Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-22-02, 03:57 AM   #1
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
唔好比超級馬里奧陽光威曬~小弟開個幻想水滸傳3討論區

小弟有Mario Sunshine都唔玩(未開封)
玩幻想水滸傳3
有玩入黎討論下
大家玩成點?
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-02, 04:06 AM   #2
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
there is another topic about this game already ..

i am in last chapter now..

此篇文章於 07-22-02 06:45 AM 被 wgzc 編輯。
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-02, 04:29 AM   #3
suzuki
Insane Gamer
曼聯超fans

註冊日期: May 2002
好!!我支持!!
我只打完個黃髮細路3章及湯馬士篇2章
努力打緊古筣斯篇!!
己有大約三十多人在城了

舊 07-22-02, 04:44 AM   #4
GimGim
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
too late.. this forum is gonna close..

舊 07-22-02, 09:11 AM   #5
kintaro
Senior Gamer

有心唔怕遲,只要大家仍然支持這裡的話便足夠。

這個幻想III討論區我會置頂三日作測試,如果三日內沒甚麼人討論的話,我才將她放回來....

幻想III我自己都有買(買了KONAMI限定版那套),但因為之前沒有完成幻想II,所以會先完成幻想II才開始玩幻想III。

長期目標:打開攝影眼
kintaro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-02, 05:15 PM   #6
小嘉
The One

我諗都無人討論啦
舊 07-26-02, 05:22 AM   #7
suzuki
曼聯超fans

冇晒POST

舊 07-26-02, 01:52 PM   #8
wgzc
Game Master
rofl

no people reply ..............

anybody finished the game?
舊 07-26-02, 06:39 PM   #9
小嘉
The One

引用:
Originally posted by wgzc :
no people reply ..............

anybody finished the game?
我未 finish ar
舊 07-27-02, 10:43 AM   #10
wgzc
Game Master
rofl

u should replay
the game ONLY take. 50 hours..
if u don't get secret things...
舊 07-27-02, 10:29 PM   #11
Ultimate Gamer
二天

註冊日期: Mar 2002
故事如何?好似出了一本正式受權的中文攻略
可惜冇錢,有錢都想買來玩下,但聽 d 人話麻麻地
我個人好鐘意第一集
正到暈!

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-02, 05:44 AM   #12
wgzc
Game Master
rofl

in my opinion the story is not bad
but compare to 1 .
ofcoz its not that good...
and war system changed..
舊 07-28-02, 03:47 PM   #13
suzuki
曼聯超fans

打仗時又真係幾呃人...
同平時打怪物冇分別...

舊 07-28-02, 10:12 PM   #14
Ultimate Gamer
二天

註冊日期: Mar 2002
一代打仗同單挑大將時好正架
呢代戰爭同打怪冇分別!?
都係唔買啦,反正冇錢

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-02, 11:47 PM   #15
小嘉
The One

引用:
Originally posted by 鈞 :
一代打仗同單挑大將時好正架
呢代戰爭同打怪冇分別!?
都係唔買啦,反正冇錢
冇分別呀,同打怪分別係auto左~~~
舊 07-29-02, 03:24 AM   #16
wgzc
Game Master
rofl

單挑 is the same
it didn't change
舊 07-29-02, 07:23 PM   #17
小嘉
The One

炎の英雄係邊個黎??
舊 07-30-02, 10:31 AM   #18
wgzc
Game Master
rofl

u can choose from 3 of the main character at chapter 4
the old one was dead
舊 07-31-02, 02:49 PM   #19
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
等我係星人度執到平貨先玩
<=買完WC3+神傳3,無哂錢 :@_@":

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-02, 04:07 PM   #20
wgzc
Game Master
rofl

adm put this down ba..
no people talk .....
舊 08-05-02, 06:28 AM   #21
艾坦娜
Junior Member

註冊日期: Aug 2002
知唔知邊本Game書寫幻水攻略夠快或夠好?
艾坦娜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-02, 05:39 PM   #22
小嘉
The One

幻水攻略比華彩買左版權,香港d Game書無邊本快唔快.......
舊 08-05-02, 06:48 PM   #23
艾坦娜

但果本野......好慢下喎......
睇日本網都爆曬機囉......

GS好似有個無限金錢秘技,知唔知點用嫁?
舊 08-05-02, 07:06 PM   #24
小嘉
The One

引用:
Originally posted by 艾坦娜 :
但果本野......好慢下喎......
睇日本網都爆曬機囉......

GS好似有個無限金錢秘技,知唔知點用嫁?
有無限金錢秘技咩??
舊 08-05-02, 08:32 PM   #25
艾坦娜

上次八卦響街邊睇GS,睇到秘技度好似有

論壇跳轉

現在的時間是 11:03 AM

手機版 | APP版