Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-29-06, 10:06 PM   #1
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
麥記fantastic世界盃列強咭

一套33張, 有一張係百搭咭...
食滿$17就有一張, 手上果張咭的國家如果贏左波第二日去麥記食飯tastic就送多個小食...

d咭唔錯, 不過要食m記儲真係好慘, 所以我唔會儲
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-06, 10:10 PM   #2
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
wink

引用:
作者: kin~kin
一套33張, 有一張係百搭咭...
食滿$17就有一張, 手上果張咭的國家如果贏左波第二日去麥記食飯tastic就送多個小食...

d咭唔錯, 不過要食m記儲真係好慘, 所以我唔會儲
一陣麥記猛咁送「沙地咭」、「哥斯達黎加咭」、「千里達咭」咪好容易冇得食小食?

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-06, 10:12 PM   #3
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 阿聰
一陣麥記猛咁送「沙地咭」、「哥斯達黎加咭」、「千里達咭」咪好容易冇得食小食?
係架, 講真~~我覺得佢lee個promo冇kfc套bearbrick咁吸引~~
因為食左$17好可能為佢張咭, 但就冇得揀要邊張..食極都中唔到想要果張都幾慘...
舊 05-29-06, 10:14 PM   #4
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
wink

引用:
係架, 講真~~我覺得佢lee個promo冇kfc套bearbrick咁吸引~~
因為食左$17好可能為佢張咭, 但就冇得揀要邊張..食極都中唔到想要果張都幾慘...
如果真係好靚,睇下有冇機會抽中一張阿根廷咭先!

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-06, 10:16 PM   #5
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
如果真係好靚,睇下有冇機會抽中一張阿根廷咭先!
d咭係michael lau設計的, 都唔錯~
不過要食大量m記去集齊, 代價太大了...可能都會試下1 - 2次....多0既就咪喇....
舊 06-01-06, 10:57 AM   #6
艾莉娜
Ultimate Gamer
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
唔係你想像咁,又或者係我好運啦,今日第一張抽中的就係巴西

舊 06-01-06, 05:44 PM   #7
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
中左獎都要買舊飯先送小食....

齋送小食都話姐.... 舊飯真係.....
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-06, 07:09 PM   #8
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
d咭質感唔錯, 儲一套唔換仲好

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-06, 08:44 PM   #9
clie

註冊日期: Dec 2001
咁換完小食之後張卡會唔會沒收架?
收左咪冇左張卡?
唔收咪可以拎住張卡不停取小食?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-06, 10:12 PM   #10
魔王
Crazy Gamer
夢想飛行員

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDirvinlok
引用:
我都唔知係咪咁唔好彩
我同兩個fd去食,一個抽百搭咭 ,一個抽巴西
我就真係抽張哥斯達黎加

舊 06-01-06, 10:34 PM   #11
williamsiusuper

註冊日期: May 2004
中左 法國

舊 06-02-06, 12:50 AM   #12
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

我中左德國同捷克
有冇版友有興趣同我換巴西呢? 我可以2換1的, 因為我係巴西迷, 只想要張巴西收藏
舊 06-02-06, 09:22 AM   #13
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
我中左德國同捷克
有冇版友有興趣同我換巴西呢? 我可以2換1的, 因為我係巴西迷, 只想要張巴西收藏
你楂住呢2張都有好多日小食送

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-06, 01:52 PM   #14
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: DC 97
你楂住呢2張都有好多日小食送
我唔打算去食個飯.....
冇諗過去換佢d小食
舊 06-02-06, 07:35 PM   #15
koala
Game Master
天霸封神斬

係咪要買fantastic先至有咭

舊 06-02-06, 09:12 PM   #16
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
岩岩食M記

中左兩張西班牙
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-06, 10:41 PM   #17
Zaku
The One

引用:
作者: 暴走蟹
岩岩食M記

中左兩張西班牙
西班牙仲想點?!!
我中兩張 USA 呀!!!

我懷疑同一批咭係同一款!!!
舊 06-02-06, 10:55 PM   #18
暴走蟹

引用:
作者: Zaku
西班牙仲想點?!!
我中兩張 USA 呀!!!

我懷疑同一批咭係同一款!!!
唔係唔滿意中西班牙

而係唔滿意中兩張相同
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-06, 11:41 PM   #19
Zaku
The One

引用:
作者: 暴走蟹
唔係唔滿意中西班牙

而係唔滿意中兩張相同
我都係啦~

已經特登分兩次買, 兩張都係 USA!!
跟手見到有個顧客問點玩, 我見到佢個張又係 USA....

所以我先估同一間老M, 同一批咭可能係兩三款.... 更甚者可能全部係同一款....
舊 06-03-06, 01:46 AM   #20
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: koala
係咪要買fantastic先至有咭
唔係, 買咩滿$17就有
但你之後想換小食就要買fantastic先得
舊 06-03-06, 01:44 PM   #21
『庭』

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
中左兩張巴西
第一次食就咁爽

我諗應該唔會沒收的, 沒收叫人點儲
同埋送d小食值幾蚊...又要買個飯tastic先有得送既, 應該唔會要比埋張卡掛
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 03:17 PM   #22
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 『庭』
中左兩張巴西
第一次食就咁爽

我諗應該唔會沒收的, 沒收叫人點儲
同埋送d小食值幾蚊...又要買個飯tastic先有得送既, 應該唔會要比埋張卡掛
羨慕中, 你會放一張嗎?
舊 06-03-06, 05:35 PM   #23
『庭』

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
引用:
羨慕中, 你會放一張嗎?
唔會呀~ 唔好意思
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 06:34 PM   #24
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
依家共有三張,巴西,百搭咭,西班牙,睇來都幾容易中D強隊

舊 06-03-06, 10:26 PM   #25
Matamata

我有捷克..睇黎應該都有野食送..
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:04 AM

手機版 | APP版