Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-09-13, 12:38 AM   #76
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
非魔裝機神-----X

唔識憑依既魔裝機神----0

リューネ----◎
強間唔係妹既咩
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 12:43 AM   #77
Heabatov
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2010
應該入psv版,
整埋TV版リューネ cutin好喎
Heabatov 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 12:45 AM   #78
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
what the hell ..... 點解係PSV

要破財
咩年代,仲囉PSP打機咩b
係時候要轉機架啦b

引用:
作者: Heabatov 查看文章
應該入psv版,
整埋TV版リューネ cutin好喎

全裸希望b

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 12:49 AM   #79
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
都無計,要出番部PSV...
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 01:06 AM   #80
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
咩年代,仲囉PSP打機咩b
係時候要轉機架啦b

全裸希望b
咪係......如果上次魔裝1&2都有DL版的話我根本唔會買UMD版......雖則之前為咗魔裝1都走去收部二手NDS

全裸希望b +1

舊 05-09-13, 02:13 AM   #81
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
黃老師又比編劇玩

舊 05-09-13, 02:33 AM   #82
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
Fang個戰鬥力探測器呢?....

舊 05-09-13, 03:02 AM   #83
seed0.0
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
:愁哥要動用到新古,係咪多重結局BAD END線正樹被邪神上身變黑正樹再開片
seed0.0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 06:52 AM   #84
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 真!DC 查看文章
同愁哥已經冇乜敵對理由吧
係愁哥成日唔合群, 講野又鍾意講d唔講d

最多耍下花槍唔會動真格吧
個理由係用黎俾次元烈風出黎
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 06:57 AM   #85
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: 小嘉 查看文章
強間唔係妹既咩
係妹呀,不過上集唔係魔裝機神都有得憑依,係リューネ一定冇之嘛

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 09:03 AM   #86
拉基亞斯
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2012
咁攪法即係代表以後索系機戰都可能雙機出 3次OG、Z3...
拉基亞斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 09:54 AM   #87
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
其實呢隻先系第2集下話
之前0個隻連試玩版既感覺都冇

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 10:01 AM   #88
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 拉基亞斯 查看文章
咁攪法即係代表以後索系機戰都可能雙機出 3次OG、Z3...
佢一定不會做買ps3 送psv版的

所以我希望佢出共鬥包....
一位有哂 ps3+psv
賣12000 好了

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 10:03 AM   #89
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
係妹呀,不過上集唔係魔裝機神都有得憑依,係リューネ一定冇之嘛
唔記得係唔係邊個(愁哥?)講過話リューネ仲未用盡部ヴァルシオーネ
九成比安又唔知收埋D咩係ヴァルシオーネ入面比個女
不然3集都仲係圓月殺法就好寡
話哂其他人都已經有新大技
ko121314 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 10:07 AM   #90
闇之大精靈
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 平山深雪 查看文章
睇個樣又係說得不能,黃sir都無諗過說得佢
講悲劇男角非黃sir莫屬
除0左正樹後宮外
其他都係孤獨一世
井上係剋夫王
埋親去都死
黃SIR莫尼卡比愁哥NTR
聖女就說得不能
闇之大精靈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 10:08 AM   #91
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: Rance 查看文章
Fang個戰鬥力探測器呢?....
見親o的人個個都勁過自己, 所以費事用免得眼冤......

舊 05-09-13, 10:32 AM   #92
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
what the hell ..... 點解係PSV

要破財
俾錢啦

舊 05-09-13, 10:59 AM   #93
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
冇溫書,有冇人講解一下點解愁哥部機時新時舊既?

舊 05-09-13, 11:08 AM   #94
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
其實我唔介意等多兩三年,可唔可以俾返og2級數0既演出我

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
冇溫書,有冇人講解一下點解愁哥部機時新時舊既?
愁哥有時唔記得入密碼囉

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 11:12 AM   #95
yorkyork

註冊日期: May 2010
愁哥話中意變就變嫁麻,
D敵人太屎會唔想變
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 11:32 AM   #96
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
冇記錯第3次果陣係用邪神咒術變新古

第4次開始愁可以憑自己意志變新古,唔駛再靠邪神咒術

我諗佢非必要都唔會無端端再用新古掛﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 12:00 PM   #97
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
推測
1. 愁哥: 想打贏三神就自至少要有力量打贏我隻新古先
2. 愁哥: 想知道三神弱點就打贏我隻新古先
3. 愁哥: 想知點解我地做敵人? 打贏我隻新古先

結論: 基本上佢都係黎討打的
ko121314 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 12:05 PM   #98
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
依家古仲勁過新古, 仲打黎做乜

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 12:11 PM   #99
gingq7

註冊日期: May 2008
想玩番1係唔係只能買psp實體版
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 12:14 PM   #100
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: gingq7 查看文章
想玩番1係唔係只能買psp實體版
psp1係限定
你得返NDS/SFC呢2個選擇

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Sell PS3 PSV game Orion 買賣專區 6 03-24-13 05:36 PM

現在的時間是 03:04 PM

手機版 | APP版