Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
體育版>今晚無線對話..
URA 02:16 AM 06-10-02
李: 唔知阿叔你點睇呢?

叔: 咩野點睇呀?

李: 即係以你講波o既經驗, 你點睇呢?

叔: 係唔係講得先!

李: 你講呀...

叔: 講波一定要中肯,好就好,差就差,如果唔係就註定失敗.一定失敗!

人地踢得好, 點好; 人地踢得差, 要話埋比人聽點差.

你一咪話人屎波冇用架, 你要識教埋人地點踢, 一味讚一味彈係冇用既

菜: 阿叔今日教住咁多先啦, 唔係到時o個便 D 收線高過我地呀

叔: 你有冇睇尋晚o個場呀?

人地話卡樂斯射得靚? 我話江津守得差

唔係卡洛斯射得靚﹐係江津(龍門)屎~~ [拉長加震音]

人地人牆已經封死三份二個龍門﹐你江津都收唔到餘底個龍門個波﹖
你話係唔係屎呀~~[拉長加震音]

如果個波係高過人牆入左﹐就係靚波

李: 阿叔唔好講住, 一路睇片一路講

叔: 比我講多句先,我地呢便D 講波佬呀, 加加埋埋踢左百幾年波喇!

李: 係...

叔: 假架!

紅血人 02:38 AM 06-10-02
浦島景太郎你錄左架
咁長盡o既
URA 03:00 AM 06-10-02
http://marklui.net:8845/0609-marklui.net.rm
昏迷童子Sleepy 03:00 AM 06-10-02
一定要save低先
簡直係世紀經典
紅血人 03:11 AM 06-10-02
作者: :
Originally posted by 浦島景太郎 :
http://marklui.net:8845/0609-marklui.net.rm
睇唔到
URA 03:11 AM 06-10-02
http://marklui.net:401/0609-lumcc.rm
reuploaded!
紅血人 03:14 AM 06-10-02
http://marklui.net:401/0609-lumcc.rm
reuploaded!
唔該晒
URA 03:15 AM 06-10-02
Originally posted by 紅血人 :

唔該晒
fast save it!
紅血人 03:16 AM 06-10-02
fast save it!
finish
老野一個 03:26 PM 06-10-02
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
串得好

誘肉毛球 05:59 PM 06-10-02
再來!

http://www.soccer333.com/0609.rm
小嘉 08:03 PM 06-10-02
阿叔更呀
chun chun d d 08:13 PM 06-10-02
可能今年世盃冇上屆搵咁多銀,所以阿叔咁鬼"興"~
chunyu 09:47 PM 06-10-02
Originally posted by chun chun d d :
可能今年世盃冇上屆搵咁多銀,所以阿叔咁鬼"興"~
哈哈~~~有少少咁o既關係啦 , 仲有班友又真係愛國得滯..............抵鬧!!!
samug 10:23 PM 06-10-02
老馬有火 阿叔勁呀
人仔貓 10:23 PM 06-10-02
只要係真正懂得欣賞足球樂趣既球迷,
對四年一度,本來理應超級精彩既世界盃
就咁俾有線既超唔專業評述糟蹋,
任何一個都會異常憤怒!
越鐘意睇波既就越慶!

佢地每次完左比賽,
永遠唔會計下各隊最新既積分形勢,
下場對邊隊,是否一定要贏波先出倒線等
這些球迷好基本想知道既資料,
而係即刻玩有獎遊戲……

都係果句,
如果我晌有線錄影廠現場睇波,
我諗我會忍唔住當場小佢!
chun chun d d 10:37 PM 06-10-02
咁又係...

我睇中國隊VS巴西個場,

真係想熄鬼0左聲佢,

係咁講中國隊點好點好,煩那到呀!

講真,我又唔係唔鐘意中國隊.......

但巴西打得幾好,佢又唔讚~一味講中國好~挑~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:hrmph:
孫武 10:38 PM 06-10-02
阿叔講得真好
FOOL 03:59 AM 06-11-02
Originally posted by chun chun d d :
咁又係...

我睇中國隊VS巴西個場,

真係想熄鬼0左聲佢,

係咁講中國隊點好點好,煩那到呀!

講真,我又唔係唔鐘意中國隊.......

但巴西打得幾好,佢又唔讚~一味講中國好~挑~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:hrmph:
巴西後防打得好有守準,級數同中國差唔多(一樣鬆散)
t-cup 06:50 AM 06-11-02
chun chun d d :

巴西.. 我眼見精華唔叫好好, 衰o的講句 "談笑用兵" 都數你 中國 4 粒

至於 中國, 無可否認有進步, 但評述就唔應該有立場~~ 想當年 阿叔 好鍾意 德國, 都 "愛之深, 責之切", 亦唔會乜都話 德國 好~~~ 雖然, 我國 足球隊首次入世杯, 但好就讚, 唔好就彈, o岩! 好過交去無人地帶都話搓空

不過下次 無線 播, 唔該我唔想見到 阿叻, 志偉 (矮o的果個), 阿倫 果o的唔多識波o既球迷~~~
。一。 01:32 AM 06-12-02
我睇巴西對中國o個場真係差o的聾
有線o個條友係咁o係度嗌爆咪
校細聲左都勁嘈勁乞人憎
你支持自己國家隊係o岩
我都支持中國隊
但係你收得人錢做得呢個post就好應該有返呢個post 既立場
就係中立評論場波
一味o係度嗌咩中國隊加油,咩響受場波,咩中國隊贏晒
呢o的野我真係完全頂唔蒲
差o的俾佢激到爆頭
cloud 07:09 PM 06-12-02
如果O吾係要EXAM,我晚晚都可以睇升級戰線~~阿叔=搞笑+好野!!勁呀!!

返回主題版面