Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 10-03-07, 01:24 PM   #1
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
零食物語D加價仲狼過豬肉XD

半年加2次
朱古力批由10加到14
近排又加多次 身為VIP會員都唔想去買了
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-07, 04:35 PM   #2
House
God of Gamer
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
朱古力批..?是不是說日清那種
如果係既話
我以為係d賣日本小食既kisko買都加到14-5蚊
好多地方都加左價

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

此篇文章於 10-03-07 04:38 PM 被 House 編輯。
House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-07, 06:40 PM   #3
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
貨幣升
舖租加
成本升
代理加
羊毛出自羊身上...
零售又點會唔加丫

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-07, 07:00 PM   #4
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
貨幣升
舖租加
成本升
代理加
羊毛出自羊身上...
零售又點會唔加丫
零食一加就加1蚊以上
舊 10-03-07, 07:29 PM   #5
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
一向都唔會買呢D本少利大

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-07, 12:19 AM   #6
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
但86% 99%朱古力平jor $2a

舊 10-04-07, 12:37 AM   #7
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: メソウサ 查看文章
但86% 99%朱古力平jor $2a
會唔會是無乜人買
就到食用限期才平兩蚊

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-07, 08:59 AM   #8
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
零食物語d野不嬲都貴
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-07, 10:17 AM   #9
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: Ringo 查看文章
零食物語d野不嬲都貴
但係佢我見過有d xx俱樂部既人一口氣買幾千蚊 魚次味百力芝
舊 10-04-07, 12:06 PM   #10
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 天使之國 查看文章
但係佢我見過有d xx俱樂部既人一口氣買幾千蚊 魚次味百力芝
果d人真係有錢。。。
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:42 PM

手機版 | APP版