Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-25-05, 03:19 PM   #1
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
[GC]NARUTO -激闘忍者大戰!4- [發售中]

激忍4公式網站
http://www.tomy.co.jp/gamesoft/gekinin4/

來源: V JUMP 次號予告
照片提供: Misaki Taro

此篇文章於 11-17-05 11:08 PM 被 neo2046 編輯。
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-05, 03:31 PM   #2
pmk
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2002
終於有新作,希望唔好又格鬥啦,似ps2就出果隻咁玩法就好
pmk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-05, 03:40 PM   #3
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:
作者: pmk
終於有新作,希望唔好又格鬥啦,似ps2就出果隻咁玩法就好
冇咩可能唔係格鬥
呢隻野銷量一集比一集高,上集銷量有成40萬
所以應該唔會轉型
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-05, 04:30 PM   #4
GP03D

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
i want RPG or ARPG!

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-05, 06:02 PM   #5
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
之前o個幾集已經玩到悶了
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-05, 08:03 PM   #6
elmond
God of Gamer
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
naruto格鬥要多人玩先正,不過希望有新元素

舊 07-25-05, 08:52 PM   #7
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
2集 到 3集既轉變太小, 的確有小小失望
望佢有多d其他野玩啦, 極力要求佢加 月光疾風 , 兜 , 靜音 同 鬼餃

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-05, 12:29 PM   #8
不死game神
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
我都希望唔好再出格鬥住,因為三集都差唔多,我儲晒都未玩過,試過一兩下就收埋了,玩動作就好

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-05, 04:18 PM   #9
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

○GC
2005年秋 ファミコンウォーズ新作
2005年冬 NARUTO-激闘忍者大戦!4-
今冬 ゾイドフルメタルクラッシュ

○DS
2006年 ポケットモンスターダイヤモンド パール
舊 08-03-05, 04:20 PM   #10
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

好無奈
年尾又要預定入呢隻同埋zelda...

大乱闘X
舊 08-03-05, 05:13 PM   #11
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

玩到第二集都夠,
不過仲肯係GC出Game都算比面,
真係估唔到出到四集咁多。

舊 08-03-05, 05:22 PM   #12
elmond
女權主義信奉者

不過加多d人la......

舊 08-03-05, 05:28 PM   #13
seed2005

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:
作者: cancerman
玩到第二集都夠,
不過仲肯係GC出Game都算比面,
真係估唔到出到四集咁多。
上集銷量有成40萬,仲高過PS2個隻
唔通有錢唔賺咩
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-05, 05:56 PM   #14
不死game神
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
希望有大突破啦,我買左3集都覺得冇咩分別既=.=

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-05, 06:27 PM   #15
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

下期VJ講~

大乱闘X
舊 08-20-05, 06:29 PM   #16
elmond
女權主義信奉者

係wor
naruto 3 4p玩卡卡西係咪冇copy?

舊 08-20-05, 08:29 PM   #17
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: elmond
係wor
naruto 3 4p玩卡卡西係咪冇copy?
應該可以喎~
卡卡西開眼未? 第3集多左好多奧義copy唔到

大乱闘X
舊 08-20-05, 08:30 PM   #18
mano
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2004
有咩人可以加呢?

音忍4人眾, 呪印佐助

舊 08-20-05, 08:34 PM   #19
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: mano
有咩人可以加呢?

音忍4人眾, 印佐助
呢d唔講都會有
要加就加d特別d~
有4代目就正~~

大乱闘X
舊 08-20-05, 09:45 PM   #20
elmond
女權主義信奉者

引用:
作者: 小恐
應該可以喎~
卡卡西開眼未? 第3集多左好多奧義copy唔到
開左
後a好像只會閃到後面

舊 08-21-05, 07:17 PM   #21
mano
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2004
唔知係唔係跟tv版進度呢?

會唔會有第二部0既人設(有就必買)

舊 09-04-05, 11:03 PM   #22
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

http://www.jeux-france.com/news12172...-gamecube.html

舊 09-09-05, 03:03 AM   #23
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

ナルト激闘忍者大戦4 11月 トミー
アニメにそった展開、音忍5人衆他劇場版2作品からも参戦キャラあり。
スリーマンセルの合体攻撃だけではなく、奥義を合わせた超絶奥義など新要素も満載。
舊 09-09-05, 08:11 PM   #24
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

d 音忍 同 佐助 睇黎都會係 ↑+ X 去變狀態2...
開P佳品~~

原來第3集既內容已經用盡一隻8 cm DVD容量
希望佢刪除緊D人物吧, 水木呢D真係阻住哂, 又貴...~.~"

大乱闘X
舊 09-09-05, 08:19 PM   #25
elmond
女權主義信奉者

引用:
作者: 小恐
d 音忍 同 佐助 睇黎都會係 ↑+ X 去變狀態2...
開P佳品~~

原來第3集既內容已經用盡一隻8 cm DVD容量
希望佢刪除緊D人物吧, 水木呢D真係阻住哂, 又貴...~.~"
瑞木同依留加重疊哂,真係冇咩用,不過tv被好似勁左好多
赤丸同烏鴉要刪la,牙同勘牢琥有新招,佢地唔好再單獨出現了.....
不過其他人個個都好勁,冇咩邊個想唔用,希望任天堂幫手壓縮la

論壇跳轉

現在的時間是 09:54 PM

手機版 | APP版