 09:44 AM   #653
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
得4人...其實會唔會擇日重賽好D?

舊 02-10-09, 09:33 PM   #654
yukke
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
得4人...其實會唔會擇日重賽好D?
我沒所謂, 改期也可以~
yukke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 03:28 PM   #655
豪傑公子

引用:
作者: yukke 查看文章
我沒所謂, 改期也可以~
算啦~~照去!!餓咗好耐嘞~~

舊 02-12-09, 12:08 AM   #656
yukke
Game Master

註冊日期: Apr 2004
JPOP組KARAOKE MEETING 2009:
時間: 2月13日 (星期五) 8:00 PM - 11:00 PM
地點: MUSIC BOX (中房)
出席名單:
1. 豪傑公子
2. 聰一(沖一)
3. yukke
4. yukke友人
5. yukke友人

再加一個
yukke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 12:57 AM   #657
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
DELETE…

舊 02-15-09, 05:46 AM   #658
豪傑公子

可能之前食得熱氣嘢多,嗰晚我把聲好唔掂...下次唱之前真係要養好把聲至得~~
同埋今次果然係「J-POP」MEETING,全晚有8成都係唱J家D歌
希望下次可以唱返多D AYU同GACKT~~

舊 03-30-09, 10:17 PM   #659
聰一(沖一)
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2007
自從上次唱完之後,
大家都靜左落黎......

公子兄!
不如4月或者5月搞返轉啦
上次我見到「可苦可樂」有好够新歌呀~~~
聰一(沖一) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-09, 01:41 AM   #660

Game Master
なんですて

註冊日期: Nov 2002
靜了好耐...

調查一下,睇下有會幾多人有興趣
想搞個本地聚
去加洲紅或者JoySound wii[需上網地方]

マリオカートWii フレンドコード:はるか / 5327-1033-9997
大乱闘スマッシュブラザーズX フレンドコード:はるか /3222-5697-6518
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-09, 07:03 AM   #661
豪傑公子

引用:
作者:  查看文章
靜了好耐...

調查一下,睇下有會幾多人有興趣
想搞個本地聚
去加洲紅或者JoySound wii[需上網地方]
我有興趣呀~~

舊 08-10-09, 09:18 AM   #662
聰一(沖一)

如果係JoySound wii[需上網地方]
我都有興趣呀~~
舊 08-10-09, 06:34 PM   #663

Game Master
なんですて

近來此post冷灑,設定招人招到9月10日

マリオカートWii フレンドコード:はるか / 5327-1033-9997
大乱闘スマッシュブラザーズX フレンドコード:はるか /3222-5697-6518
舊 08-11-09, 04:36 PM   #664
豪傑公子

報名~~
1. 豪傑公子

舊 08-13-09, 01:58 PM   #665
聰一(沖一)

報名~~
1. 豪傑公子
2. 沖一

來啦來啦~~~
舊 08-29-09, 04:05 PM   #666
jimmyogata
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
差d睇唔到, 有聚ge我又來~~

報名~~
1. 豪傑公子
2. 沖一
3. jimmyogata

舊 09-10-09, 04:37 PM   #667

Game Master
なんですて

唔知邊個可以提供線上的基地?

舊 09-15-09, 05:49 PM   #668
聰一(沖一)

我有基地,無線
舊 09-16-09, 01:19 AM   #669

Game Master
なんですて

咁基本上冇問題,場地OK

我逢周5,6,日晚OK

舊 09-16-09, 07:23 PM   #670
聰一(沖一)

想確定一下,
因為我個倉(同朋友合租)無寬頻,
係咪可以提供無線上網for wii[需上網地方]嘅k

場地方面如果大家唔嫌遠(同有d亂)我ok的~~
有700呎左右同冷氣供應
大量漫畫雜誌同公仔
地點大約係九龍灣同牛頭角中間,
地鐵行去約15分鐘(約在mage box後面)
時間方面其實我幾乎每晚都都ok
日間就唔好,因為怕嘈住老師畫漫畫....
舊 09-30-09, 02:02 PM   #671
聰一(沖一)

......唔知係咪我誤會左..
令大家無晒反應....

其實如果簡單d可以再約過
直接去Music box
如果有4個人我都覺得ok
暫定11月,
大家如果有任何意見可以留言傾下

我本身中k毒好深....
已經好耐無去....
我就黎頂唔住要自己1個去唱廳啦(救命呀)
希望今次搞得成啦

此篇文章於 10-07-09 09:02 AM 被 聰一(沖一) 編輯。
舊 01-23-10, 09:45 PM   #672
安已不

註冊日期: Apr 2009
想問下衣家JSOUND既收費係幾多?
同MUSIC BOX邊間平D?
係米一定要BOOK房先去得?

http://www.jsound25.com/index.php
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
valve出品ORANGE BOX+valve 4 free games免費下載益a記,n記用家 (新增TF 2 community group, 已有25位勇士) 雪舟等楊 PC電腦遊戲討論版 1258 06-25-11 12:05 AM
GAF史上最強足球隊 -- 公佈欄及討論區 Vol.50(現公開招募球員) 佐藤成樹 體育版 1024 11-12-10 10:50 PM
GAF感想 aKiJ ~清談館~ 176 09-15-08 10:17 PM
GAF史上最強足球隊 -- 公佈欄及討論區 Vol.49(現公開招募球員) 佐藤成樹 體育版 1019 02-21-08 05:40 PM

現在的時間是 01:25 PM

手機版 | APP版