Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
體育版>馬甸尼...
boy 10:35 PM 06-18-02
唉....最後一次世界杯啦....
估唔到咁就...
cinimod 10:39 PM 06-18-02
以後衛計,都未必話得埋,你睇馬圖斯〔好似90年左右以前意大利都有個好大年紀既清道夫,唔記得叫乜名〕...
RX-93 10:39 PM 06-18-02
馬甸尼都真係老喇,今屆都冇乜表現
boy 10:41 PM 06-18-02
作者: :
Originally posted by cinimod :
以後衛計,都未必話得埋,你睇馬圖斯〔好似90年左右以前意大利都有個好大年紀既清道夫,唔記得叫乜名〕...
佢退出國家隊,唔踢啦...
雙星 10:45 PM 06-18-02
Originally posted by boy :

佢退出國家隊,唔踢啦...
心目中最佳左閘
搖搖 10:48 PM 06-18-02
Originally posted by cinimod :
巴里斯?
boy 10:50 PM 06-18-02
意大利將會進入青黃不接的時期...
cinimod 10:51 PM 06-18-02
係巴里斯啦!thanks!有無人知佢最隻打世盃果年幾歲?

馬甸尼佢好似話過要破馬圖斯個紀錄,只要佢keep到某個水平,無話有野無可能的,不屆至算啦。
老野一個 10:51 PM 06-18-02
冇晒活力la
生瘦彈弓人
boy 10:55 PM 06-18-02
係巴里斯啦!thanks!有無人知佢最隻打世盃果年幾歲?

馬甸尼佢好似話過要破馬圖斯個紀錄,只要佢keep到某個水平,無話有野無可能的,不屆至算啦。
巴里斯37歲(1997年)已經掛靴..
即係94年係佢最後一次世界杯(33歲)..
搖搖 11:00 PM 06-18-02
意大利將會進入青黃不接的時期...
點會青黃不接呀~?
意大利d新人好勁wow~
近幾介u-21 euro cup好似佢地掃哂
我擔心既係意大利d球會少用d新人
埋沒左佢地d天份咋~
boy 11:05 PM 06-18-02
Originally posted by 究極之普通人 :
點會青黃不接呀~?
意大利d新人好勁wow~
近幾介u-21 euro cup好似佢地掃哂
我擔心既係意大利d球會少用d新人
埋沒左佢地d天份咋~
馬卡朗尼,雲度拿重未夠班...
後防小簡又唔係勁...

得個派路...邊得呀
搖搖 11:13 PM 06-18-02

馬卡朗尼,雲度拿重未夠班...
後防小簡又唔係勁...

得個派路...邊得呀
但係都未至於青黃不接ma~
起碼佢地4年後仲有d 25~29歲既球員用
應該等到既~:cwm18:
sugihara 11:18 PM 06-18-02
卡斯辛奴,馬利斯卡,比基......隨手都執到一堆喎...
某F 01:10 AM 06-19-02
你真係當班無入選班球員流ga?

返回主題版面