Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 
體育版>請入來簽個名, 支持下最後個兩支亞洲球隊 ~!
楊威利 07:06 PM 06-12-02
為日本同韓國打氣 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

加油 !!!!!!!!!!!!!!!!!!日本!!!!!!!!!!!!!!!!!

天皇,萬歲!!!!!!!!!!!!!:-) (好似冇乜關係 )
。一。 07:21 PM 06-12-02
一路我都好支持呢兩隊架啦~:-)
星野豪豬 08:30 PM 06-12-02
日本:-) :-) :-)
neo2046 08:41 PM 06-12-02
我支持中國.......
唔係,我支持日本
BARRY 09:43 PM 06-12-02
我支持日本,但係絕對唔支持天皇
mudhole 09:48 PM 06-12-02
支持日本!!!支持日本!!!支持日本!!!支持日本!!!支持日本!!!!!!~~~:-) :-) :-)
自護軍司令 10:19 PM 06-12-02
支持多両野日本隊:-)
老野一個 10:34 PM 06-12-02
日本:-) 天皇:-)
侵華:-)
HEI 11:37 PM 06-12-02
支持支持支持
RX-93 11:38 PM 06-12-02
南韓加油,日本努力!!!
誘肉毛球 11:49 PM 06-12-02
我的第二最愛日本..

加油!
祝稻本潤一下場梅開二度!:-)
Hitomi 12:11 AM 06-13-02
兩隊都支持~:-)
最好齊齊入埋4強→如果真係得已經好好好厲害~
samug 12:29 AM 06-13-02
南韓隊我一定支持:-) 日本隊ma.....唔好意思我唔希望佢入到16強:-)
Kojiro Fuuma 06:27 PM 06-13-02
楊威利~
呢個似係你私人ARK POST TOPIC多過簽名聲援支持亞洲隊啵!:-)
搖搖 06:37 PM 06-13-02
我都支持一下先~(唔好當我ark post呀~)
cloud 07:41 PM 06-13-02
日本加油呀!!入8強~korea D人就不太識,but also加油!!!!:-)
11:25 PM 06-13-02
日本努力!!!
18號 11:37 PM 06-13-02
潛艇基地各船員認為總決賽會係 日本 VS 韓國 :-):-)
楊威利 11:42 PM 06-13-02
作者: :
Originally posted by 18號 :
潛艇基地各船員認為總決賽會係 日本 VS 韓國 :-):-)
我希望係:-)
RX-93 02:27 AM 06-14-02
如果真係d賭波莊家笑到傻呀.:glee:
龍寶寶 11:30 AM 06-14-02
咦!點解我唔知架:-) 不過點都好,都支持:-)
楊威利 06:17 PM 06-14-02
好野,日本入16強!!!!!!!!!!!!!!
天皇,萬歲!!!!!!!!!!!!!
楊威利 09:49 PM 06-14-02
亞洲足球終於吐氣洋眉!!!!!!!!!!!
好野韓國!!!!!!!!!!!!!:-)
mudhole 10:34 PM 06-14-02
日本可以首名出線實在係太好la~~~
開心到震ar~~~:-) :-) :-)
Legends 12:04 AM 06-15-02
我都支持日本.
不過唔知如果日本不幸出局,唔知足小漫畫會唔會跟住完呢?:-)
1 2 3 

返回主題版面