Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 12-01-06, 12:09 PM   #1
WOPE2941
Banned

註冊日期: Aug 2005
Angry 你認為謝拉特應該辭去英格蘭隊副隊長一職嗎?

如題,因為我覺得佢唔適合擔任呢個職位;呢個職位應該由奧雲擔任。

你哋認為呢?

此篇文章於 12-01-06 10:00 PM 被 WOPE2941 編輯。
WOPE2941 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-06, 12:15 PM   #2
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
佢都係踢少d比賽啦...一個人要擔起成隊波

舊 12-01-06, 02:31 PM   #3
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
奧雲好返先講啦...

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-06, 03:09 PM   #4
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
你幾時對足球都有興趣...
副隊長哩 d 虛名來既者, 又唔係隊長
邊個做都一樣啦

舊 12-01-06, 03:15 PM   #5
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: WOPE2941
如題,因為我覺得佢適合擔任呢個職位;呢個職位應該由奧雲擔任。

你哋認為呢?
我認為英格蘭的成績都唔關隊長/副隊長/某球員事

and 你漏打了字吧
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-06, 03:15 PM   #6
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

o係麥卡倫既英明領導下,遲早隊長由Young做...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-06, 03:40 PM   #7
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 啤梨王子
奧雲好返先講啦...
咪就係
佢好番之後仲有冇得踢國家隊都成問題
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-06, 03:41 PM   #8
碧克

樓主對運動都幾有興趣架喎...
係喎,點解唔去信英格蘭足總投訴謝拉特?

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-06, 05:27 PM   #9
摩亞~
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
呢個職位應該由禾確特擔任。
摩亞~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-06, 05:32 PM   #10
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
首選占士bb
次選高治''''

舊 12-01-06, 07:18 PM   #11
Oaf
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
如題,因為我覺得佢適合擔任呢個職位;呢個職位應該由奧雲擔任。

你哋認為呢?
點解覺得唔適合姐
Oaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-06, 10:03 PM   #12
WOPE2941
Banned

Red face

引用:
作者: Iro
我認為英格蘭的成績都唔關隊長/副隊長/某球員事

and 你漏打了字吧
謝謝你的提醒。

引用:
作者: YanKan
點解覺得唔適合姐
你諗吓世界盃一事就會明白㗎喇。
舊 12-01-06, 10:06 PM   #13
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
傻啦,梗係皮小姐做啦

乜依家有副隊長呢個位既咩?戴咩野章架....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-06, 12:06 AM   #14
Oaf
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
謝謝你的提醒。

唔明
佢做錯啲乜

邊個係皮小姐???
Oaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-06, 12:06 PM   #15
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:
咁高治,林8咪要退出國家隊??

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
舊 12-02-06, 04:25 PM   #16
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 啤梨王子
咁高治,林8咪要退出國家隊??
基本上差唔多要成隊選過
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-06, 11:41 PM   #17
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
謝謝你的提醒。

唔該你踢得好過謝拉特先講野啦
大言不愧
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-06, 01:32 AM   #18
某F
我的歌聲裡

引用:
死啦
我都係唔明白

舊 12-03-06, 01:36 AM   #19
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:
作者: 某F
死啦
我都係唔明白
其實除左佢自己,冇人會明
因為成隊介蘭都係踢得咁差...

舊 12-04-06, 01:28 AM   #20
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
點都好, 神奇隊長 點都好過 奧雲!
引用:
作者: 陸奧 貴志
傻啦,梗係皮小姐做啦

....
玩野~~~~想ban呀!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-06, 06:31 PM   #21
WOPE2941
Banned

Red face

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
傻啦,梗係皮小姐做啦

乜依家有副隊長呢個位既咩?戴咩野章架....
引用:
作者: YanKan 查看文章
唔明
佢做錯啲乜

邊個係皮小姐???
唔好同皮小姐扯上關係。
舊 12-12-06, 01:15 AM   #22
victorsky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
你覺得唔適合就要請辭, 咁你都要俾d理由得o架
一個球員唔通成個球員生涯都冇犯錯咩
犯錯會令一個球員更成熟 (佢自暴自棄例外), 累積更多經驗
謝四早o係二千年國家杯已經參加大賽, 又打過歐聯決賽仲帶領球隊奇蹟反先, 佢o個種感染力唔係個個都有, 況且我睇唔到有其他人選更適合 (我個人認為謝拉特更適合做國家隊隊長而唔係副隊長的)
咁你又有咩心水, 不妨講黎聽下, 唔好淨係一句我認為我覺得咁就算

舊 12-12-06, 01:28 AM   #23
碧克

引用:
作者: victorsky 查看文章
謝四早o係二千年國家杯已經參加大賽, 又打過歐聯決賽仲帶領球隊奇蹟反先, 佢o個種感染力唔係個個都有, 況且我睇唔到有其他人選更適合 (我個人認為謝拉特更適合做國家隊隊長而唔係副隊長的)
咁你又有咩心水, 不妨講黎聽下, 唔好淨係一句我認為我覺得咁就算
算啦.又唔係唔知樓主性格,唔駛咁勞氣既

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-06, 10:43 AM   #24
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 碧克
算啦.又唔係唔知樓主性格,唔駛咁勞氣既
咪係~
你越回應佢,佢越得意忘形~
大家忍耐下當乜野都睇唔到算把啦

舊 12-18-06, 08:27 PM   #25
WOPE2941
Banned

引用:
作者: victorsky 查看文章
我唔認為犯錯會令一個球員更成熟 (佢自暴自棄例外)並累積更多經驗,因為佢哋並無喺紀律期內思過;咁樣只會不斷犯錯。

仲有,我知道幾乎所有球員都有極強的好勝心;所以我要求國際足協引入問責制以提升佢哋的責任感(因為我知道呢個制度其中一個目的係平等,即是每位球員都有獲得入選國家隊的權利)。

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
咪係~
你越回應佢,佢越得意忘形~
大家忍耐下當乜野都睇唔到算把啦
呢位人兄,我諗你無了解佢哋的想法。你應該知道自閉症人仕最需要的,就是對方的了解和關心。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:18 PM

手機版 | APP版