Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-02-02, 05:13 PM   #1
king_of_brave
Account Locked

註冊日期: Dec 2001
Post 無線已落實每周直播兩場意大利波

明珠台播周日晚上的賽事,翡翠台將播周六或周日凌晨賽事,而精華將在週二晚上十二時十五播放,星期五晚上十二時二十分,將播放前瞻節目,主持人包括鐘志光,蔡玉瑜,阿叔和沙皮等人.
copy from e-gameclub forum.
king_of_brave 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 05:15 PM   #2
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
沙皮!?唔做有線啦.
對我冇乜影響,我只睇英超 & 歐冠杯

此篇文章於 07-02-02 05:17 PM 被 樴撖嗅窄 編輯。
龍寶寶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 05:30 PM   #3
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
我都係大多數睇英超
p.s唔怪得有線好似冇講來屆有意甲播啦

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 05:49 PM   #4
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
唉...
雖然我就cut有線...
但係我唔想意甲比無記播...

IM@S CGSS: 203480428
新手入坑

All IN or Nothing
搖搖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 06:56 PM   #5
chunyu
Banned

Question

shit............一個禮拜得兩場..................
無線...................好憎呢間公司...............
唉........意甲咁就俾人糟蹋左喇...................

知唔知 espn 會唔會有得播???

此篇文章於 07-02-02 07:26 PM 被 chunyu 編輯。
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 07:18 PM   #6
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
一個禮拜兩場喎, 唔係兩個禮拜一場喎
有線每週都係兩三場架啦, 冇咩問題呀
我自己鐘意無記講波多過有線
支持無記播意甲

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 07:19 PM   #7
烈火戰車
Account Locked
FullThrotle

註冊日期: Jan 2002
呢個新閒真唔真架????????
如果係就好啦,,,好過無啊ma
烈火戰車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 07:20 PM   #8
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
Question

今年有線無意甲.但竟然俾無記拿了去搞....SHIT

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 07:21 PM   #9
chunyu
Banned

唉.........意甲....................

唉.......espn 有冇得播呀???

此篇文章於 07-02-02 07:25 PM 被 chunyu 編輯。
舊 07-02-02, 08:33 PM   #10
雙星
God of Gamer
GAF足球隊15號

PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
無線幾好ar,有吾o西錢,重想點ar

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 09:20 PM   #11
chunyu
Banned

引用:
Originally posted by 雙星 :
無線幾好ar,有吾o西錢,重想點ar
呢個台從來都唔尊重d 比賽...........好憎佢.......
舊 07-02-02, 09:28 PM   #12
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by chunyu :

呢個台從來都唔尊重d 比賽...........好憎佢.......
點唔尊重,請講
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 10:00 PM   #13
老野一個

唔!!!
無線播聯賽唔係咁好
捧弱隊既人慘lu

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 10:07 PM   #14
楊威利
Game Master
革命預備軍總司令官

引用:
Originally posted by 老野一個 :
唔!!!
無線播聯賽唔係咁好
捧弱隊既人慘lu
點解?But i like 阿叔

"國家的滅亡是理所當然的事。就和死亡一定會來訪一樣,這是世間自然的道理。"
"帝國的人民,在過去這將近二十個世代的歲月中,已經習慣了被統治、被支配。所謂的政治對他們來說,就是被迫去做些事情、或者靠別人為他們去做些什麼事。所以他們才會支持這個比過去還要好上許多的羅言克拉姆支配體制,絕對是理所當然的。但是當羅言克拉姆王朝,在歲月的風化作用中,開始走上自然崩壞的下坡路段時,就是民主共和制開始變得有意義的時候了吧 !"
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!
楊威利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 10:59 PM   #15
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

引用:
Originally posted by 楊威利 :
點解?But i like 阿叔
因為無線好少播弱隊賽事

舊 07-02-02, 11:46 PM   #16
老野一個

tvb 得兩個台,時段唔夠用
兩場好波同時間開始都唔知點算

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-02, 12:49 AM   #17
炎尾燃
Game Master
HONO MOYUR

一個禮拜點止兩場好波呀?咁搞法簡直係球迷?儱l失…
炎尾燃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-02, 02:31 AM   #18
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

無記播都好o既
多D人識意甲D球員

舊 07-03-02, 03:00 AM   #19
boy
Senior Gamer
bye~~

係未confirm架...

舊 07-03-02, 04:43 PM   #20
chunyu
Banned

引用:
Originally posted by boy :
係未confirm架...

噢~~~~好彩~~~嚇得我丫~~~~~
舊 07-03-02, 10:20 PM   #21
魚伕
Moderator

Re: 無線已落實每周直播兩場意大利波

引用:
Originally posted by king_of_brave :
明珠台播周日晚上的賽事,翡翠台將播周六或周日凌晨賽事,而精華將在週二晚上十二時十五播放,星期五晚上十二時二十分,將播放前瞻節目,主持人包括鐘志光,蔡玉瑜,阿叔和沙皮等人.
copy from e-gameclub forum.
嘩,正啊
等左好耐,終於等到了
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-02, 11:32 PM   #22
xzetaw
Senior Gamer

PSN  IDkamiruw
XBox Live GamertagzetaII
我仲以為今年無意甲睇添!
xzetaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-02, 01:14 AM   #23