Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 08-29-07, 12:52 PM   #1
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
先達的MAID CAFE?

請問有無板友聽過?
曾經去過先達樓下, 但唔見有廣告或者派傳單, 如有任何消息, 煩請告之, 不勝感謝.

舊 08-29-07, 04:47 PM   #2
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 炸彈馬騮 查看文章
請問有無板友聽過?
曾經去過先達樓下, 但唔見有廣告或者派傳單, 如有任何消息, 煩請告之, 不勝感謝.
冇聽過
你又知

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-07, 04:48 PM   #3
失業中年漢
Game Master

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
冇聽過
你又知
你回得咁得意既? 唔通你....

舊 08-29-07, 08:32 PM   #4
ben_fung924
Ultimate Gamer
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
http://cafe.up4food.com/

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-07, 10:50 PM   #5
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: ben_fung924 查看文章
有maid?

網上女性權益守護神
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-07, 11:44 PM   #6
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
搵唔到...

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 08-30-07, 01:24 AM   #7
ben_fung924
人生如戲..

引用:
搵唔到...
可能執左 or 冇佢資料

又可能改左名~

此篇文章於 08-30-07 01:27 AM 被 ben_fung924 編輯。
舊 08-30-07, 02:50 AM   #8
dan
sun shine™

註冊日期: Dec 2001
我淨係有日行過先達後街見倒有條着制服既女派傳單
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-07, 10:01 AM   #9
失業中年漢
Game Master

引用:
作者: dan 查看文章
我淨係有日行過先達後街見倒有條着制服既女派傳單
條狀的人?

之前聽到既傳聞類似...詳細希望~

舊 08-30-07, 03:15 PM   #10
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
我淨係有日行過先達後街見倒有條,着制服既女派傳單
引用:
條狀的人?

之前聽到既傳聞類似...詳細希望~
咁樣先岩啊
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-07, 04:28 PM   #11
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: GateHacker 查看文章
咁樣先岩啊
什麼啊 ?
有條女唔係等於有一個女的嗎 ?

舊 08-30-07, 05:16 PM   #12
二伍

引用:
我淨係有日行過先達後街見倒着有條制服既女派傳單
應該係咁睇
佢掉轉左o者
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-07, 05:45 AM   #13
dan
sun shine™

你地認真d答啦

我諗間野應該唔係MAID CAFE黎
頂多個女仔派傳單,但上到去就普通cafe
舊 08-31-07, 08:01 AM   #14
失業中年漢
Game Master

引用:
你地認真d答啦

我諗間野應該唔係MAID CAFE黎
頂多個女仔派傳單,但上到去就普通cafe
老師~ 你真係料事如神呀!
尋日終於比我無意中撞到
原來O係三樓, 有間新開既CAFE,好岩喜歡打TVGAME/PCGAME既人去

舊 09-01-07, 01:50 AM   #15
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
什麼啊 ?
有條女唔係等於有一個女的嗎 ?
事關有人睇成 條狀既人,所以解釋一下
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-07, 02:25 AM   #16
ben_fung924
人生如戲..

引用:
老師~ 你真係料事如神呀!
尋日終於比我無意中撞到
原來O係三樓, 有間新開既CAFE,好岩喜歡打TVGAME/PCGAME既人去
咁間CAFE叫咩名

舊 09-01-07, 04:31 AM   #17
dan
sun shine™

引用:
作者: GateHacker 查看文章
事關有人睇成 條狀既人,所以解釋一下
仲討論緊位女性係咪條狀既人?
引用:
咁間CAFE叫咩名
好似叫SUPA VIVA
樓主個blog有介紹
舊 09-01-07, 11:58 AM   #18
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
"有條"係唔係姓泥架?

舊 09-01-07, 02:19 PM   #19
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
仲以為maid cafe熱潮hit起。
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:48 AM

手機版 | APP版