Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 08-13-06, 11:14 PM   #1
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
[TVB] 美女廚房 討論區2

上回
http://gaforum.org/showthread.php?t=140023

大家繼續~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-06, 11:16 PM   #2
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
kary也實在太神了

玩到火燭

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-06, 11:17 PM   #3
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
咁到俾佢開到新區? 應該得返一兩集 ja wor

舊 08-13-06, 11:23 PM   #4
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
作者: 神秘過客
咁好收視
無記實會食住上,添食

不過,仲有無女肯上去

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-06, 11:24 PM   #5
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 神秘過客
我諗去到決賽都仲可以爆到10頁既
開個新等大家睇page 40+既post唔使搵咁辛苦

大乱闘X
舊 08-13-06, 11:25 PM   #6
imgahou
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDrexenos
XBox Live Gamertagrexenos
强烈希望!!穏最低分果幾個玩一次!!!!
imgahou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-06, 11:32 PM   #7
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
慘...
返遲左...只睇到下半...
睇唔到KARY燒廠...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-06, 11:35 PM   #8
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

想知點解會燒著.....係咪拍唔到 定係 決定唔播出街...

大乱闘X
舊 08-13-06, 11:37 PM   #9
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 小恐
想知點解會燒著.....係咪拍唔到 定係 決定唔播出街...
聽聞好似係佢燒緊隻鑊時加油
惡魔X魔鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-06, 11:49 PM   #10
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Busconcamp
慘...
返遲左...只睇到下半...
睇唔到KARY燒廠...
youtube遲早有人放
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-06, 12:00 AM   #11
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 小帝皇龍
聽聞好似係佢燒緊隻鑊時加油
燒緊隻鑊加油...煮餸都係咁做...
問題係佢燒隻鑊...隻鑊燒得太耐太紅...
所以先至著火...

舊 08-14-06, 12:00 AM   #12
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
引用:
作者: 小恐
因為佢隻鑊太熱,仲放o的油落去所以著火

好似大排檔煮o野咁
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-06, 12:02 AM   #13
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
雖然唔係周師傅,但今集個師傅講野都好好笑。
kary玩到喊咁,down晒。
李彩華都好弱,好奇怪的沙律。不過有kary在,就唔覺佢弱了。
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-06, 12:03 AM   #14
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Busconcamp
燒緊隻鑊加油...煮餸都係咁做...
問題係佢燒隻鑊...隻鑊燒得太耐太紅...
所以先至著火...
個師父好似話落油時要熄火
佢就好似係冇熄火
惡魔X魔鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-06, 12:04 AM   #15
魔王
Crazy Gamer
夢想飛行員

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDirvinlok
Kary燒鑊個幕真係好顛
唔怪之得低分過Fiona..

舊 08-14-06, 12:06 AM   #16
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
kary中學係冇上過家政.....

舊 08-14-06, 12:07 AM   #17
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
作者: 下雪邊界
正常燒到出微煙先落油都無事ga喎
佢隻鑊真係燒左好耐下喎
之前好似講過(報紙? 忘了), 佢開左個爐之後走左去切野洗野

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-06, 12:08 AM   #18
sqling

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: 魔王
Kary燒鑊個幕真係好顛
唔怪之得低分過Fiona..
Fiona仲有"樣"可以俾分

我個人認為...

豆豉炒西x花真係...
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-06, 12:10 AM   #19
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 破戒僧
之前好似講過(報紙? 忘了), 佢開左個爐之後走左去切野洗野
生果有講過呢個"前因"...

舊 08-14-06, 12:31 AM   #20
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
比起燒鑊,(起碼我想信有唔少人會犯同樣既錯)
佢果碟黑色既蟹仲得人驚啦,咁都夠膽死比人食

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-06, 02:00 AM   #21
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
大廚名言好岩聽
Kary今次真係花容失色
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-06, 02:34 AM   #22
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

PSN  IDPear_Prince
頭先睇完kary碟野真係得人驚...
最慘係殼仲多過肉先死...

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-06, 07:27 AM   #23
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
kary臝到Fiona真係實至名歸

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-06, 12:02 PM   #24
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
可唔可以嚮討論區1最尾加番條link黎呢邊? (我好多時都唔知追開條thread原來開左新區)
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-06, 02:08 PM   #25
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: ahleung
可唔可以嚮討論區1最尾加番條link黎呢邊? (我好多時都唔知追開條thread原來開左新區)
個topic close左你就自會搵新架啦

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:57 PM

手機版 | APP版