Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
日本動漫畫討論版>板垣恵介「範馬刃牙」新シリーズが3月20日始動!
機動盜賊首領-電 11:02 PM 01-31-05
估唔到...郭春城咁快俾人埋單 :-) 仲諗住海皇之子會有幾勁添 :-)
黑咪 破壞大王 12:13 AM 02-01-05
作者: 機動盜賊首領-電:
估唔到...郭春城咁快俾人埋單 :-) 仲諗住海皇之子會有幾勁添 :-)
只用了兩秒!!!:-)
刃牙兩秒內打了兩拳同踢了一腳次次都中人下巴:-)
老海王仲話要一人一殺...
香港版出咗???:-)(又要破財):-)
月牙火介 12:17 AM 02-01-05
奧里巴完全屈機,睇完好無言....
機動盜賊首領-電 12:20 PM 02-01-05
作者: 黑咪 破壞大王:
只用了兩秒!!!:-)
刃牙兩秒內打了兩拳同踢了一腳次次都中人下巴:-)
老海王仲話要一人一殺...
香港版出咗???:-)(又要破財):-)
港版出左.
最攪笑係作者透露烈海王取材自台灣個d司機.笑爆 :-)
機動盜賊首領-電 12:21 PM 02-01-05
作者: kofire:
奧里巴完全屈機,睇完好無言....
佢用咁先進既健身器材.邊夠佢黎呀. :-)
KIM 12:33 PM 02-01-05
原來24出左?
黑咪 破壞大王 03:24 PM 02-01-05
同直升機闘力:-) ...
HEAD_HUNTER 06:18 PM 02-01-05
同直升機闘力:-) ...
連勇次郎都估計錯誤,睇嚟安賽因真係同勇次郎差唔多級數 :-)
月牙火介 01:07 AM 02-02-05
作者: HEAD_HUNTER:
連勇次郎都估計錯誤,睇嚟安賽因真係同勇次郎差唔多級數 :-)
睇咁耐第一次見勇次郎認同一個人,兩條友應該真係有得打.

其實我想知傑克幾時先再出場 :-)
機動盜賊首領-電 01:08 AM 02-02-05
最強vs最free.
月牙火介 01:09 AM 02-02-05
勇次郎:"學學吧...刃牙."
刃牙:"xo+@#=" :-)
HEAD_HUNTER 07:40 AM 02-02-05
勇次郎:"學學吧...刃牙."
刃牙:"xo+@#=" :-)
勇次郎:「你要用心烹調,只要是美味的我就會吃」 :-)
刃牙:「 :-)
HEAD_HUNTER 07:41 AM 02-02-05
睇咁耐第一次見勇次郎認同一個人,兩條友應該真係有得打.

其實我想知傑克幾時先再出場 :-)
我更加想睇到花山登場,比較期待「打架大師」VS安賽因 :-) b
himmy 08:56 AM 02-02-05
話時話,咁多套格鬥漫畫中,勇次郎會否係最勁o個個?
HEAD_HUNTER 10:49 AM 02-02-05
作者: himmy:
咁又未必,仲有一個「江田島平八」呢~~~~兩個傳說般人物 :-)
黑咪 破壞大王 12:27 PM 02-02-05
刃牙:「勇次郎,你對鬥爭有什麼看法」

勇次郎:「就像吃一道高級的料理一樣!」

刃牙:「...」

勇次郎:「在鬥爭中說友情只是和在道高級料理上加上蜂蜜而已! 這是不必要的不純物!!!!」

刃牙1時已經說過的東西:-)

勇次郎:「你要用心烹調,只要是美味的我就會吃」 :-)
刃牙:「 :-)
對勇次郎他來說鬥爭就是美味的高級料理,
上面這句話的意思是「只要你用心磨練,夠強的話,我就一定同你打」
HEAD_HUNTER 06:59 PM 02-02-05
對勇次郎他來說鬥爭就是美味的高級料理,
上面這句話的意思是「只要你用心磨練,夠強的話,我就一定同你打」
呢句我當然知啦,食人魔喎~~~~有名你叫架嘛 :-)
黑咪 破壞大王 11:26 AM 02-05-05
咁又未必,仲有一個「江田島平八」呢~~~~兩個傳說般人物 :-)
看完曉!!男塾第9期...
我可以說一句:「最強的絕對是那個已經超越世上一切常理的怪物!!!」
elmond 04:33 PM 02-08-05
汗......=.="
今天無聊買左番黎黎,6期用左個半鐘睇完
本來想參考下d格鬥場面,不過........佢d畫都唔係太o岩比例
不過都看得過應該會繼續追
想問是否有2部?
黑咪 破壞大王 04:37 PM 02-08-05
作者: elmond:
汗......=.="
今天無聊買左番黎黎,6期用左個半鐘睇完
本來想參考下d格鬥場面,不過........佢d畫都唔係太o岩比例
不過都看得過應該會繼續追
想問是否有2部?
你講的是邊套???
elmond 05:19 PM 02-08-05
刃牙II :-)
陸奧 貴志 07:06 PM 02-08-05
作者: himmy:
唔好講龍珠喇,你當拳四郎死架 :-)
elmond 08:46 PM 02-08-05
作者: 陸奧 貴志:
唔好講龍珠喇,你當拳四郎死架 :-)
我也認為他是地上最強格鬥家 :-)
黑咪 破壞大王 11:41 AM 02-09-05
作者: elmond:
我也認為他是地上最強格鬥家 :-)
隻怪物有沒有穴位都成問題,
北斗神拳分分鐘冇行.

拳四郎掉佢上太空冇太空衣都可以在太空游泳同給太空船拉回去地球突入大氣圈唔死得之後仲可以游水游番去日本先算.
elmond 02:55 PM 02-09-05
隻怪物有沒有穴位都成問題,
北斗神拳分分鐘冇行.

拳四郎掉佢上太空冇太空衣都可以在太空游泳同給太空船拉回去地球突入大氣圈唔死得之後仲可以游水游番去日本先算.
如果只話閉氣,拳四郎一定唔會輸
如果掉上太空........地球人應該不能生存,是關沒太空衣的情況下,在太空會瞬間爆開 :-)
所以仍是地上最強格鬥家
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面