Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手提遊戲機討論版>越黎越少正版GBA GAME賣...
tylau 03:55 PM 02-18-03
唉... 就算賣正版既地方都少左好多GAME...

大家去邊度買?

唔想去好景, 好貴.
咭咭王子(一V一)p 04:25 PM 02-18-03
返學近,故去188
不過都有去則魚涌萬利
DQGUNDAM 05:05 PM 02-18-03
灣仔188
chiming 12:38 AM 02-19-03
我想買都買唔到啦.....
failing得一間,仲要大作sa有...
上水又係得一間,但就貴到......
上水個間買隻WE5$420......
t-cup 07:13 PM 02-19-03
唔識o者.. 其實好多舖頭都有

大家支持正版啊 (否則冇正版買, 大家只喊得一句句)
07:59 PM 02-19-03
黃金買正版好似得寶源、egame、星星=_=
大覺屋師真 08:24 PM 02-19-03
作者: :
Originally posted by chiming :
我想買都買唔到啦.....
failing得一間,仲要大作sa有...
上水又係得一間,但就貴到......
上水個間買隻WE5$420......
上水果間唔係賣翻版架咩?
八仙果 03:25 AM 02-20-03
我都覺得係,
真係越來越少正版的 GBA 遊戲,
盜版就周圍都係 ...... (無奈)

另外,
我多數會在灣仔 188 買。
hk_boy 05:27 PM 02-20-03
供求問題~!!無計~
663 05:59 PM 02-20-03
宜家出左D Flash card
翻版都唔洗買
自己燒比自己 (成日燒野比人比自己,真係大吉利是)
★☆無 敵☆★ 06:03 PM 02-20-03
Originally posted by 663 :
宜家出左D Flash card
翻版都唔洗買
我成日燒碟個woo...
最強幻象 06:16 PM 02-20-03
可惜
Misaki Taro 06:35 PM 02-20-03
先達2/F << TT shop >>
咭咭王子(一V一)p 08:04 PM 02-20-03
先排新年我唔敢講...特別o係ar婆屋企
(一講實俾人鬧足半粒鐘)
★☆無 敵☆★ 09:27 PM 02-20-03
Originally posted by card_captor :
先排新年我唔敢講...特別o係ar婆屋企
(一講實俾人鬧足半粒鐘)
中國人係咁架啦,避"機"下好!!
663 02:35 AM 02-21-03
新年緊係唔講
比人鬧事少﹐無利是先大鑊嘛
所以我講“burn"/"抄"
咭咭王子(一V一)p 11:25 AM 02-21-03
新年緊係唔講
比人鬧事少﹐無利是先大鑊嘛
所以我講“burn"/"抄"
我改口講"copy"
t-cup 01:36 PM 02-21-03
八仙果:

屋企o的 games o向哩幾處買, cyberzone, bic boi, 先達頂樓, 星人, 好景肥婆, 188 dreamstore.. 其他冇記錯應該就冇的

返回主題版面