Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
H-GAMEの部屋>關於bible black
鬼太郎-B12 08:52 AM 06-22-02
我好鍾愛這game喔````
有誰可寄些cg給我
謝謝
鬼太郎-B12 09:02 AM 06-22-02
剛看到版規sorry
那who可以告訴我那有BIBLE BLACKㄉcg圖
和GAMEㄉ借紹ㄚ????
還有水貨大哥你那是BIBLE BLACK電話卡嗎?????
森原里美 02:32 AM 07-02-02
借個Topic用一下呢...
其實Bible Black正傳個度出左四集係咪未玩架? 我今日買左唻睇見個故事仲未玩的...
Peter Yu 12:23 PM 07-02-02
作者: :
Originally posted by 森原里美 :
借個Topic用一下呢...
其實Bible Black正傳個度出左四集係咪未玩架? 我今日買左唻睇見個故事仲未玩的...
四集係未完的
跟住無喇喇出外傳,一樣未完
森原里美 12:48 PM 07-02-02
Originally posted by Peter Yu :

四集係未完的
啊, 明白。 謝謝你。
唔知幾時先出第五集呢, 佢個網頁又冇講... 唯有等下...
彩子 01:40 PM 07-02-02
Originally posted by 森原里美 :
啊, 明白。 謝謝你。
唔知幾時先出第五集呢, 佢個網頁又冇講... 唯有等下...
個網反而有題過o下隻外傳第二集...
唔知佢會唔會等到外傳出晒先出返第五集....

點都好總之唔好學同窗會o甘樣爛尾法就好喇......
森原里美 12:40 AM 07-03-02
Originally posted by 片桐彩子 :

個網反而有題過o下隻外傳第二集...
唔知佢會唔會等到外傳出晒先出返第五集....

點都好總之唔好學同窗會o甘樣爛尾法就好喇......
呢個可能性都唔可以排除呢...
當年既同窗會令我極為失望啊...
另外同窗會Again出OVA呢, 好似係一個女角一集嗎? 今期PC Angel有講, 但我仲未睇...
彩子 09:35 AM 07-03-02
無錯~~!!
今集先係小早川瑞
下集到若林鮎
跟住唔會再出.......
因為全套 again 只得兩集.......

森原里美 12:07 PM 07-03-02
Originally posted by 片桐彩子 :
無錯~~!!
今集先係小早川瑞
下集到若林鮎
跟住唔會再出.......
因為全套 again 只得兩集.......
只得兩集嗎? 不打緊啊, 瑞穗同鮎都係裡面最喜愛既角色呢。
|0| 12:01 AM 10-23-02
■待望 OVA 「Bible Black」 本編復活!第五章・黒晩餐、12月25日決定!同時 「月陽炎第二夜」 原作第2弾 「女教師」
kog 03:40 AM 10-23-02
Originally posted by Peter Yu :

四集係未完的
我覺得正傳好睇過外傳好多.
小昭Teddy 10:39 AM 10-23-02
我只係有睇動畫....仲要係外傳....lol
kog 03:10 PM 10-23-02
Originally posted by 小昭Teddy :
我只係有睇動畫....仲要係外傳....lol
我都係只有睇動畫,正傳好睇好多,(1.2集)最好睇,第3集開始差d.....
同埋...星際有無格...1碟兩集(足版)...得頭兩集.
Pandahahaha 04:34 PM 10-24-02
bible black中文係唔暗黑聖經ar
好實昭博 12:48 AM 10-25-02
YES!
Rv250 01:02 AM 10-25-02
唔係叫黑魔術學園咩?
睇老番係咁叫
|0| 01:14 AM 10-25-02
"黑魔術學園"係第一集title黎咋...

"Bible Black"係指果本黑魔術原文書
Pandahahaha 09:21 AM 10-25-02
我要佢可以嫁御神的力量
小昭Teddy 11:36 AM 10-25-02
我要果d女角....lol
|0| 01:55 PM 10-25-02
Originally posted by Pandahahaha :
我要佢可以嫁御神的力量
只係同惡魔訂下契約咋
flydargon 05:26 PM 10-26-02
Originally posted by |0| :

只係同惡魔訂下契約咋
上床力量
owlhenry 05:08 AM 10-27-02
Originally posted by flydargon :

上床力量
一晚"勁砌"十次.....

流浪暴魔 11:10 AM 10-27-02
Originally posted by owlhenry :

一晚"勁砌"十次.....
十.....次?
同惡魔訂下果D契約會唔會有反效果架?......可能變得一晚"勁砌"十吓咋喎!
小昭Teddy 11:13 AM 10-27-02
十次咋.....我想要伊頭家果種連砌一日唔停都仲得果種能力....lol
流浪暴魔 11:14 AM 10-27-02
伊頭家??????
1 2 

返回主題版面