Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-22-05, 02:05 AM   #1
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
超合金討論區 III ~~

又冇人開就又我開啦!~~
本topic是包含所有合金玩具.....

上一手

kog 目前離線  
舊 11-22-05, 08:19 AM   #2
chandler
God of Gamer
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
原發文者: Busconcamp
前年巧多人已經買左1號(GX18)
估計今云出手買既...係2,3號(GX19,20)為主...

但鋪頭入貨是否必須三個一齊入?

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線  
舊 11-22-05, 06:28 PM   #3
LeeKH
Game Master

註冊日期: Nov 2004
黑牛合金魂出左, 有品$420, 無品$380.

Game太多, 打機的時間太少.
LeeKH 目前離線  
舊 11-23-05, 08:56 AM   #4
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
想請問係咪番出黃金戰士超合金??
(今早搭車聽到人講....)

舊 11-23-05, 09:05 AM   #5
hsifdetlas
Senior Gamer
一堆灰

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: Squaresoft
應該係, 我o向188見到宣傳.

舊 11-23-05, 09:09 AM   #6
LeeKH
Game Master

引用:
點解你唔即刻趨前向講話的人求證呢?

又可以結交多個同好.

BT: Yes, 而且係出兩隻, 一隻合金魂, 一隻復刻.

社團果堆自家製黃金戰士唔知點處置呢?

LeeKH 目前離線  
舊 11-23-05, 09:32 AM   #7
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

引用:
作者: LeeKH
點解你唔即刻趨前向講話的人求證呢?

又可以結交多個同好.

BT: Yes, 而且係出兩隻, 一隻合金魂, 一隻復刻.

社團果堆自家製黃金戰士唔知點處置呢?
我聽到乜乜178.....

想問下合金魂同復刻有咩唔同呢?
可否報下市價?

大感謝.

舊 11-23-05, 09:35 AM   #8
LeeKH
Game Master

引用:
我聽到乜乜178.....

想問下合金魂同復刻有咩唔同呢?
可否報下市價?

大感謝.
合金魂基本上是remake, 一個新模; 復刻是出返舊時果隻(我都未見過果隻是何模樣)

我都是在玩具日報聽回來的.

很多詳細資料仍然欠奉, 不過通常出左都會街知巷聞架喇, 你放心.

LeeKH 目前離線  
舊 11-23-05, 03:05 PM   #9
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
暴走蟹 目前離線  
舊 11-23-05, 05:56 PM   #10
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
Any chance I can get a GX-13R for less than $2400 HKD?

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線  
舊 11-23-05, 08:58 PM   #11
redfish
Game Master

GX-28 XABUNGLE 宇宙船奶路臣總店賣緊350
http://www.toysdaily.com/phpBB2/viewtopic.php?t=18298

此篇文章於 11-23-05 09:00 PM 被 redfish 編輯。
redfish 目前離線  
舊 11-23-05, 10:11 PM   #12
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: chandler
原發文者: Busconcamp
前年巧多人已經買左1號(GX18)
估計今云出手買既...係2,3號(GX19,20)為主...

但鋪頭入貨是否必須三個一齊入?
可個別入貨~
資料修正:
購買行貨GX18,19,20共1套3款
附送"木框水晶陳列台"一個
可供放入GX18,19,20陳列之用~

而非送水晶座及放水晶座之用...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 11-23-05, 10:17 PM   #13
redfish
Game Master

引用:
作者: Busconcamp
可個別入貨~
資料修正:
購買行貨GX18,19,20共1套3款
附送"木框水晶陳列台"一個
可供放入GX18,19,20陳列之用~

而非送水晶座及放水晶座之用...
水晶陳列台點樣加木框, 好難想像

舊 11-24-05, 12:11 AM   #14
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

引用:
合金魂基本上是remake, 一個新模; 復刻是出返舊時果隻(我都未見過果隻是何模樣)

我都是在玩具日報聽回來的.

很多詳細資料仍然欠奉, 不過通常出左都會街知巷聞架喇, 你放心.
了解,. 等我仲以為出左tim...

Golden lighter~~~~

舊 11-24-05, 09:03 AM   #15
LeeKH
Game Master

引用:
作者: redfish
水晶陳列台點樣加木框, 好難想像
這年頭, 有塊瓦加力膠片就叫水晶.

低能!

(不是說你, 別誤會. )

LeeKH 目前離線  
舊 11-24-05, 10:59 PM   #16
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
這年頭, 有塊瓦加力膠片就叫水晶.

低能!
唔係想點... a
叫附送"爛鬼木框亞加力膠陳列台"咩... '''

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 11-24-05, 11:19 PM   #17
chandler
上海之夜的第七章

引用:
GX-28 XABUNGLE 宇宙船奶路臣總店賣緊350
http://www.toysdaily.com/phpBB2/viewtopic.php?t=18298
今日經過順手買左,咁既價錢真係完全唔知隻野係乜都要買

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線  
舊 11-25-05, 01:28 PM   #18
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

唔知post過未 bb
強攻型

Vector Alpha

Vector Delta

Vector Omega

Aquarion Alpha

Aquarion Delta

Aquarion Omega

隻Omega好大舊.... aaa

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線  
舊 11-26-05, 01:50 AM   #19
舞風
Insane Gamer
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄
唔知post過未 bb
強攻型

Vector Alpha

Vector Delta

Vector Omega

Aquarion Alpha

Aquarion Delta

Aquarion Omega

隻Omega好大舊.... aaa
加埋之前的咪可以做到呢樣~
舞風 目前離線  
舊 11-26-05, 01:54 AM   #20
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

引用:
作者: 舞風
加埋之前的咪可以做到呢樣~
如果合體設計同接合點相同的話就可以了

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線  
舊 12-01-05, 08:43 PM   #21
redfish
Game Master

叮噹合金贈品到左

舊 12-01-05, 08:47 PM   #22
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
完全估唔到個叮噹贈品咁大包

失策失策!!

出年隻叮噹一定要贈品
暴走蟹 目前離線  
舊 12-01-05, 09:07 PM   #23
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
個叮噹木盒好大個好重手,初初我都以為俾錯我
不是藍星人 目前離線  
舊 12-01-05, 09:11 PM   #24
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
叮噹合金贈品到左

依個盒都幾大個
得閒睇下都好
chuntaky 目前離線  
舊 12-01-05, 09:13 PM   #25
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
woo~呢件贈品真係抵
但個bandai logo好礙眼

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
~~ Thanks Angel ‧ 謝安琪 ‧ Kay Tze ‧ 討論區 ~~ 煙草 13 Neo Music UNIVERSE 16 05-28-05 02:01 PM
[XB] Soul Calibur III Xbox獨佔?! 岸邊露伴 電視遊戲討論版 10 05-13-04 09:36 PM
[PS2]Jak III 開發中!? 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 01-10-04 05:32 PM
[GC]Phantasy Star Online Episode III: C.A.R.D. Revolution圖片及影片 神祕人1號 電視遊戲討論版 73 12-18-03 12:48 PM

現在的時間是 04:07 PM

手機版 | APP版