Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 07-04-07, 12:31 AM   #1
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
大家樂 - 朱古力噴泉鐵板餐

http://www.cafedecoralfastfood.com/c...l2_r506_h8.jsp

有無人試過? 得唔得?
飽唔飽肚?
1 個鐘頭可以食完嗎?

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 12:47 AM   #2
riceball
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
鐵板同之前的差不多, 水準ok

不過唔好對個噴泉有太大期望就好
同香蕉船一樣俾塊牌你, 食完鐵板拎
特色係可以自己玩, 不過得四粒生果+幾粒棉花糖真係少左D (對比香蕉船size)

此篇文章於 07-04-07 01:01 AM 被 riceball 編輯。
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 12:54 AM   #3
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: riceball 查看文章

特色係可以自己玩, 不過得四粒生果+幾粒綿花糖真係少左D (對比香蕉船size)
買定d棉花糖去得唔得架?

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 01:10 AM   #4
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
唔怪得呢幾日爆場啦
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 01:26 AM   #5
Hunter

引用:
作者: riceball 查看文章

特色係可以自己玩, 不過得四粒生果+幾粒棉花糖真係少左D (對比香蕉船size)
thank you
搵日去試下先

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 03:02 AM   #6
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
個噴泉應該係共用架啦....會唔會好污糟架...??

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 03:30 AM   #7
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
酒店都係咁共用, 我諗如果無人咬完再浸過既話都ok既||
鎖鏈怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 03:39 AM   #8
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: 鎖鏈怪 查看文章
酒店都係咁共用, 我諗如果無人咬完再浸過既話都ok既||
酒店果d又點同大家樂呀....
淨係人流就已經....
話唔埋隨時有d xx話惠康買d士多啤梨去大家樂點下朱古力架喎....

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 08:55 AM   #9
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
比你咁講我突然間唔想食~

舊 07-04-07, 09:50 AM   #10
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
靜係聽都已經感到,會有更多跌野事件發生…

舊 07-04-07, 11:26 AM   #11
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
要共用的話....寧願食香蕉船好了........
都唔知d人會點食

舊 07-04-07, 12:01 PM   #12
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
懷疑會唔會有人咬啖又隊返落個泉到蘸汁

此篇文章於 07-04-07 12:04 PM 被 Designer 編輯。
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 12:41 PM   #13
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

註冊日期: Jun 2004
睇廣告總覺得粒草莓會好酸

舊 07-04-07, 03:01 PM   #14
Nina
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
本來好有興趣, 知到共用朱古力噴泉就....
唔會試囉!!
Nina 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 09:03 PM   #15
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
個噴泉D朱古力唔可以食架嗎?
應該會洗個嘖泉掛?
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 09:25 PM   #16
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
請有心理準備才看

各位試想下,有一個神人,用自己的手指插入朱古力內,跟住 ,再插入, .............

大家又會如何食下去

舊 07-04-07, 09:29 PM   #17
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
我屋企成罐 自己食好過啦
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 10:14 PM   #18
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
我昨日去富亨村果間係有個姐姐邦人整的

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 10:43 PM   #19
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
嘩!咁架
http://hk.myblog.yahoo.com/yoshikuni...v=908&next=896
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 10:54 PM   #20
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: darkvolver 查看文章
各位試想下,有一個神人,用自己的手指插入朱古力內,跟住 ,再插入, .............
最怕唔係用手指插咁小兒科
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 11:00 PM   #21
HIM

PSN  IDhim927
去酒店食都係共用噴泉, 不過大家樂食就

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 11:44 PM   #22
Hide2001

註冊日期: May 2006
好似竹籤吉住一粒粒既屎...
可惜而家無做大家樂...如果唔係就可以試下
Hide2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-07, 10:46 AM   #23
Nina

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Hide2001 查看文章
好似竹籤吉住一粒粒既屎...
可惜而家無做大家樂...如果唔係就可以試下

佢d生果雪到變冰...撈完咪似屎
Nina 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-07, 11:06 AM   #24
Chrono

註冊日期: Mar 2006
個日係旺角食....個姐姐SERVE埋俾我
但係我唔識點食...
佢SERVE俾我0的生果已經COAT左一層朱古力...一陣間之後舊生果已經同0的MARSHMALLOW+ PEANUTS黐埋一舊

舊 07-05-07, 11:32 AM   #25
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
比你地咁講一講.....我諗我都唔會試...

論壇跳轉

現在的時間是 05:13 AM

手機版 | APP版