Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 09-09-07, 02:45 PM   #1
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
Freshness Burger登陸皇室堡

今日行過銅纙灣皇室堡見到,應不是開了很久的,價錢也不錯,可以不用過海就可以吃了,一於今晚去試試先!
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-07, 03:02 PM   #2
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
今日行過銅纙灣皇室堡見到,應不是開了很久的,價錢也不錯,可以不用過海就可以吃了,一於今晚去試試先!

岩岩禽日同男友去tst食完,先講緊佢會唔會開分店!

呢間野d野真係好新鮮...
同triple os差不多價位, 不過比triple os細份d...

洋蔥圈好掂!

舊 09-09-07, 03:03 PM   #3
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
我覺得唔係太特別

d hotdog唔係好得, burger就ok
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-07, 03:24 PM   #4
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: kin~kin 查看文章
我覺得唔係太特別

d hotdog唔係好得, burger就ok
都係...
at least我對佢唔會好似triple Os咁, 有心定期食.

粟米湯先好笑
同x樂牌果d沒分別...

舊 09-09-07, 03:35 PM   #5
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: Seppie 查看文章
都係...
at least我對佢唔會好似triple Os咁, 有心定期食.

粟米湯先好笑
同x樂牌果d沒分別...
我第一次去飲果時, 個粟米湯好好飲架
隔左一排去多次, 就如你所講....

而且第二次去食果隻所謂熱狗真係....
舊 09-09-07, 03:38 PM   #6
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
引用:
我第一次去飲果時, 個粟米湯好好飲架
隔左一排去多次, 就如你所講....

而且第二次去食果隻所謂熱狗真係....
好似都幾貴下
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-07, 03:40 PM   #7
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 天使之國 查看文章
好似都幾貴下
冇triple o's 咁貴
舊 09-09-07, 03:41 PM   #8
天使之國
Banned
^0^

引用:
冇triple o's 咁貴

d芝士唔溶既....

好唔掂咁.....

唔怪得d人食完唔再幫襯啦

此篇文章於 09-09-07 03:43 PM 被 天使之國 編輯。
舊 09-09-07, 03:46 PM   #9
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

唔係真係咁差, 點都好過麥記

佢d burger係唔夠熱. 因為佢d菜果d全部都好新鮮
舊 09-09-07, 03:48 PM   #10
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:

賣咁既價錢唔好過麥記真係等執笠喇

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-07, 03:48 PM   #11
天使之國
Banned
^0^

引用:

唔明
包唔熱 係因為d菜新鮮 /\
舊 09-09-07, 03:53 PM   #12
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
唔明
包唔熱 係因為d菜新鮮 /\
咁轉"但係"
明未?

禽日都係因為有free tereyaki chicken burger coupon才去食

舊 09-09-07, 03:59 PM   #13
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
借個位...
有間叫"FatBurger"既會登陸香港...
都就黎係合和中心對面既QRE PLAZA開業

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-07, 04:16 PM   #14
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
借個位...
希望遲d lotteria都會黎香港
舊 09-09-07, 04:19 PM   #15
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

hk忽然多左好多burger........ ^^

舊 09-09-07, 04:49 PM   #16
天使之國
Banned
^0^

引用:
借個位...
幾時先?10月?
舊 09-09-07, 05:14 PM   #17
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
幾時先?10月?
按裝修情况...起碼要10月中...

舊 09-10-07, 03:06 PM   #18
死.屍神
Game Master

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDghostqoo
引用:
借個位...
近我 一定去試試\/
死.屍神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-07, 07:26 PM   #19
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 死.屍神 查看文章
近我
又係近偶
引用:
一定去試試\/
下午茶時間...若餐價啱既話會買外賣試食

舊 09-10-07, 07:47 PM   #20
死.屍神
Game Master

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDghostqoo
引用:
又係近偶

下午茶時間...若餐價啱既話會買外賣試食
面積睇落唔算大 唔知間野會裝潢成點

不過最緊要都係食物既質素
死.屍神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-07, 10:53 PM   #21
kashikoi
Crazy Gamer

XBox Live Gamertagkashikoistrange
成日覺得間野d包冷冰冰
kashikoi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-07, 12:12 PM   #22
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
食過尖咀果間, 真係不外如事~
食mos 都話有d 感覺, 還是ooo 暫時來講最好~

(最近睇左某本本地飲食誌, 專題講漢堡飽, 好想去試晒佢地...)

舊 09-11-07, 03:00 PM   #23
matttsang
Crazy Gamer

XBox Live GamertagMatt Tsang
引用:
作者: 炸彈馬騮 查看文章
食過尖咀果間, 真係不外如事~
食mos 都話有d 感覺, 還是ooo 暫時來講最好~

(最近睇左某本本地飲食誌, 專題講漢堡飽, 好想去試晒佢地...)
hahaha...我都跟住個本去食...而家剩大角咀果間
matttsang 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-07, 05:13 PM   #24
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
引用:
作者: matttsang 查看文章
hahaha...我都跟住個本去食...而家剩大角咀果間
請求大大分享感受

幾百蚊乒乓球咁大個漢堡係咩味架?

舊 09-12-07, 09:26 AM   #25
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
昨晚終於吃了,個包都夠熱(芝士是溶的,也有味道),但肉就真是沒什麼特別……(當然怎也好過m記)
還有那員工的態度…還算有禮貌但是很失魂,叫多兩三次才拿齊所有東西給你…

總結:我應不會再吃下一次的了
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:07 PM

手機版 | APP版