Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-28-16, 09:03 PM   #26351
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: digiharuka 查看文章
望去歐撻就不得不 了 2凜
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
歐撻幾時帶團去歐洲
今次整體又抽得算OK...

僥倖...

5單鬆d

寶2伊絲塔
1隻傑克
1隻南丁
5張天草禮

恭喜各位師兄

舊 11-28-16, 09:04 PM   #26352
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
上次改版好似已經快左...

今次28抽就中,感覺好耐冇中過5*
上次我都覺得快左,不過而家就好似秒讀咁
主帳對上一次中5星已經係水著
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 09:13 PM   #26353
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
唉,咁我而家集定仙氣同歐氣,望佢月12尾出月姬

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 09:20 PM   #26354
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: teealpha 查看文章
上次我都覺得快左,不過而家就好似秒讀咁
主帳對上一次中5星已經係水著
上一次中5星已經係水著+1

舊 11-28-16, 09:22 PM   #26355
stcdavidhk

引用:
作者: psidef 查看文章
上一次中5星已經係水著+1
唉,大家集定氣加油啦

唔知係咪算安慰,3星,4星禮滿突
剛剛跌埋黑貞禮
同埋下次可否唔好星期一開新event,你叫我而家重邊有心情返工

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)

此篇文章於 11-28-16 09:26 PM 被 stcdavidhk 編輯。
舊 11-28-16, 09:34 PM   #26356
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
同埋下次可否唔好星期一開新event,你叫我而家重邊有心情返工
出5隻4星男角,我而家直頭頂住頂住
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 09:37 PM   #26357
stcdavidhk

引用:
作者: gingq7 查看文章
出5隻4星男角,我而家直頭頂住頂住
都好過我3pack+51石只中狂三公啦

舊 11-28-16, 09:43 PM   #26358
gingq7

有無懶人包今次點刷法? 無心情搵
舊 11-28-16, 09:46 PM   #26359
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
今次我係狂DROP 活動禮裝....5星活動禮裝出左9張~~~
今次EVENT叫可以貢獻俾各位師兄用下~~^O^~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 09:48 PM   #26360
gingq7

唯一好消息係鐵拳絆10無出事
今次呢一批隻隻都唔差

此篇文章於 11-28-16 09:52 PM 被 gingq7 編輯。
舊 11-28-16, 09:51 PM   #26361
zero0417hk
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
得30石
抽一個10連
中左隻黑肉caster, 我想課金了

歡迎加好友呀
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 09:54 PM   #26362
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
今次我係狂DROP 活動禮裝....5星活動禮裝出左9張~~~
今次EVENT叫可以貢獻俾各位師兄用下~~^O^~
引用:
唯一好消息係鐵拳絆10無出事
今次呢一批隻隻都唔差

出左9張..........????
今日先過左半晚
我一張都未跌

師兄 一切努力升鐵拳ちゃん啦

舊 11-28-16, 09:57 PM   #26363
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
出左9張..........????
今日先過左半晚
我一張都未跌

師兄 一切努力升鐵拳ちゃん啦
我指抽果張5星^^"

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
舊 11-28-16, 10:07 PM   #26364
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
你殺不夠人還可練練的
THX CHING

粗粗地練住先

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 10:11 PM   #26365
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
我指抽果張5星^^"
嚇死人, 抽卡唔係叫DROP吧
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 10:12 PM   #26366
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
有無懶人包今次點刷法? 無心情搵
暫時真係得超級掉落似樣d,雖然都係有機會唔跌,但比其他三個正常d……

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 10:13 PM   #26367
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
其實真係一樣一樣刷 我諗之後頂多開多個打袋任

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 10:14 PM   #26368
gingq7

個drop rate真係好唔掂, 趺的組數唔少, 但全部散修修, 有農具都發揮唔倒
如果只得呢4版打9日的話, 隨時寶5隻幼貞都成問題, 都唔好話換野和開箱
舊 11-28-16, 10:14 PM   #26369
gingq7

-del-
舊 11-28-16, 10:16 PM   #26370
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
我60抽

槍三公
狂蘭斯

活動四星禮X4
活動三星禮X3
無任何五星禮

總算出貨…
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 10:27 PM   #26371
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
個drop rate真係好唔掂, 趺的組數唔少, 但全部散修修, 有農具都發揮唔倒
如果只得呢4版打9日的話, 隨時寶5隻幼貞都成問題, 都唔好話換野和開箱
我估仲有個50吧...但如果都係最後2~3日先出就真係玩死~

火紋
舊 11-28-16, 10:32 PM   #26372
psidef

註冊日期: Apr 2007
24抽......
B狐
活動四星禮X3
活動四星禮X1

舊 11-28-16, 10:39 PM   #26373
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
你殺不夠人還可練練的
計了數不換棋子的話,基本上
芝士蛋糕:2250
士多啤利:850
雜果:1800
黑森林大家應會狂打box 應會夠的
有練牛若,牛牛和元師真好,延幫得手
我計落有出入?
芝士蛋糕:2250
士多啤利:1250
雜果:1800 (連綠方)
黑森林:50

引用:
應該和復刻的drop數一樣, 都係要刷啦
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 10:54 PM   #26374
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
日本果邊冇炎上 個神drop rate

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 11:29 PM   #26375
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
友群有粉人3PACK 寶5左凜
萬夫齊粗口
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:58 AM

手機版 | APP版