Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
體育版>說實話
koyasu 12:36 AM 06-19-02
我很憎d人因為民族主義而支持自己國家隊,還要在那邊痛哭流涕
平時睇波又唔見他們,一有世界盃,呢d人就起哄,扮哂專家!
烈火戰車 12:38 AM 06-19-02
因為今年世界盃在有線,,,以前可以在家看
。一。 12:40 AM 06-19-02
我更加憎o個o的因為民族主義而一味講廢話o既所謂講波佬
搖搖 12:42 AM 06-19-02
比人炒4 egg都叫光榮...虧佢地講得出口....
RX-93 03:17 AM 06-19-02
因為d契契成日拎黎同沙地比嘛(沙地食左8蛋)
StevenLeong 07:09 AM 06-19-02
作者: :
Originally posted by koyasu :
平時睇波又唔見他們,一有世界盃,呢d人就起哄,扮哂專家!
讚成

個班正擦鞋王
koyasu 08:04 AM 06-19-02
我發覺又有d人羸波就話羸波那隊打得好,輸波那隊就話打得唔好,食蕉啦!
老野一個 10:15 AM 06-19-02
中國明明係打得差仲要讚

Originally posted by 泰坦斯兵 :
因為今年世界盃在有線,,,以前可以在家看
關呢個topic咩事?
張飛後代 11:08 AM 06-19-02
Originally posted by RX-93 :
因為d契契成日拎黎同沙地比嘛(沙地食左8蛋)
我話係同荷蘭比就真
某F 12:04 PM 06-19-02
平時睇波又唔見他們,一有世界盃,呢d人就起哄,扮哂專家!<=呢句同意

因為民族主義而支持自己國家隊<=呢個係正常表現,所以唔同意
搖搖 01:49 PM 06-19-02
Originally posted by 某F :
因為民族主義而支持自己國家隊<=呢個係正常表現,所以唔同意
咁我咪好唔正常....!?
koyasu 03:25 PM 06-19-02
係好多人都好唔正常:loco:
JASUGUN 05:58 PM 06-19-02
Originally posted by koyasu :
呢個絕對係正常現象,唔係世界盃邊會有咁好氣氛??
我本身其實都對民族主義呢樣野有d抗拒,
但係世界杯就唔同講法...
楊威利 06:17 PM 06-19-02
Originally posted by JASUGUN :

呢個絕對係正常現象,唔係世界盃邊會有咁好氣氛??
我本身其實都對民族主義呢樣野有d抗拒,
但係世界杯就唔同講法...
冇錯,但冇民族主義場波就冇甘好睇
t-cup 07:11 AM 06-20-02
我覺得有民族情懷, 係咁o架喎

中國 對 巴西, 雖然明知輸硬, 但心想都希望 中國 有力一戰~~ 等於 賀歲杯, 我都支持~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 港聯, 柴台中國

anyway, 哩o的大型比賽, 全部人都睇, 識波唔識波都好, 當然一份情, 都希望自己所屬o既國家鸁出比賽的
koyasu 02:41 PM 06-23-02
PUSH!
炎尾燃 03:17 PM 06-23-02
中國俾人三場波數九粒?齯H都話踢得好,到中國出局就捧日本,日本出埋局就捧南韓,呢?齯H好正。
子貓物語hihi 03:18 PM 06-23-02
人地鐘意咩球隊都有自由.唔怪得人
楊威利 06:31 PM 06-23-02
我好憎d人冇民族意識
。一。 09:22 PM 06-23-02
有民族意識唔代表要睜大眼講大話,做旁述時一路講廢話黎抬高自己國家喎
魚伕 12:30 AM 06-24-02
做旁述應該公正,唔應該偏幫
某F 03:39 AM 06-24-02
搞清楚一點,偏幫唔等如支持
koyasu 08:58 AM 06-24-02
搞清楚一點,偏幫唔等如支持
喂,這位兄台,不要混淆概念
魚伕 12:31 PM 06-24-02