Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 08-10-06, 01:47 PM   #1
pongg
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
想問關於日劇海猿?

劇集上年做左...
咁我想問電影版係咪最近幾個月日本都上左啦??
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-06, 09:10 AM   #2
白薔薇騎士
God of Gamer
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 打機之人
劇集上年做左...
咁我想問電影版係咪最近幾個月日本都上左啦??

Limit of Love 海猿 5月上左
但呢套已經係第2套啦
第一套海猿就好耐啦

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-06, 12:22 PM   #3
dondon
Game Master
XBOX360必玩

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagDONNOLO
TOTAL有兩套電影, 兩套電視

舊 08-11-06, 07:36 PM   #4
ying
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
"Limit of love 海猿" 電影的結局係點?
喜or 悲 ?

舊 08-17-06, 12:12 AM   #5
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
引用:
作者: dondon
TOTAL有兩套電影, 兩套電視
電視有2套咁多咩 我正係睇左一套咋
同埋last個集電影都吾可以係邊到睇返

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-06, 10:23 AM   #6
dondon
Game Master
XBOX360必玩

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagDONNOLO
第2套電視日本仲拍緊..........................

舊 08-18-06, 07:25 PM   #7
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
Donnolo 咁係有冇第2隻電影版?

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 09:59 PM   #8
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002

http://www.umizaru.jp/news/news060829.html

12月20日發售....大家等下啦....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 10:03 PM   #9
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
今次個 Premium Edition 麻麻地
反正上集我都係買左 Standard Edition,唔差在今集都 Standard 埋佢啦

漫晝都好正的,一定要睇呀 /

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:37 PM

手機版 | APP版