Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

主題工具 顯示模式
舊 01-21-04, 06:32 PM   #1
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
其實......點解gaf咁多人鐘意投訴?

其實只要大家開的toipc唔太過火
(太 或太粗俗...有粗口)
板主都應該網開一面,唔好隨便就close左人地個topic
免得被ban者深深不忿,又走來投訴"xxx處事不公" ......
特別係某幾位鐘意惹事生非既會員...(大家心照不宣...我亦不指名道姓了)
相反地,各位會員亦應該體諒各位mod同a mod
佢地都係一個普通人.
有時亦會有唔得閒既時候,未邊可以仔細睇晒每一個會員既topic所有既野

另外,成日有會員投訴邊個邊個開既topic
叫板主close左佢等
老實講......
人地講乜關你鬼事?!
mod會自行定斷,洗乜我地小人物擔心
多一事不如少一事啦
免得大家結怨......

我開依個topic並唔係想投訴邊個,更加唔想同任何人結怨
只不過成日見到有人投訴......
覺得唔係咁好姐 ...
其實開個forum出來,都係想各位同好人士有個地方交流.....
無謂因為d小事搞到關係咁"僵"

各位板主唔好ban我啊
(close反而無所謂....我不過想講出來而已)
我並沒意思要去干涉你地對close topic既決定.
只不過係想將擺係心度想講既野講出來

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-04, 06:43 PM   #2
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
其實投訴版係我第3鍾意睇0既版
第一係街機
第二係動漫
第三就係e度
d post睇得我好開心

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-04, 07:32 PM   #3
我係我
Banned

PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
算啦,鐘意投訴係香港人既特性...乜都好投訴一餐.....
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-04, 07:42 PM   #4
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

PSN  IDARMY_Momo
引用:
Originally posted by vov430 :
其實投訴版係我第3鍾意睇0既版
第一係街機
第二係動漫
第三就係e度
d post睇得我好開心
me 2/

舊 01-21-04, 07:43 PM   #5
kaworu
Banned

註冊日期: Mar 2002
等投訴版多d人流咪幾好
唔係開呢個區黎做咩~
kaworu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-04, 08:56 PM   #6
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

引用:
Originally posted by kaworu :
等投訴版多d人流咪幾好
唔係開呢個區黎做咩~
呢個好明顯叫告示版, 唔係投訴版

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-04, 09:05 PM   #7
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
個Post多 野都有人投訴???唔係呀嘛....呢d咁健康既發展唔好咩???

舊 01-21-04, 09:28 PM   #8
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
>其實......點解gaf咁多人鐘意投訴?
因為GAF對比起好多Forum都要嚴,所以大部分新來的會員都覺得Mod成日都橫蠻無理地CLOSE TOPIC,所以有d人會深深不忿走來投訴,由其是呢個龍格堡被投訴得特別多,所以~希望各位會適應到本Forum獨有特色~就係特別嚴!!
基本上我對於自己的名譽毫不在乎,GAF才是最重要!!

舊 01-21-04, 10:21 PM   #9
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2002
其實呢個forum的投訴比起遊戲波浪個forum的投訴已經少好多~
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-04, 01:12 AM   #10
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
Originally posted by 龍格堡 :
因為GAF對比起好多Forum都要嚴,所以大部分新來的會員都覺得Mod成日都橫蠻無理地CLOSE TOPIC,所以有d人會深深不忿走來投訴,由其是呢個龍格堡被投訴得特別多,所以~希望各位會適應到本Forum獨有特色~就係特別嚴!!
"基本上我對於自己的名譽毫不在乎,香港才是最重要"呢句董伯伯都講過!

GAF夠嚴好呀! 又可滿足一D想玩野,又想挑戰權威的人!其他地方點玩都冇人理,冇引呀!!! (JUST FUN!)

積奇的音樂區/版 是GAF其中最和平的!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-04, 02:23 AM   #11
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

註冊日期: Dec 2002
同埋,我鐘意o黎GAF,主要係因為"廚房"相對較少(ie.平均住人素質較高),
其次係server夠穩定.

_\      \  Q:為何擦邊的色情物會叫作"糟糕物"呢?
 \  /   \| SAKURA is not a M⊙NS†ER.
 |   〞  〝 | A:因為「やばい」.
 | \\  ﹏   |_
 |  \\    | |我的bloghttp://hk.myblog.yahoo.com/htw-animax
HTW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-04, 02:32 AM   #12
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
"廚房"是什麼呀???

