Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 08-12-06, 12:48 AM   #1
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
[TVB第2線劇集]"CIB刑事情報科"...14/08晚09:30首播

CIB...抄邊"範"外語劇返黎...a

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-06, 12:58 AM   #2
真仔
God of Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
作者: Busconcamp
CIB...抄邊"範"外語劇返黎...a
個logo就係MIB啦
Man In Black

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-06, 12:58 AM   #3
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
其實...套劇未睇過唔會話佢爛住
但係真係頂唔順又係林保怡喇
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-06, 01:12 AM   #4
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
唉. 全保無睇過咁濟, 呢套應該都唔會理喇
無記又搵林保怡同王喜出來懶型.....

logo抄到出哂面, 印象分大減
前幾日高朋滿座果集抄true calling條橋, 呢套真係唔知抄乜

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-06, 02:15 AM   #5
Kacheung
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
e套係乜都抄d之作!
淨頭三集就有"無x道", "黑x會", "PXU"..........
Kacheung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-06, 02:19 AM   #6
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 小恐
唉. 全保無睇過咁濟, 呢套應該都唔會理喇
無記又搵林保怡同王喜出來懶型.....

logo抄到出哂面, 印象分大減
前幾日高朋滿座果集抄true calling條橋, 呢套真係唔知抄乜
搵兩個個樣都唔係好掂0既人出來扮型
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-06, 03:04 AM   #7
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
林保怡+王喜=無睇............

舊 08-12-06, 03:23 AM   #8
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
真係好驚王喜…………………佢都係行番「烈火雄心」果D路線喇!

舊 08-12-06, 03:34 AM   #9
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
唉...
睇咗十幾集喇~~
爛~~

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-06, 03:46 AM   #10
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 赤目黑龍
唉...
睇咗十幾集喇~~
爛~~
只睇預告,就覺得個故事會唔會係,
林和王係cib,即是要調查找資料的,而伍穎微同邵美棋就係娛樂狗仔隊,咁伍同邵就找到D唔應該找到既料,就比D黑幫追殺,林同王就幫番佢地,當然中間會整D伍同邵搞搞震搞住林保而佢地喇??

舊 08-12-06, 03:50 AM   #11
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: 神京
林保怡+王喜=無睇............
我get 到兩個意思
1)套戲好爛
2)兩個演員都細眼,無

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-06, 11:25 AM   #12
ying
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
無興趣睇. /

舊 08-12-06, 12:32 PM   #13
赤目黑龍
赤貧神

引用:
作者: A HoManTin Work
只睇預告,就覺得個故事會唔會係,
林和王係cib,即是要調查找資料的,而伍穎微同邵美棋就係娛樂狗仔隊,咁伍同邵就找到D唔應該找到既料,就比D黑幫追殺,林同王就幫番佢地,當然中間會整D伍同邵搞搞震搞住林保而佢地喇??
林保佁(總警司)怡係王喜(總督察)哥哥
伍穎薇係林保怡老婆
伍穎薇係雜誌社總編輯, 邵美琪係雜誌社採主
主線反而係林保怡同伍穎薇響工作同家庭上嘅衝突, 伍穎薇同邵美琪響雜誌社入面嘅勾心鬥角......

許許許許許許許許
舊 08-12-06, 06:15 PM   #14
steve

註冊日期: Aug 2002
唔知點解勁憎王喜...
所以絕對唔會睇
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-06, 07:25 PM   #15
mkmonkey
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
睇預告片 , 我仲以為係搞笑片 ...

好 , 完完全全睇少一套劇 !

舊 08-12-06, 11:44 PM   #16
土星人
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
cast 完全唔吸引~
土星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-06, 06:42 PM   #17
赤目黑龍
赤貧神

引用:
作者: 土星人
cast 完全唔吸引~
何止唔吸引
係完全唔掂......

許許許許許許許許
舊 08-13-06, 06:46 PM   #18
垣野
Crazy Gamer
唯美主義

註冊日期: Jun 2002
期待個op, That's right.

ヒカル
垣野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-06, 08:51 PM   #19
赤目黑龍
赤貧神

引用:
作者: 垣野
期待個op, That's right.
期待op......??
冇期望...冇失望...
有期望...好絕望...

許許許許許許許許
舊 08-13-06, 08:54 PM   #20
庸者
Senior Gamer
亂轟ab砲廢人

註冊日期: Sep 2004
今次又係林保怡唱主題曲?