Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
體育版>向版主個多月以來的睇場服務致謝
itcwai 09:02 AM 07-02-02
冇左呢鼠,好多怨氣就無處宣洩,亦少左好多資訊.

更重要係有好多人一齊吹水,鬧o下炳o下,開心

龍格堡,辛苦你咯... (workload咁大,難怪d傷養唔好啦 )
koyasu 09:15 AM 07-02-02
怨氣?追債?
龍寶寶 10:56 AM 07-02-02
To itcwai

唔洗客氣,呢d份內事,我係應該做既,多謝你的鼓勵,THX
柔情蓋月天-陸小鳳 04:39 PM 07-02-02
作者: :
Originally posted by 龍格堡 :
To itcwai

唔洗客氣,呢d份內事,我係應該做既,多謝你的古麗,THX
古麗:loco: :loco: :loco:
正確:鼓勵
龍寶寶 04:41 PM 07-02-02
多謝指正,THX
人仔貓 04:52 PM 07-02-02
我都要晌度多謝下[龍格堡]版主~
雙星 08:44 PM 07-02-02
多謝[龍格堡]版主
紅血人 10:55 PM 07-02-02
其實最辛苦係龍格堡幫我地係個估波遊戲裏面計分
唔該晒
楊威利 10:57 PM 07-02-02
萬歲
楊威利 10:58 PM 07-02-02
多謝龍格堡幫我地係個估波遊戲裏面計分!!!!!!!!!!

龍格堡~~~~~~~~~萬歲~~~~~~~~
butterfly 11:20 PM 07-04-02
真係唔讚你唔得,你做得真係好好,在此向你致謝..........
rickyloma 02:45 AM 07-05-02
版主龍格堡萬歲
以前體育版無乜post,自從龍格堡當了版主之後就多了很多post,而且攪了個估波遊戲,幫我地計分!!
版主龍格堡,多謝您!!
龍寶寶 12:03 PM 07-05-02
To rickyloma

體育版多左post自問同我做左版主無關,多左人post野係因為世界盃熱潮
搖搖 12:25 PM 07-05-02

體育版多左post自問同我做左版主無關,多左人post野係因為世界盃熱潮
如果唔搞估波會少d人嫁
itcwai 12:35 PM 07-05-02

世界盃熱潮有正面幫助,不過WC forum何止一個,你無需太謙既

乜之前唔係龍格堡咩?又好似雙星???
龍寶寶 12:41 PM 07-05-02
你話以前雙星做版主呀?
唔係呀
紅血人 02:20 PM 07-05-02
因為以前雙星狂post體育新聞
itcwai見佢咁熱心,可能當左佢做版主
搖搖 02:47 PM 07-05-02
好似以前有個雙星新聞區
我仲以為雙星係新聞社d名
itcwai 04:46 PM 07-05-02
Originally posted by 紅血人 :