Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
體育版>李奧費迪南
11:35 AM 06-28-02
值三千萬鎊嗎??好似貴左d喎
sugihara 01:11 PM 06-28-02
一個廢0既里奧可以用1800買返黎,而家值唔值3000?
koyasu 09:24 PM 06-28-02
賣給曼9的話,30000k gbp少少意思 :loco:
何況塞內加爾安歷卡都值10000k gbp啦 :loco:
曼9買了的話,下年曼9又可能稱霸了...
魚伕 01:45 AM 06-29-02
對曼聯來講,買個高佬補返條線
抵到難
不過比我的話
就買簡拿華路了
紅血人 01:51 AM 06-29-02
簡拿華路唔"show"曼聯
魚伕 01:53 AM 06-29-02
作者: :
Originally posted by 紅血人 :
簡拿華路唔"show"曼聯
冇計,真係好想佢去
而巴塞隆拿就買返個至平0既雲達沙
歐冠就好睇好多了
紅血人 03:30 AM 06-29-02
你估玩winning咩
咁易買
koyasu 07:51 AM 06-29-02
Originally posted by 魚伕之寶 :

冇計,真係好想佢去
而巴塞隆拿就買返個至平0既雲達沙
歐冠就好睇好多了
barca需要勁中堅,法蘭...唔掂...
09:56 AM 06-29-02
我買想曼聯買尼斯達ar~~~~~~~點解佢上年吾簽so.campball呢=_=
sugihara 01:05 PM 06-29-02
Originally posted by koyasu :

barca需要勁中堅,法蘭...唔掂...
根本成條後防都唔掂
boy 01:06 PM 06-29-02
Originally posted by sugihara :

根本成條後防都唔掂
有P.安達臣係度,條防線都OK既~~~~

不過法蘭迪保亞就真係唔掂啦
sugihara 01:08 PM 06-29-02
Originally posted by boy :

有P.安達臣係度,條防線都OK既~~~~
佢年年都唔見半季0既
仲有件基斯坦禾都係麻麻地
龍寶寶 02:00 PM 06-29-02
>點解佢上年吾簽so.campball呢

曼聯想唔想買蘇甘寶我就唔知,但蘇甘寶不想離開倫敦,佢很喜歡倫敦的生活,所以決定加盟阿仙奴
koyasu 02:35 PM 06-29-02
Originally posted by sugihara :

佢年年都唔見半季0既
仲有件基斯坦禾都係麻麻地
基斯坦華?未賣咩?!
P.Andersson經常傷,唔掂
整條後防不行?兩邊閘掂喎
sugihara 05:00 PM 06-29-02

基斯坦華?未賣咩?!
P.Andersson經常傷,唔掂
整條後防不行?兩邊閘掂喎
sergi走左唔通又俾gabri踢?
puyol舊年先開始上位,不過前兩年...
chunyu 06:45 PM 06-29-02
Originally posted by PENNYKKS :
我買想曼聯買尼斯達ar~~~~~~~點解佢上年吾簽so.campball呢=_=
蘇金保........唔係咁夠活力..........轉身慢.....
rio 好好多~~~~
koyasu 08:46 PM 06-29-02

sergi走左唔通又俾gabri踢?
puyol舊年先開始上位,不過前兩年...
sergi走了,有f.coco
加上右閘有puyol,助攻掂防守又掂
還有,garbi踢中場,不過上季少出場,比xavi還少,gerard那些就更沒機會出
上季出人根本就亂來,今季雲高爾上場,廢柴法蘭又有的續約,真的不知會怎樣
有點想軒迪克再戰皇馬,不過似乎近期都不會有機了
sugihara 08:49 PM 06-29-02
乜coco又買喇咩?收唔到風添
不過講到出人亂黎,雲高爾先係最恐怖喎
前一季佢真係搵gabri踢閘架
koyasu 09:01 PM 06-29-02
乜coco又買喇咩?收唔到風添
不過講到出人亂黎,雲高爾先係最恐怖喎
前一季佢真係搵gabri踢閘架
coco一直都在barca啦
sugihara 09:04 PM 06-29-02

coco一直都在barca啦
借之嘛
上輪又話同ac傾唔掂,跟住唔知點喇
koyasu 09:22 PM 06-29-02

借之嘛
上輪又話同ac傾唔掂,跟住唔知點喇
不是買嗎?
如果沒有coco,sergi都有正選啦,可以找哪個補左閘位?!
sugihara 09:31 PM 06-29-02

不是買嗎?
如果沒有coco,sergi都有正選啦,可以找哪個補左閘位?!
上季係借,今季好似話講唔掂,上排仲傳過ac會用黎同國米玩交換添
而家sergi走左,如果coco都唔留,我咪覺得r頭囉
koyasu 09:36 PM 06-29-02

上季係借,今季好似話講唔掂,上排仲傳過ac會用黎同國米玩交換添
而家sergi走左,如果coco都唔留,我咪覺得r頭囉
AC MILAN左閘要有人補,maldini唔踢o架啦嘛,所以應該不會拿來和inter milan換
boy 12:04 AM 06-30-02

AC MILAN左閘要有人補,maldini唔踢o架啦嘛,所以應該不會拿來和inter milan換
已經comfired左~coco去inter,seedorf去ac~~

下季巴記陣容~~~

以攻為守~!勁~~~~~~~

返回主題版面