Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-06-17, 10:05 PM   #851
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
1000場keep住打好快就有啦
又唔係趕住拎隻杯
真正新手我諗打1000場都仲係新手

我對於咁多人搵中文版表示震驚
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 10:37 PM   #852
sck01
Junior Member

註冊日期: Nov 2012
引用:
作者: ayane123 查看文章
有得選1VS1架喎
我都正係見到隨機1ON1,600COST
但係我打左5-6場...全部都係新手
電腦都勁好多好多
希望係因為好彩啦,有時正係想1打1練下
sck01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 10:38 PM   #853
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
中文版多人買好正常, 除非係強國語配音
同好多人都用返香港psn, 我自己都係, 所以特典同天狼個code都用唔到...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 11:00 PM   #854
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
不過用hk psn 同 jp psn分別好大

hk近乎無場 加大量地雷,初心者

要玩轉返JP PSN 吧

舊 07-06-17, 11:11 PM   #855
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
地雷都算

個個8MB寬頻,仲差過BETA

舊 07-06-17, 11:11 PM   #856
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

唔係開個日本psn(唔駛plus)就可以入code拎dlc?
舊 07-06-17, 11:21 PM   #857
Suika
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
入房勁多紅黃跟本打唔到
直接玩2打2快好多
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 11:25 PM   #858
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
搞乜對戰一定要4個人....想同個friend 2人打下練習都開唔到....

Casual 就有1 on 1, 不過係隨機對手 

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 11:28 PM   #859
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: Sar8 查看文章
地雷都算

個個8MB寬頻,仲差過BETA
我有個fd住長洲用緊呢啲幾mb歡貧
上個禮拜佢仲諗緊喺出面租間工廈
每晚收工上去打幾粒鐘先返長洲
舊 07-06-17, 11:51 PM   #860
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: ビスケット 查看文章
我有個fd住長洲用緊呢啲幾mb歡貧
上個禮拜佢仲諗緊喺出面租間工廈
每晚收工上去打幾粒鐘先返長洲
壕NT

舊 07-06-17, 11:55 PM   #861
nqm
Junior Member

註冊日期: Jan 2014
PSN  IDnqm1104
有無勇者練EPYON?今集好似重難埋身
nqm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 12:01 AM   #862
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
勁到喊WO

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 12:16 AM   #863
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
我話過
PS4最偉大既地方
就係可以錄片

試版唔比錄
估唔到連正式版都唔可以錄
我明架, 因為你都知你果堆replay係執左位丫嘛
NBGI, 不愧為我最討厭既game廠

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 12:21 AM   #864
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
The0 好勁(assist

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 12:37 AM   #865
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
唔比錄片
我覺得係因為NBGI都怕左班動物園,
所以連通訊內容都唔可以自己寫

舊 07-07-17, 12:55 AM   #866
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
我話過
PS4最偉大既地方
就係可以錄片

試版唔比錄
估唔到連正式版都唔可以錄
我明架, 因為你都知你果堆replay係執左位丫嘛
NBGI, 不愧為我最討厭既game廠
GBON果陣已經無得錄la wo

舊 07-07-17, 12:57 AM   #867
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
Ranking mode出左未?

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 01:30 AM   #868
LonelyBlue
Ultimate Gamer

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
唔比錄片
我覺得係因為NBGI都怕左班動物園,
所以連通訊內容都唔可以自己寫

但每次打完都save replay?
邊度可以睇番replay?
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 01:34 AM   #869
LonelyBlue
Ultimate Gamer

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: nqm 查看文章
Epyon 你拎住把刀 樣下樣下都得 唔駛咁博
你無用下潛制同鞭先?
好高興佢有S
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 01:50 AM   #870
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

引用:
作者: ビスケット 查看文章
唔係開個日本psn(唔駛plus)就可以入code拎dlc?
原來日本psn入code後香港psn都用得, 依家先知...
咁真係無理唔買日限去食隻貴d既中文版

此篇文章於 07-07-17 02:02 AM 被 赤兵尉SETH 編輯。
舊 07-07-17, 01:53 AM   #871
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: nqm 查看文章
上位機黎架

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 02:00 AM   #872
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
但每次打完都save replay?
邊度可以睇番replay?
briefing room第四行

舊 07-07-17, 02:35 AM   #873
zero22
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
搞乜對戰一定要4個人....想同個friend 2人打下練習都開唔到....
我都覺得奇怪 以前都可以打住先
我上官網個問卷反映左

多D人反映 希望可以改善 問卷要用說明書個CODE 要做到
http://enq.bandainamcoid.com/pc/enq.php?id=gundam_v
zero22 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 03:10 AM   #874
阿魚

PSN  IDL_MajoR
今集除左多地雷之外, 仲有一大堆假藍回

舊 07-07-17, 05:46 AM   #875
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
操控好難和慢,ps3時明明什麼機体也好好操控,
現在衝前退後也好煩
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放全新行普版閃乱カグラ ESTIVAL VERSUS -少女達の選択-』 bryanlakers 買賣專區 0 03-27-15 09:23 AM
Final Fantasy Versus XIII丨具体的な解禁日も決まっておりまして、今はそこに向けて着々と準備をしております。 神祕人1號 電視遊戲討論版 1033 06-07-13 07:52 AM
[ETC]SD Gundam 新作年末發售預定 (冇圖冇詳情) neo2046 手提遊戲機討論版 0 08-01-05 05:49 PM
Capcom新作Gundam SEED(仮)予定2005年春推出 神祕人1號 街機遊戲討論版 80 11-23-04 02:47 PM
新作--Strike Gundam+我的小小收藏2+1 Asurada 收藏品討論版 16 11-26-03 10:42 AM

現在的時間是 06:14 PM

手機版 | APP版