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-04, 02:39 AM   #13
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by KIM :
"廚房"是什麼呀???
煮野食既地方~
碧咸23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-04, 10:46 AM   #14
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

註冊日期: Dec 2002
引用:
"廚房"是什麼呀???
http://www.media-k.co.jp/jiten/wiki....4%C1%A1%E4#i31

Sorry,o係度用埋d 2ch語...

_\      \  Q:為何擦邊的色情物會叫作"糟糕物"呢?
 \  /   \| SAKURA is not a M⊙NS†ER.
 |   〞  〝 | A:因為「やばい」.
 | \\  ﹏   |_
 |  \\    | |我的bloghttp://hk.myblog.yahoo.com/htw-animax
HTW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-04, 11:07 AM   #15
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:

"基本上我對於自己的名譽毫不在乎,香港才是最重要"呢句董伯伯都講過!

GAF夠嚴好呀! 又可滿足一D想玩野,又想挑戰權威的人!其他地方點玩都冇人理,冇引呀!!! (JUST FUN!)

積奇的音樂區/版 是GAF其中最和平的!
另一個角度睇,可以話該版比較少人,主題比較集中
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-04, 11:15 AM   #16
岸邊露伴

註冊日期: Nov 2003
嚴唔係問題,
最緊要做到公正持平,
只要有合理解釋要ban要close都心甘命抵,
以後唔好再抬出amod 話係就等如道理ge所謂解釋就得喇…

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-04, 01:21 PM   #17
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
講真,如果真係完全無踩界的話
又點會被人close/ban
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-04, 04:24 PM   #18
細路翔
The One

引用:
Originally posted by SamTse :
講真,如果真係完全無踩界的話
又點會被人close/ban
無錯

英國說大家抱團死
舊 01-22-04, 04:27 PM   #19
細路翔
The One

引用:
Originally posted by 小昭Teddy :
個Post多 野都有人投訴???唔係呀嘛....呢d咁健康既發展唔好咩???
話時話
h-game板每一個topic有link既話
十居其九都有
的確係一件好事

英國說大家抱團死
舊 01-22-04, 04:28 PM   #20
Astaroth
Moderator
上善若水

PSN  IDAstaroth_Tsz
會咁樣咪因為個個都認為自己係o岩ga lor,其實我覺得close topic好閒,都唔知點解要咁多不滿

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-04, 04:31 PM   #21
細路翔
The One

引用:
Originally posted by Astaroth :
會咁樣咪因為個個都認為自己係o岩ga lor,其實我覺得close topic好閒,都唔知點解要咁多不滿
我都覺得
close完
大不了咪再開過 (速逃中.....)

英國說大家抱團死
舊 01-22-04, 04:58 PM   #22
小Tam
Game Master
~~希羅妻~~

引用:
因為GAF對比起好多Forum都要嚴,
希望各位會適應到本Forum獨有特色~就係特別嚴!!
就係因為夠嚴夠正經,
甚少粗口及三級野我先會長留GAF不願走,
如果有日GAF充斥粗口及三級野....
我第一個速逃

舊 01-22-04, 05:09 PM   #23
龍咒
Game Master
Vincent. 型

註冊日期: Aug 2003
引用:
GAF已經不太嚴了,GWF比GAF更嚴..............汗

............以上是個人見感............

龍咒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-04, 07:13 PM   #24
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by 龍咒 :

GAF已經不太嚴了,GWF比GAF更嚴..............汗

............以上是個人見感............
果面兒童樂園黎,係要嚴d~~~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-04, 10:43 PM   #25
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
係law~明明係GAF告示版,變左gaf投訴版
有時我覺得d會報好好笑law
好似:"EVA真人版設定稿"條link有咸野…
大佬人地好明顯唔係特地post有咸野的link~
只係想同人分享下d eva的screen board圖
我亦相信條係連結係別人地law...
咁都要冇lala係gaf投訴版投訴下先安樂~
咁有時間,不如去h-game區每個post check一check~
一定大把h-game官網或其他link比佢慢慢投訴

此篇文章於 01-22-04 10:45 PM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
原來......其實.......Windows Media player 強化人間ですの~★ 手機資訊/電腦軟硬討論 3 11-05-03 04:40 AM
其實 wonder swan 同 Swan Crystal 有咩分別架?? Feman 手提遊戲機討論版 36 07-08-03 11:15 AM
其實........... 阿高 Neo Music UNIVERSE 1 10-14-02 10:03 AM

現在的時間是 04:12 AM

手機版 | APP版