Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-03-08, 12:26 AM   #1
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
超合金討論區 IIII ~~

又冇人開,又是由唔買超合金既我開!~~
本topic是包含所有合金玩具.....
上一手

kog 目前離線  
舊 04-03-08, 01:23 AM   #2
幻影V-Slasher
Insane Gamer
神速の...

註冊日期: Sep 2007
想問下若果將D超合金做Display...
有D咩要注意呢...?
謝解答

幻影V-Slasher 目前離線  
舊 04-03-08, 07:28 AM   #3
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
IIII...
板大出唔到個"Ⅳ"數字...a

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 04-03-08, 08:42 AM   #4
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
IIII...
板大出唔到個"Ⅳ"數字...a
你問永野護....

kog 目前離線  
舊 04-03-08, 01:11 PM   #5
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: kog 查看文章
你問永野護....
你唔講我都唔記得

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線  
舊 04-03-08, 01:23 PM   #6
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
殖民星住民們有冇行過老玩
木盒板黃金戰士竟然落到590
係咪正貨黎架...

六神到而家一盒都未見過...灰......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線  
舊 04-03-08, 01:26 PM   #7
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
見到都唔駛買啦,E家風頭火勢

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 04-03-08, 01:48 PM   #8
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
殖民星住民們有冇行過老玩
木盒板黃金戰士竟然落到590
係咪正貨黎架...

590叫貴啦,信和四百幾咋

舊 04-03-08, 01:54 PM   #9
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
有燶味?炒緊? 
Irwin 目前離線  
舊 04-03-08, 01:57 PM   #10
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: Irwin 查看文章
有燶味?炒緊? 
好燶...2字頭

舊 04-03-08, 06:09 PM   #11
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
引用:
作者: Rance 查看文章
590叫貴啦,信和四百幾咋
朋友...響殖民星有舖肯劈已經係奇蹟黎架喇......
不過相對於香港而言,亦都唔係咁多部炒得起

結論:等回塘期過香港買(?)

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 04-03-08 06:13 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
昏迷童子Sleepy 目前離線  
舊 04-05-08, 02:03 AM   #12
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
黑白合淘大一間$599一間六百咋bor

舊 04-05-08, 02:05 AM   #13
忍者

引用:
咩事...早幾日去又冇....
宜家又咁平

舊 04-05-08, 11:23 AM   #14
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: 忍者 查看文章
咩事...早幾日去又冇....
宜家又咁平
唔通有大貨到,第一水開始跳樓走貨? a

六神丸我見到有貨不過都要差唔多兩隻金牛
Irwin 目前離線  
舊 04-05-08, 11:59 AM   #15
忍者

引用:
作者: Irwin 查看文章
唔通有大貨到,第一水開始跳樓走貨? a

六神丸我見到有貨不過都要差唔多兩隻金牛
那個「大肚腩」.....一出o個陣見過$1680囉....當然o個陣我係搵緊黑百合...

舊 04-05-08, 12:00 PM   #16
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
六神依家咁貴,想買多一隻都唔得! 唔知遲 d 會唔會平 d。
不過我自己訂咗那隻都未到手。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線  
舊 04-05-08, 04:32 PM   #17
codianno@GAF
Senior Gamer
i-Designer

註冊日期: Sep 2004
引用:
係lor, 我尋日係淘大入左, 但有人話太源半牛ko左.

I've seen her once
Through her blurry eyes, I saw her fading soul
codianno@GAF 目前離線  
舊 04-08-08, 04:20 PM   #18
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
手多多post個日本六神試玩report先
http://ganhoo.blog47.fc2.com/

舊 04-09-08, 08:59 AM   #19
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

小雙俠合金出左, 有冇人買了?

幾錢?

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線  
舊 04-09-08, 04:15 PM   #20
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
超合金魂 GX-42 鋼鉄神ジーグ

http://item.rakuten.co.jp/bigbe/13780/

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線  
舊 04-09-08, 04:41 PM   #21
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
wa 黑百合而家几錢買先合理呀請問

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線  
舊 04-09-08, 04:43 PM   #22
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
引用:
作者: ☆星野琉璃☆ 查看文章

http://item.rakuten.co.jp/bigbe/13780/
WA~!
好型
不過好似型得過份左

舊 04-09-08, 07:51 PM   #23
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
隻新飛天鑽好正
不過做咩唔出舊ge

舊 04-09-08, 10:12 PM   #24
benzjr
Junior Member

註冊日期: Oct 2004
淘大的黑百合都沒了貨啦,又要找新的地方了啦 >"<
請問各位現在還有什麼地區有現貨的情報呢 ??
benzjr 目前離線  
舊 04-10-08, 09:01 AM   #25
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
作者: ☆星野琉璃☆ 查看文章

有點脫離原著.

Cuddle
Rose of May