Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-14-05, 02:03 PM   #1
kingtin1
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
幻想三國誌貳~發售中~~

有無人玩過第一集??宜家有第二集既試玩下賣啦~

此篇文章於 07-30-05 01:09 AM 被 kingtin1 編輯。
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-05, 11:06 PM   #2
御緣
Ultimate Gamer
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
我左買第一集都未爆,隻資料片都未買,不過都幾期待第2集

舊 04-15-05, 12:14 AM   #3
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
玩緊日文版....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-05, 09:03 AM   #4
kingtin1

尋日見倒竟然走左隻試版出黎,雖然只售20蚊,但都有d呃錢既感覺~
雖然係明呃,但我都買左.....XDXD
有無人買左?原來今集係一代既前傳~~
舊 07-09-05, 09:06 AM   #5
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
第一代既後傳..........

黃帝都打死左,唔通打盤古a

諗唔到仲有咩打,不過應該會買黎玩
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-05, 09:57 AM   #6
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: 小黑

唔知跟邊個ending開始玩
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-05, 10:01 AM   #7
小黑

引用:
作者: 摩亞
唔知跟邊個ending開始玩
最大問題係之前隻game連save 一齊del哂
舊 07-09-05, 12:42 PM   #8
kingtin1

引用:

唔係後傳喎~係前傳喎~
佢話今集係發生係1代既十年前~而且1代既主角都會登場,不過全部都係細路~
舊 07-09-05, 04:53 PM   #9
小黑

引用:
作者: kingtin1
唔係後傳喎~係前傳喎~
佢話今集係發生係1代既十年前~而且1代既主角都會登場,不過全部都係細路~
呀,睇錯tim
頭先放左工唔記得去睇下
舊 07-16-05, 02:11 PM   #10
kingtin1

雖然隻體驗版買左10日,但今朝先開黎玩,估唔倒2個鍾頭倒就完了(有2條伏線無玩到)....$20真係有d不值~~
感覺上主角既娘同"仙劍"裹李逍遙既嬸嬸是一樣果類人~
真係好期待正式版既來臨~~

PS:正式版好似係23/7出~

此篇文章於 07-16-05 02:18 PM 被 kingtin1 編輯。
舊 07-16-05, 11:11 PM   #11
小黑

上次問game鋪話最少20號
舊 07-18-05, 06:57 PM   #12
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
正式版幾錢?

雙日 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-05, 12:04 AM   #13
kingtin1

引用:
作者: 雙日
正式版幾錢?
多數$128~我記得第一集好似係128~~
舊 07-19-05, 12:35 AM   #14
小黑

引用:
多數$128~我記得第一集好似係128~~
淨係幻三先貴d
之前d絕代都係98$
舊 07-19-05, 12:40 AM   #15
kingtin1

引用:
淨係幻三先貴d
之前d絕代都係98$
係囉~都唔點解既~而且幻三出既時候已經係單機遊戲低迷既時候,都唔知點知點解佢會夠膽搏~~
舊 07-19-05, 12:44 AM   #16
小黑

引用:
係囉~都唔點解既~而且幻三出既時候已經係單機遊戲低迷既時候,都唔知點知點解佢會夠膽搏~~
但其實銷售量應該都唔差啦,而家反而對online game冇咩興趣
其實而家呢個時勢,中文rpg game已經買少見少
有幻三2出,都算係一件對熱愛rpg人仕既恩惠
舊 07-19-05, 12:54 AM   #17
kingtin1

引用:
但其實銷售量應該都唔差啦,而家反而對online game冇咩興趣
其實而家呢個時勢,中文rpg game已經買少見少
有幻三2出,都算係一件對熱愛rpg人仕既恩惠
台灣就真係唔差.....香港就唔知........~
而家d中文rpg真係得uj同softstar出既先敢買.......softworld出果d,真係非常
好似近期隻陸小x咁,平就平喇,但玩落真係非常之.............
所以128都值既~~
舊 07-22-05, 05:58 PM   #18
kingtin1

係官網果邊睇倒,普及版要29號先有,而且係限量發售~
.........好似有d唔係幾合"羅輯"..........
舊 07-30-05, 01:09 AM   #19
kingtin1

有無人今晚見倒有得賣?
舊 07-30-05, 10:12 AM   #20
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
有無人今晚見倒有得賣?
係官方討論區睇到, 香港漫畫展有攤位已經開始全港首賣
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-05, 09:24 PM   #21
Willow
Ultimate Gamer
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
作者: Leong
係官方討論區睇到, 香港漫畫展有攤位已經開始全港首賣

不過屯門仲未見有,
可能係漫畫展首賣掛

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-05, 09:30 PM   #22
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
死喇....連一都唔知玩到幾多....剛剛過左博望坡....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-05, 10:41 PM   #23
小黑

引用:
作者: 陸奧 貴志
死喇....連一都唔知玩到幾多....剛剛過左博望坡....
只可說,有排玩 唔改game的話 a
舊 07-30-05, 10:54 PM   #24
kingtin1

買左~不過,仲未有普及版,得限量版,$190~~
我唔知算唔算好彩,無訂都買倒~~
舊 07-30-05, 10:56 PM   #25
小黑

引用:
買左~不過,仲未有普及版,得限量版,$190~~
我唔知算唔算好彩,無訂都買倒~~
係咪得隻雀?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
幻想三國誌 Leong PC電腦遊戲討論版 4 04-15-03 03:31 PM

現在的時間是 10:18 PM

手機版 | APP版