Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 
H-GAMEの部屋><<夫妻成長日記>>有出特別篇嗎?
心影 06:26 PM 06-23-02
<<夫妻成長日記>>有出特別篇嗎?
因為我今日在信和看到台版<<兩人性世界>>有特別篇的

有人知<<兩人性世界>>有特別篇是講什麼的嗎?

還有這裡有多少人看過這漫畫的呢?
某F 09:15 PM 06-23-02
不歸同小站都有人貼過呢本漫畫,所以我有睇過
特別篇講優奈中學既事
森原里美 11:54 PM 06-23-02
是優良小姐呢。:-)
原來有特別篇的嗎... 不知道... (很辛苦終於買齊日文版1-17期了~~)
陸奧 貴志 12:00 AM 06-24-02
作者: :
Originally posted by 森原里美 :
原來有特別篇的嗎... 不知道... (很辛苦終於買齊日文版1-17期了~~)
都已經是人妻了,還什麼小姐...:-)
森原里美 11:47 AM 06-24-02
Originally posted by 陸奧 貴志 :

都已經是人妻了,還什麼小姐...:-)
嗚... 只是習慣罷了... 因為叫太太既話唔順口嘛...:-)
彩子 12:00 PM 06-24-02
Originally posted by 某F :
不歸同小站都有人貼過呢本漫畫,所以我有睇過
特別篇講優奈中學既事
你指月影貼o個份??
flydargon 03:33 PM 06-24-02
咁有恆心+財力........勁......我下世先買得起...
Yakumo Fujii 05:07 PM 06-24-02
那本<<兩人性世界>>的特別篇
只有一個短篇故事(十多頁)是跟優良有關的!!(就是優良高中時期的故事)

餘下的全是克亞樹其他的短篇故事!!
心影 07:56 PM 06-24-02
那本<<兩人性世界>>的特別篇 值得買嗎?
我買齊<<夫妻成長日記>>1-17期都用左五百幾(港幣)了
Yakumo Fujii 08:12 PM 06-24-02
Originally posted by 心影 :
那本<<兩人性世界>>的特別篇 值得買嗎?
我買齊<<夫妻成長日記>>1-17期都用左五百幾(港幣)了
要自己衡量是否為了十幾頁優良的高中故事而買了!! :-)
另外想問一問你的<<夫妻成長日記>> 是在那裡買的呢!? :-)

我正搜括<<夫妻成長日記>>的第一&第二期中!! <-------只欠這兩期而已!!:-) :-)
心影 08:42 PM 06-24-02
我在旺角信和中心 三樓間漫畫鋪買的
如果只是要第一&第二期的話,我看見在葵芳的葵涌廣場三樓那間"漫畫人"有貨
那你有買<<兩人性世界>>的特別篇 嗎?
餘下的克亞樹的短篇故事又是說什麼的!!(好看嗎?)
森原里美 10:13 PM 06-24-02
Originally posted by flydargon :

咁有恆心+財力........勁......我下世先買得起...
唔敢當...
我自己都係慳慳埋埋先買齊。
而家想開始睇佢本煌羅萬象(文傳中文版),但好似好多地方都好難搵齊...
Yakumo Fujii 09:32 AM 06-25-02
Originally posted by 心影 :
我在旺角信和中心 三樓間漫畫鋪買的
如果只是要第一&第二期的話,我看見在葵芳的葵涌廣場三樓那間"漫畫人"有貨
那你有買<<兩人性世界>>的特別篇 嗎?
餘下的克亞樹的短篇故事又是說什麼的!!(好看嗎?)
THX !!
等我去搜括搜括!!:-)
其實本<<兩人性世界>>的特別篇是我一位網友買的!!
其他故事如何就不清楚了!!:-)
flydargon 12:24 PM 06-25-02

唔敢當...
而家想開始睇佢本煌羅萬象(文傳中文版),但好似好多地方都好難搵齊...
開始睇煌羅萬象呀,

咁Lee個link您要去去喇!

http://aura.lycos.co.jp/index.html
彩子 12:54 PM 06-25-02
唔敢當...
煌羅萬象我都有睇~~!! :-)
中文版應該追到日本進度.....

或者到旺角童年夢睇睇仲有無..... :-)
森原里美 10:09 PM 06-25-02
Originally posted by 片桐彩子 :

煌羅萬象我都有睇~~!! :-)
中文版應該追到日本進度.....

或者到旺角童年夢睇睇仲有無..... :-)
啊, 唔該哂。 等我係回歸日假期去望下先。
某F 01:00 PM 06-26-02
兩人性世界=無碼
夫妻成長日記=有碼

請小心選購:-)
某F 01:00 PM 06-26-02

你指月影貼o個份??
無錯:-)
Yakumo Fujii 01:54 PM 06-26-02
人人都以為份<<兩人性世界>>特別篇是月影掃!!:-)

其實月影只是代貼:loco:
真正掃圖者另有其人!!:loco:
hfso 04:23 PM 06-26-02
煌羅萬象

http://aura.lycos.co.jp
陸奧 貴志 10:12 PM 06-26-02
Originally posted by 某F :
兩人性世界=無碼
夫妻成長日記=有碼

請小心選購:-)
唉....再說一次...

基本上連日文版本都是沒有"打真軍"的...(那種程度在日本只是R指定(15禁)而已...)
森原里美 11:33 PM 06-26-02
Originally posted by flydargon :

開始睇煌羅萬象呀,

咁Lee個link您要去去喇!

http://aura.lycos.co.jp/index.html
呀... 之前留意唔到...
謝謝你。
彩子 09:37 AM 06-27-02
啊, 唔該哂。 等我係回歸日假期去望下先。
可以不用喇...... :-)
作天已去童年夢看過,
只有 2,6,7 期而已..... :-)
森原里美 11:53 AM 06-27-02

可以不用喇...... :-)
作天已去童年夢看過,
只有 2,6,7 期而已..... :-)
嗚... 謝謝你...
睇唻要搵齊既話會花好多功夫呢...:-)
某F 01:17 PM 06-29-02
Originally posted by Yakumo Fujii :
人人都以為份<<兩人性世界>>特別篇是月影掃!!:-)

其實月影只是代貼:loco:
真正掃圖者另有其人!!:loco:
夫妻成長日記先係月影掃,記錯左:loco:
2人的性世界係咪GEESE掃既,話晒我都萛係一隻資深既小圖虫嘛:-)
1 2 3 4 5 

返回主題版面