Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-05-17, 05:35 PM   #701
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
睇返個歌List, 雞肋

舊 07-05-17, 05:35 PM   #702
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: Eclair 查看文章
随時過2日挿水
怕且聽日已經插緊
你估d鋪唔怕呢道嘆息之牆咩

舊 07-05-17, 05:41 PM   #703
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
插水都唔想買,費事續PSN plus
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 06:02 PM   #704
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
正式版介面多左幾首頹BGM, 但都係無勝利BGM
UI一樣更頹, 出擊畫面只係硬照式動畫
入game要再install十幾分鐘, 期間比兩隻cpu你打都唔整個教學
機體擊破加左物理演算, 死得更樣衰...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 07-05-17 06:10 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 06:09 PM   #705
ayane123
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
其實而家有DL賣,洗驚無貨同炒起
ayane123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 06:16 PM   #706
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: ayane123 查看文章
其實而家有DL賣,洗驚無貨同炒起
唔關DL事...奸商要炒咩都有藉口...
之前隻古惑狼都係咁炒...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 06:22 PM   #707
ayane123

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
唔關DL事...奸商要炒咩都有藉口...
之前隻古惑狼都係咁炒...
咁實體未由佢炒囉
你有正價LD買架
邊洗驚無貨
舊 07-05-17, 06:24 PM   #708
charcsc2000
J神哥

引用:
咁實體未由佢炒囉
你有正價LD買架
邊洗驚無貨
咁總有人喜歡儲實體既....
舊 07-05-17, 06:25 PM   #709
tidusxt
Junior Member

註冊日期: Apr 2016
引用:
咁實體未由佢炒囉
你有正價LD買架
邊洗驚無貨
其實好簡單

實game玩完放,無一舊,dl版無五舊
tidusxt 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 06:26 PM   #710
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: tidusxt 查看文章
其實好簡單

實game玩完放,無一舊,dl版無五舊
呢個真....話哂5舊水....萬一伏GAME就....
其實DL GAME真係方便唔駛換GAME...
有能力點都係買實體....借比人都易D啦...
舊 07-05-17, 06:28 PM   #711
ayane123

引用:
咁總有人喜歡儲實體既....
好在我前幾年玩過CAS後,對實體再無執着

唔買實體重可以慳好多地方

又唔洗受game鋪氣

此篇文章於 07-05-17 06:35 PM 被 ayane123 編輯。
舊 07-05-17, 06:38 PM   #712
seller
Junior Member

註冊日期: Oct 2010
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
正式版介面多左幾首頹BGM, 但都係無勝利BGM
UI一樣更頹, 出擊畫面只係硬照式動畫
入game要再install十幾分鐘, 期間比兩隻cpu你打都唔整個教學
機體擊破加左物理演算, 死得更樣衰...
聽到你咁講真係想skip呢集....實在太hea
seller 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 06:45 PM   #713
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
今次不是擔心炒,今次是擔心好唔好玩w

舊 07-05-17, 07:08 PM   #714
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
隻game係咪冇得set難度

setting得 制,聲,network

密達斯可以回strike, 打電腦就靠你了

此篇文章於 07-05-17 07:15 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 07:15 PM   #715
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: Kain 查看文章
插水都唔想買,費事續PSN plus
由手機版發出

此句為今日金句。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 07-05-17, 07:28 PM   #716
u864999
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 斯羅 查看文章
有無人知新HORI個隻大制做緊幾錢?thanks~

我自己買左依款$1080
不過我係之前訂定
現貨應該會貴少少

Sent from my iPhone using Gaforum
u864999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 07:29 PM   #717
STAN
Game Master

註冊日期: Mar 2004
請問有冇巴打知hori新大掣 pro. N邊度有and幾錢?

引用:
作者: u864999 查看文章
我自己買左款$1080
不過我係之前訂定
現貨應該會貴少少

請問邊度買

各機、変形開始!
行くぜ!ダブルオーフォメイシュン!
天下無敵のリアルロボット!ここに見参!!
俺たちが!!ガンダムだ!!!

此篇文章於 07-05-17 07:31 PM 被 STAN 編輯。
STAN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 07:33 PM   #718
winsonhei
三防

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDRX-78_GP-03
黃金冇哂限定,普通518
winsonhei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 07:35 PM   #719
u864999
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: STAN 查看文章
請問有冇巴打知hori新大掣 pro. N邊度有and幾錢?

請問邊度買

我自己就係藍田匯景買既
不過我見信和電氣同藍店都有賣 你可以去睇睇

u864999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 07:38 PM   #720
STAN
Game Master

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: u864999 查看文章
我自己就係藍田匯景買既
不過我見信和電氣同藍店都有賣 你可以去睇睇

唔該晒,去緊了

各機、変形開始!
行くぜ!ダブルオーフォメイシュン!
天下無敵のリアルロボット!ここに見参!!
俺たちが!!ガンダムだ!!!
STAN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 08:27 PM   #721
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
呢個真....話哂5舊水....萬一伏GAME就....
其實DL GAME真係方便唔駛換GAME...
有能力點都係買實體....借比人都易D啦...
我都係實體派,硬係唔中意DL版

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 08:53 PM   #722
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
求歡樂場

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 10:24 PM   #723
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
中文有冇限定版

我從使用 Tapatalk 的 F8332 發送

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 10:33 PM   #724
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
加埋得個40首bgm ........好多bgm 都好似無咩印象, 明明有睇過個套動畫
本身應該有既bgm 又無...........有人聲唱個d更加係小......................

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 10:40 PM   #725
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar

Download 版點樣pre download

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放全新行普版閃乱カグラ ESTIVAL VERSUS -少女達の選択-』 bryanlakers 買賣專區 0 03-27-15 09:23 AM
Final Fantasy Versus XIII丨具体的な解禁日も決まっておりまして、今はそこに向けて着々と準備をしております。 神祕人1號 電視遊戲討論版 1033 06-07-13 07:52 AM
[ETC]SD Gundam 新作年末發售預定 (冇圖冇詳情) neo2046 手提遊戲機討論版 0 08-01-05 05:49 PM
Capcom新作Gundam SEED(仮)予定2005年春推出 神祕人1號 街機遊戲討論版 80 11-23-04 02:47 PM
新作--Strike Gundam+我的小小收藏2+1 Asurada 收藏品討論版 16 11-26-03 10:42 AM

現在的時間是 05:37 PM

手機版 | APP版